Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE
Set rúra a varná doska rúry a indukčné dosky, RÚRA: multifunkčný, A, grafický displej, digitálne hodiny, 8 funkcií, objem 63L, dvojité sklo dvierok, drôtené rošty, detská poistka, vnútorné osvetlenie + DOSKA: indukčné, 4 varné zóny, dotykové ovládanie, časovač, Jet Štart, ukazovateľ zvyškového tepla, detská poistka, bez rámčekové
Kód:  WHI001 Stránky výrobcu
WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE Predaj skončil

WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE

Dvojdielna súprava multifunkčnej rúry a indukčnej varnej dosky z dielne Whirlpool prináša cenové zvýhodnenie oproti kúpe každého produktu zvlášť. Oba spotrebiče sú vzájomne plne kompatibilné a dizajnovo sa k sebe perfektne hodia. Sú nabité modernými technológiami a uľahčia vám každodennú prípravu jedál.

Multifunkčná rúra

Nová multifunkčná rúra WHIRLPOOL ACTUAL AKP458 IX patrí do série dizajnovo veľmi podarených spotrebičov, ktoré sa vyznačujú najmä pravidelnými líniami a antikorovým hranatým držadlom. Rúra je určená na zabudovanie a patrí do energetickej triedy A. Vzhľad rúry navyše podčiarkuje displej s hodinami, ktorý umožňuje nastavenie funkcií rúry. Teplotu a typ pečenia nastavíte otočnými gombíkmi. Údržba rúry je veľmi jednoduchá vďaka povrchu smart-clean na vnútornej strane dvierok.

Rúra ponúka dostatok potrebných programov. Medzi 8 funkciami pečenia nájdeme horúci vzduch, grilovanie alebo rýchle rozmrazovanie. Samozrejmosťou je prítomnosť ventilátora, ktorý udržuje v celom priestore rúry konštantnú teplotu. Vnútorný objem 63 litrov zaisťuje pohodlnú prípravu aj väčších kusov mäsa či objemných tort.

Dvojité sklo dvierok zaisťuje vaše bezpečie a systém chladenia rukoväti predíde možným zraneniam. Vďaka kvalitnému osvetleniu nebude nutné neustále otvárať rúru na kontrolu pripravovaného pokrmu a nedôjde tak k uvoľneniu tepla. Prítomná je tiež detská poistka.

Indukčná varná doska

Multifunkčnú rúru dopĺňa indukčná varná doska Whirpool ACM 802 NE. Stane sa stredobodom vášho každodenného kuchynského snaženia. Pracuje pri príkone 6 500 W a má štvoricu varných zón s indukčnou úpravou. Rozdielny výkon umožňuje prispôsobiť intenzitu druhu a typu pripravovanej potraviny.

Ovládanie spotrebiča je realizované dotykovým panelom v prednej časti. Ľahko nastavíte výkon a tiež praktický časovač. Pomocou časovača je možné nastaviť nielen denný čas, ale aj odpočítavanie času – minútku. Funkcia Jet Start ponúka možnosť rýchlovarného ohrevu, čo sa dá využiť v rôznych situáciách. Bezpečnostné prvky sú reprezentované prítomnosťou detskej poistky a indikátorov zostatkového tepla a zapnutého stavu.


Parametre a špecifikácia:

  • Multifunkčná rúra WHIRLPOOL ACTUAL AKP458 IX

Konštrukcia:
Určená na zabudovanie

Typ:
Elektrická
Teplovzdušná s kruhovým výhrevným telesom

Funkcie rúry:
Statický spodný ohrev
Statický horný + spodný ohrev
Gril
Gril + ventilátor
Ventilátor + rozmrazovanie
Ventilátor + statický horný a spodný ohrev
Ventilátor s kruhovým výhrevným telesom

Ďalšie vlastnosti:
Chladenie dverí
Možnosť dokúpenia výsuvných koľajničiek
Osvetlenie
1× rošt
2× smaltovaný plytký plech
1× smaltovaný hlboký plech

Spotreba:
Trieda energetickej účinnosti: A
Spotreba na cyklus (statické pečenie): 0,85 kWh
Spotreba na cyklus (ventilátor – horúci vzduch): 0,85 kWh

  • Indukčná varná doska Whirpool ACM 802 NE

Programy a voľby:
Jet Start (Booster)
Detská poistka
Indikácia zostatkového tepla
Indikácia zapnutého stavu
Časovač

Hi-Light varné zóny:
Ľavá predná zóna – 1 200 W/145 mm
Ľavá zadná zóna – 2 200 – 3 000 W/210 mm
Pravá predná zóna – 1 800 W/180 mm
Pravá zadná zóna – 1 200 W/145 mm

Maximálny príkon:
6 500 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, stačí pro tuto indukční desku napájecí zdroj 230 V? Pokud ne, která indukční deska z vámi nabízených setů tuto podmínku splňuje? Děkuji předem za odpověď. Smudková

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX + WHIRLPOOL ACM 802 NE.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií