PET AD homeoffice

WHIRLPOOL ACM 832/BA

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL ACM 832/BA
Varná doska – indukčná, 3 varné zóny – maxizóna, dotykové ovládanie, Power Booster, časovač, indikácia zostatkového tepla, skosené hrany po obvode
Kód:  FBV4755h Produktové číslo:  859991007390 Stránky výrobcu

WHIRLPOOL ACM 832/BA

Indukčný spotrebič na mimoriadne rýchly ohrev

Whirlpool ACM 832/BA je vstavaná indukčná varná doska, ktorá disponuje dvoma varnými zónami a jednou maxizónou na väčšie hrnce a panvice. Ponúka však aj množstvo praktických funkcií. Vďaka prehľadnému dotykovému ovládaniu so sliderom pohodlne nastavíte jeden z deviatich stupňov výkonu na každej zóne jednoduchým posunom prsta po stupnici. Jedným dotykom je možné aktivovať aj časovač, s ktorým dosiahnete vždy dokonalé výsledky. Vďaka inovatívnej technológii JetPower sa varná zóna takmer okamžite uvedie do varu a vy môžete začať variť rovnako rýchlo, ako na klasickom sporáku. S funkciou Power Booster dosiahnete mimoriadne rýchly ohrev. Moderný spotrebič je ďalej vybavený indikárotmi zapnutého stavu a zostatkového tepla, ktoré vás ochránia pred nebezpečenstvom popálenia. Vďaka detskej poistke je možné jedným dotykom celú dosku uzamknúť a zabezpečiť.

Poteší vás aj moderný dizajn s čiernym sklokeramickým vyhotovením, vďaka ktorému sa doska komfortne udržiava a zároveň dobre vyzerá. Elegantným dojmom pôsobia aj skosené hrany po obvode.

Kľúčové vlastnosti

  • Power Booster – veľmi rýchly ohrev
  • Power Management – možnosť voľby príkonu
  • Maximálny príkon 7,2 kW
  • Funkcia časovača aj detská poistka
  • Dotykové ovládanie s posuvným ovládačom – zvýšenie výkonu pomocou posunu prstov na stupnici

Doplňujúce informácie:

Výkon prednej ľavej platne (145 mm):

1 200 – 1 500 W

Výkon zadnej ľavej platne (180 mm):
2 100 – 3 000 W

Výkon prednej pravej platne (280 mm):
2 100 – 3 600 W

Rozmery:
56 × 580 × 510 mm

Rozmery otvoru na zabudovanie:
52 × 560 × 490 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL ACM 832/BA
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ACM 832/BA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL ACM 832/BA.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií