Doručení zdarma Stellar Blade

Wheel Stand Pre MadCatz Pro Racing Force Feedback Wheel

Zobraziť katalóg
Wheel Stand Pre MadCatz Pro Racing Force Feedback Wheel
Stojan pre pripevnenie volantu a pedálov, skladací, pre modely MadCatz Pro Racing Force Feedback Wheel/ G25/ G27/ G29/ G920/ Driving Force GT/PRO/EX/ FX / T300RS / F430
Kód:  MH895f Produktové číslo:  MADCATZ XB1 Stránky výrobcu
Wheel Stand Pre MadCatz Pro Racing Force Feedback Wheel Predaj skončil

Wheel Stand Pre MadCatz Pro Racing Force Feedback Wheel

Patríte medzi milovníkov závodných hier a používate aj volant s pedálmi? Doprajte si ešte väčší luxus, ktorý ponúka firma Wheel Stand Pro. Prináša jedinečný skladací stojan Wheel Stand Pro DELUXE V2 pre upevnenie vášho milovaného pretekárskeho náradia, vďaka ktorému je hranie pretekov to pravé orechové. Vďaka tomuto stojanu pozdvihnete svoj komfort pri akcii na ešte vyššiu úroveň. Precízne vyhotovenie a ručne vyrobená konštrukcia zaisťujú celoživotnú výdrž a maximálnu odolnosť. Oproti iným modelom je oveľa robustnejší, čo sa kladne odráža na stabilite a hodí sa tak pre špičkové herné volanty so silnou spätnou väzbou.

Rôzne možnosti nastavenia

Práve vďaka širokým možnostiam nastavenia patrí tento stojan medzi špičky na trhu. Držiak možno jednoducho otáčať a to až o celých 360 ° a samozrejmosťou je aj nastavenie jeho sklonu. Špeciálna prídavná doska umožňuje upevnenie radiacej páky na pravú či ľavú stranu. Všetko držia pohromade rýchlo uvoľňovacie mechanizmy, pomocou ktorých prispôsobíte držiak presne pre vaše potreby a za minimum času. Špeciálne protišmykové gumy bránia poškodeniu podlahy. Teraz už nezostáva nič iné ako zasadnúť do svojho obľúbeného kresla či pohovky a užívať si tú pravú zábavu zo závodných titulov.

Kľúčové vlastnosti

  • Skladací stojan s precíznym vyhotovením
  • Ručne vyrobená konštrukcia pre maximálnu odolnosť
  • Robustnejšie vyhotovenie zaisťuje skvelú stabilitu
  • Prispôsobiteľný pre najrôznejších hráčov a všetky druhy kresiel alebo pohoviek

Parametre a špecifikácia

Typ
Stojan Hotovo!
Kompatibilné príslušenstvo
Volant, Pedále Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Stojan Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilné príslušenstvo
Volant, Pedále Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wheel Stand Pro MadCatz Pro Racing Force Feedback Wheel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wheel Stand Pro MADCATZ Pro Racing Force Feedback Wheel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wheel Stand Pro MADCATZ Pro Racing Force Feedback Wheel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wheel Stand Pro MadCatz Pro Racing Force Feedback Wheel.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií