PET PET

WD Green PC SSD 240 GB M.2

Zobraziť katalóg
WD Green PC SSD 240 GB M.2
5 7 hodnotení
SSD disk M.2 2280, čítanie až 540 MB/s, zápis až 465 MB/s
Kód:  FW137c3 Produktové číslo:  WDS240G1G0B

WD Green PC SSD 240 GB M.2

WD Green je nová generácia M.2 SSD diskov určená pre stolové počítače, notebooky a ultrabooky. Tieto disky vylepšia každodennú prevádzku každého zariadenia. Vďaka SSD disku narastie veľmi výrazne rýchlosť zariadenia a tiež sa budete môcť tešiť na ich mimoriadnu spoľahlivosť. Spúšťanie systému, aplikácií, hranie hier či prehliadanie webu bude s SSD diskom mnohonásobne rýchlejšie. Dodávaný disk disponuje kapacitou 240 GB a inštaluje sa do M.2 slotu.

Kľúčové vlastnosti

  • kapacita 240 GB
  • výška 7 mm
  • jednoduchá inštalácia do M.2 slotu
  • výrazne zrýchli beh OS a aplikácií
  • rýchlosť čítania až 540 MB / s

Dáta v bezpečí

SSD disk WD Green je veľmi odolný voči otrasom a keďže neobsahuje žiadne pohyblivé časti ako napr. štandardný grilovací disk, tak môže poskytnúť maximálnu ochranu pre vaše dáta. Nemusíte tak mať strach z náhodných nárazov a pádov - vaše dáta zostanú vždy v bezpečí. Tento SSD disk je jeden z najúspornejších diskov na trhu, preto nebude nijako výrazne zaťažovať batériu notebooku (vďaka tomu sa zvýši výdrž batérie) či počítačový zdroj. Navyše je šetrný k životnému prostrediu.

Majte prehľad

Disk je kompatibilný so všetkými zariadeniami disponujúcimi M.2 slotom. K novému SSD disku WD Green si môžete bezplatne stiahnuť softvér " Riadiaci panel WD SSD ", ktorý vám poskytne nástroje, ktoré umožnia pohodlné sledovanie atribútov disku napr. dostupnú kapacitu, stav disku, teplotu, hodnoty SMART a mnoho ďalších údajov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim vas je tento SSD DRAM-Less? Nebolo by dobre to uvadzat v popise?

Dobrý den. Jsou disky typu M.2 vhodné pro instalaci OS Win 7 Prof.? Je Instalace normálně z CD bez problémů, máte zkušenosti ?? Díky

Dobrý den, minule jsem se dotazoval zda-li je SSD kompatibilní s deskou od Asus, bylo mi odpovězeno že ano. Ale Bios ani instalačka OS SSD nevidí. BIOS jsem updatoval ale beze změny, je vadné? Mohu ho vrátit a vrátíte mi peníze?

Dobrý den, rád bych věděl zda bude tento disk kompatibilní s NTB Asus ROG GL752VW-DH71? Děkuji za reakci

dobry den mozem sa opytat pojde toto ssd M.2 do zakladnej dosky GigaByte Z170 k3 ?

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli by byl tento disk kompatabilní pro desku asrock 960gc gs fx.Předem děkuji za odpověd.

jde zapojit do základní desky msi b250m mortar. Děkuji za odpověď

Bude tento SSD schopen hostit operační systém na této desce?: https://www.alza.cz/asus-rog-strix-b350-f-gaming-d5041196.htm

Lze umístit na základní desku ASUS PRIME Z270-A? Předem děkuji za odpověď.

lze tento disk "WD Green PC SSD 240GB M.2" použít ve základní desce ASUS 970 PRO GAMING/AURA

12
Diskusia a poradňa k WD Green PC SSD 240 GB M.2
Príslušenstvo pre WD Green PC SSD 240 GB M.2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Green PC SSD 240GB M.2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Green PC 240 Gigabyte SSD M.2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Green PC 240 Gigabyte SSD M.2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD Green PC SSD 240GB M.2.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií