AD homeoffice AD homeoffice

WD Green PC SSD 240GB 2.5 "

Zobraziť katalóg
WD Green PC SSD 240GB 2.5 "
4,9 14 hodnotení
SSD disk 2.5", SATA III, čítanie až 540MB/s, zápis až 465MB/s, 7mm
Kód:  FW137b3 Produktové číslo:  WDS240G1G0A
WD Green PC SSD 240GB 2.5 " Predaj skončil

WD Green PC SSD 240GB 2.5 "

WD Green je nová generácia SSD diskov určená pre stolné počítače, notebooky a ultrabooky. Tieto disky vylepšia každodennú prevádzku každého zariadenia. Vďaka SSD disku narastie veľmi výrazne rýchlosť zariadení a tiež sa budete môcť tešiť na ich mimoriadnu spoľahlivosť. Spúšťanie systému, aplikácií, hranie hier či prehliadania webu bude s SSD diskom mnohonásobne rýchlejšie. Dodávaný disk je vo formáte 2,5" a kapacita predstavuje 240 GB.

Kľúčové vlastnosti

  • kapacita 240 GB
  • SATA III
  • výška 7 mm
  • jednoduchá inštalácia
  • výrazne zrýchli beh OS a aplikácií
  • rýchlosť čítania až 540 MB/s

Dáta v bezpečí

SSD disk WD Green je veľmi odolný voči otrasom a keďže neobsahuje žiadne pohyblivé časti ako štandardný grilovací disk, tak môže poskytnúť maximálnu ochranu pre vaše dáta. Nemusíte tak mať strach z náhodných nárazov a pádov - vaše dáta zostanú vždy v bezpečí. Okrem toho si disk zachováva veľmi nízku hmotnosť, čo oceníte najmä, ak ho budete inštalovať do svojho notebooku. Tento SSD disk je jeden z najúspornejších diskov na trhu, preto nebude nijako výrazne zaťažovať batériu notebooku (vďaka tomu sa zvýši výdrž batérie) či počítačový zdroj. Naviac je šetrný k životnému prostrediu.

Majte prehľad

Disk je kompatibilný s väčšinou zariadení, preto ho môžete ľahko inštalovať do akéhokoľvek počítača alebo prenosného zariadenia s konektorom SATA III. K novému SSD disku WD Green si môžete bezplatne stiahnuť softvér " Riadiaci panel WD SSD ", ktorý vám poskytne nástroje, ktoré umožnia pohodlné sledovanie atribútov disku napr. dostupnú kapacitu, stav disku, teplotu, hodnoty SMART a mnoho ďalších údajov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den.mam Notebook HP Pavilion dv6-2140ec 15.6" VY317EA#AKB bude pasovat tento ssd na moj nt?teraz tam mam WDC WD6400BEVT-60A0RT0 ATA Device.dakujem za odpoved

Dobrý deň, prečo máte v popise parametrov uvedené toto: "Veľkosť článku/bunky SLC (Single-Level Cell)"??? keď aj v diskusii tvrdíte, že je to TLC? Aj vo vyhľadávacích filtroch máte tým pádom chybu, kde keď zakliknem iba možnosť SLC disk, nájde mi iba tento a tu zisťujem, že to vlastne SLC disk vôbec nieje! Je to veľmi zavádzajúce pre všetkých zákazníkov! Máte vôbec v ponuke nejaký SLC disk? Vopred ďakujem za odpovede na moje vecné otázky a pripomienky. Marek.

Dobrý deň, chcem sa spýtať či tento SSD disk obsahuje aj rám na inštaláciu do stolného PC. Ďakujem

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je k disku pribalený aj nejaký klonovací softwer?

Dobrý den. Je tento HDD vhodný do notebooku HP Pavilion dv7 3050ec? V současnosti tam mám Seagate Momentus 7200ot/m, typ základní desky i7 720QM, nikde nemohu najít informace o tom, zda podporuje i SATA III. Děkuji

Proč se tento SSD disk nehodí (jak píše v hodnocení jeden z kupujících) na operační systém do PC a NB???

Je to TLC, MLC, eMLC, nebo SLC?

Dobrý deň, plánujem kúpu SSDčka WD Green 240gb a rád by som ním nahradil starý disk. To znamená, že v PC by som mal iba toto SSDčko ako jediné dátové úložisko. Je schopné fungovať samostatne bez iných diskov? Je vhodný ako úložisko pre operačný systém? Ďakujem

Diskusia a poradňa k WD Green PC SSD 240GB 2.5 "
Príslušenstvo pre WD Green PC SSD 240GB 2.5 "
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Green PC SSD 240GB 2.5". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Green PC SSD 240GB 2.5“. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Green PC SSD 240GB 2.5“. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD Green PC SSD 240GB 2.5".
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií