AlzaBoxy Q1 Rapture

WD Red Pre 6TB

Zobraziť katalóg
WD Red Pre 6TB
4,5 6 hodnotení
Pevný disk 3.5", SATA III, cache 128 MB, 7200 ot./min
Kód:  FW236b7 Produktové číslo:  WD6002FFWX

WD Red Pre 6TB

Pevný disk WD Red Pro vychádza z modelu RED, ktorý je svetovo prvým modelom vyvinutým exkluzívne pre systémy NAS. Vlastná jednotka je testovaná, aby bola využiteľná v nepretržitej prevádzke (24x7) nielen v domácich alebo menších firemných NAS s jedným až piatimi pozíciami, ale aj v stredných a veľkých firemných úložných systémoch s 8 - 16 pozíciami. Základom všetkého je až 35 % navýšenie štatistického ukazovateľa MTBF (strednej doby medzi poruchami), ktorý označuje strednú dobu v hodinách, počas ktorého sa očakáva, že zariadenie bude pracovať bezchybne. Disky WD Red a Red Pro sú jednoducho odolnejším a robustnejším riešením, než akým sú štandardné desktopové pevné disky a pritom nie sú nijako významne drahšie - práve preto ich bez váhania odporúčame aj pre váš NAS!

NASware 3.0 - tajomstvo je v technológii

Tento pokročilý firmware sa stará o bezproblémové začlenenie, robustnú ochranu dát a optimálnu výkonnosť v prostrediach NAS a RAID. Disk WD Red vďaka firmvéru NASware 3.0 teraz podporuje malé systémy NAS s 1 až 8 pozíciami a ponúka tak vyššiu kompatibilitu a spoľahlivosť. Jedinečné algoritmy v NASware ladia výkonnosť, optimalizujú spotrebu elektrickej energie a šetria vašu peňaženku. Nižšia spotreba navyše znižuje zahrievanie disku, čo vedie k ďalšiemu zvýšeniu spoľahlivosti a životnosti. Inteligentný systém opravy chýb bráni, aby boli disky z poľa RAID vyradené kvôli príliš dlhému zotavovaniu z chýb. Pri nečakaných výpadkoch energie navyše NASware zaistí dokončenie príkazu pred vlastným vypnutím disku.

vypnuté
Co ocení nejen systémoví integrátoři?

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

3D Active Balance Plus

Vylepšená technológia dvojitého zaistenia rovnováhy významne zlepšuje celkový výkon a spoľahlivosť disku. Pevné disky, ktoré nie sú správne vyvážené, môžu v systémoch s viacerými diskami spôsobovať nadmerné vibrácie a hluk, znižovať životnosť disku a po čase znižovať výkon.

Prečo teda zvoliť rad WD Red Pro?

  • Špecifické potreby NAS - desktopové pevné disky sú určené pre použitie v stolových počítačoch a pri použití v systémoch NAS a RAID, neponúkajú zďaleka optimálnu výkonnosť ani ochranu pre vaše citlivé dáta.
  • Kompatibilita - pri pevných diskoch pre stolový počítač môže nastať problém s integráciou do systému NAS.
  • Spoľahlivosť - desktopové pevné disky nie sú schopné dlhodobo pracovať pri vysokých tepách ani v nepretržitej prevádzke. Na rad WD Red sa vzťahuje 3-ročná obmedzená záruka, pri rade WD Red Pro sme však išli ešte ďalej a ponúkame ju s 5-ročnú obmedzenou zárukou, takže môžete byť ešte pokojnejší.
  • Systém zotavenie po chybe - desktopové pevné disky nie sú určené pre použitie v prostrediach typu RAID a zahŕňajú ovládače, ktoré bránia ovládaču RAID zasiahnuť pri vzniku chýb vedúcich k zlyhaniu poľa RAID. Následná rekonštrukcia poľa RAID stojí užívateľa čas a zbytočnú námahu.
  • Hluk a vibrácie - disky stolových počítačov nie sú optimalizované pre minimalizáciu hlučnosti a vibrácií. Okrem zníženia užívateľského komfortu pri ich inštalácii do systémov NAS riskujete zníženie spoľahlivosti a životnosti.

Pre správnu funkčnosť pod Windows XP a staršími OS odporúčame stiahnuť WD Align utility.

 
  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
6 000 GB (6 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!
Kapacita disku
6 144 GB (6 TB) Hotovo!
Šírka
101,6 mm (10,16 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
6 000 GB (6 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
3.5" Hotovo!
Kapacita disku
6 144 GB (6 TB) Hotovo!

Rozmery

Šírka
101,6 mm (10,16 cm) Hotovo!
Výška
26,1 mm (2,61 cm) Hotovo!
Hĺbka
147 mm (14,7 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
680 g (0,68 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Použitie

Použitie
Do serveru Hotovo!

Vlastnosti

Rozhranie interné
SATA III Hotovo!
Vyrovnávacia pamäť
128 MB Hotovo!
Funkcie
Advanced Format, RAID Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HDD 3,5" s kapacitou 6 TB
» Všetky pevné disky pre NAS servery
» Všetky pevné disky 3,5" SATA III 6G (SATA 3.0)

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky interné disky
» Všetky inteligentné dátové úložiská (NAS)
» Všetky disky pre NAS

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na tomto disku detto, taktiez zle oznacenie v popise, ako som opisal uz tuto "https://www.alza.sk/seagate-barracuda-pre-hdd-6tb-d4494391.htm?catid=18851840#discussionPosts" Ako fakt nechapem kde ste to pochytili tie popisy ze "Pre" namiesto "Pro", ved aj na obrazku je ze "Pro"

Diskusia a poradňa k WD Red Pre 6TB
Príslušenstvo pre WD Red Pre 6TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WD Red Pro 6TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WD Red Pro 6TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WD Red Pro 6TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WD Red Pro 6 TB 128 megabájt cache.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií