Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

WHIRLPOOL AKP 745 NB + WHIRLPOOL ACM 932/BF + WHIRLPOOL WIO 3T121 P

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL AKP 745 NB + WHIRLPOOL ACM 932/BF + WHIRLPOOL WIO 3T121 P
Set spotrebičov – rúry, indukčnej dosky a umývačky, RÚRA: vstavaná, teplovzdušná s kruhovým výhrevným telesom, energetická trieda A, multifunkčná, objem 60l, 2 úrovne pečenia, katalytické čistenie, 2 sklá dvierok, celosklenené vnútro, chladenie dvierok + DOSKA: indukčná, 4 varné zóny, dotykové ovládanie, Power Booster, JetPower, časovač, indikácia zostatkového tepla + UMÝVAČKA: vstavaná, plne integrovaná, 14 súprav riadu, A++, 10 programov, 3 teploty, 6.zmysel, Multi-tablet, Multizone, PowerClean, odložené umývanie 1 – 12h
Kód:  WHI015 Stránky výrobcu
WHIRLPOOL AKP 745 NB + WHIRLPOOL ACM 932/BF + WHIRLPOOL WIO 3T121 P Predaj skončil

WHIRLPOOL AKP 745 NB + WHIRLPOOL ACM 932/BF + WHIRLPOOL WIO 3T121 P

Neviete si rady s voľbou nových spotrebičov? Nechajte to na nás a kúpte si túto cenovo výhodnú zostavu od spoločnosti Whirlpool. Obsahuje teplovzdušnú rúru AKP 745 NB s kruhovým výhrevným telesom, indukčnú varnú dosku ACM 932/BF a 60 cm umývačku riadu WIO 3T121 P. Tieto spotrebiče sú navzájom úplne kompatibilné a vďaka vstavanému dizajnu zapadnú do každej modernej kuchyne. Rúra AKP 745 NB ponúka rad praktických funkcií, vyniká energetickou efektívnosťou aj moderným dizajnom ABSOLUTE Core v elegantnom čiernom vyhotovení. Medzi základné nastavenia patrí napríklad ventilátor a turboventilátor, statický spodný ohrev, gril aj praktické rozmrazovanie. Pomocou zapustených otočných voliov všetko jednoducho nastavíte. Používateľov určite poteší prítomnosť veľkého LED displeja. 

Kľúčové vlastnosti rúry AKP 745 NB

  • Vstavaná multifunkčná rúra v čiernom dizajne vyzerá fantasticky
  • Čistenie pomocou pary so systémom SmartClean
  • Objem 65 l
  • Energetická trieda A
  • 2 úrovne pečenia
  • Automatické programy vrátane rozmrazovania
  • Čiernobiely grafický displej
  • Praktické teleskopické vysúvanie
  • Rúra obsahuje rošt a dva plechy na pečenie

Jednoduchá a rýchla údržba

Moderné spotrebič AKP 745 NB si zamilujte aj pre a jeho ľahké čistenie. Nová technológia čistenia parou SmartClean to zvládne bez chemických prostriedkov. Do rúry stačí vložiť nádobu s 250 ml vody a spustiť čistiaci program. Potom stačí zotrieť špongiou zvyškové nečistoty a interiér rúry bude vyzerať zase ako nový.

Veľký vnútorný priestor

Spotrebič AKP 745 NB disponuje extra veľkou plochou na pečenie s objemom 65 litrov a patrí do energetickej triedy A. Spoločnosť Whirlpool myslí aj na vašu bezpečnosť a počas pečenia iste oceníte dvojvrstvové dvierka s chladením a praktickým držadlom. Dva chody naraz zvládnete pripraviť s viacúrovňovým pečením.

Indukčná doska ACM 932/BF

Varná doska ACM 932/BF je neuveriteľne výkonná. Pri zapnutí funkcie Power Booster dokáže za 8 minút ohriať hrniec až na teplotu 630 °C. To oceníte hlavne vtedy, keď očakávate návštevu a potrebujete čo najrýchlejšie pripraviť pohostenie. Funkcia Power Management umožňuje zvoliť maximálny celkový príkon dosky s ohľadom na použitý istič a pripojiť tak dosku na napätie 230 V alebo 400 V.

Kľúčové vlastnosti indukčnej dosky ACM 932/BF

  • Indukčnú technológiu od spoločnosti Whirlpool si zamilujete
  • Prehľadné ovládanie
  • Power Booster je veľmi rýchly ohrev až 2,5 kW
  • Power Management ponúka možnosť voľby príkonu
  • Časovač
  • Detská poistka
  • Kontrolky zvyškového tepla

Funkcia 6. zmysel s indukčnou doskou ACM 932/BF

Whirlpool ACM 932/BF obsahuje funkciu 6. zmysel, ktorá presne zaznamenáva bod varu vody v hrnci na doske. Bod varu udrží konštantný aj po pridaní jedla do vriacej vody a varí ho presne nastavený čas. Po jeho uplynutí sa varná doska automaticky vypne. Tým garantuje úsporu až 20 % energie. Ďalšie funkcie, ktorými doska disponuje, sú časovač, detská poistka a praktická prítomnosť kontroliek zvyškového tepla. 

Plne integrovaná umývačka WIO 3T121 P

Ďalšou časťou zostavy je táto skvelá plne integrovaná umývačka WIO 3T121 P, ktorá zakaždým účinne a úsporne umyje aj vysuší až 14 súprav špinavého riadu. So štandardnou 60 cm šírkou a plne integrovaným (skrytým) ovládaním zapadne do každej kuchyne. S funkciou Multi-Tablet nastavíte typ čistiaceho prostriedku a prispôsobíte mu tak spôsob umývania. Umývačka je vybavená základnými programami, ako je napríklad  „intenzívny“ pre naozaj veľké znečistenie, „eco“ pre umývanie pri 50 °C alebo rýchly program – ten umyje ľahko znečistený riad do 30 minút.

Kľúčové vlastnosti umývačky WIO 3T121 P

  • Vysoká účinnosť umývania aj sušenia
  • Zvládne až 14 súprav špinavého riadu
  • PowerClean a Multizone technológie
  • Možno nastaviť výšku horného koša
  • Odložené umývanie či Multi-Tablet
  • Šiesty zmysel a samovyvažovacie dvierka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL AKP 745 NB + WHIRLPOOL ACM 932/BF + WHIRLPOOL WIO 3T121 P
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKP 745 NB + WHIRLPOOL ACM 932/BF + WHIRLPOOL WIO 3T121 P.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií