AD homeoffice PET

WHIRLPOOL AKP 745 WH + WHIRLPOOL ACM 750/BA + WHIRLPOOL WIO 3T121 P

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL AKP 745 WH + WHIRLPOOL ACM 750/BA + WHIRLPOOL WIO 3T121 P
Set spotrebičov – rúry, indukčnej dosky a umývačky, RÚRA: vstavaná, teplovzdušná s kruhovým výhrevným telesom, energetická trieda A, multifunkčná, objem 60l, 2 úrovne pečenia, katalytické čistenie, 2 sklá dvierok, celosklenené vnútro, chladenie dvierok + DOSKA: indukčné, 4 varné zóny, dotykové ovládanie vpredu, PowerManagement, PowerBooster, 9 stupňov výkonu, detská poistka, časovač, skosené hrany po obvode, šírka 58cm + UMÝVAČKA: vstavaná, plne integrovaná, 14 súprav riadu, A++, 10 programov, 3 teploty, 6. zmysel, Multi-tablet, Multizone, PowerClean, odložené umývanie 1–12hod
Kód:  WHI013 Stránky výrobcu
WHIRLPOOL AKP 745 WH + WHIRLPOOL ACM 750/BA + WHIRLPOOL WIO 3T121 P Predaj skončil

WHIRLPOOL AKP 745 WH + WHIRLPOOL ACM 750/BA + WHIRLPOOL WIO 3T121 P

O správnu kombináciu spotrebičov sme sa postarali za vás. V tomto prípade ide o výrobky rokmi preverenej spoločnosti Whirlpool. Ponúkame tak skvelú možnosť kúpy kvalitných spotrebičov, ktoré zapadnú do každej kuchyne. Ide o súpravu rúry AKP 745 WH, varnej dosky ACM 750/BA a umývačky WIO 3T121 P. So vstavanou rúrou popredného výrobcu Whirlpool dosiahnete vždy dokonalé výsledky. Multifunkčná rúra AKP 745 WH ponúka rad praktických funkcií.

Kľúčové vlastnosti rúry AKP 745 WH

  • Dizajn ABSOLUTE Core – intuitívne ovládanie pomocou centrálneho tlačidla
  • Systém SmartClean – čistenie pomocou pary
  • Súčasťou výbavy sú teleskopické výsuvy, rošt a dva plechy na pečenie
  • Automatické programy vrátane rozmrazovania
  • Chladenie dverí
  • Čiernobiely grafický displej

Jednoduché a intuitívne ovládanie rúry AKP 745 WH

Rúra AKP 745 WH vyniká energetickou efektívnosťou aj moderným dizajnom ABSOLUTE Core v elegantnom sivom vyhotovení. Medzi základné nastavenia patrí napríklad ventilátor a turboventilátor s kruhovým výhrevným telesom, statický spodný ohrev, gril, rozmrazovanie a iné. Všetko jednoducho nastavíte pomocou zapustených otočných voličov a jednotlivé nastavenia aj dobu prípravy skontrolujete na prehľadnom displeji.

Chladné dvierka aj parné čistenie

Whirlpool myslí aj na vašu bezpečnosť. Počas pečenia oceníte dvojvrstvové dvierka s chladením a praktickým držadlom. Spotrebič AKP 745 WH patrí do energetickej triedy A a disponuje extra veľkou plochou na pečenie s objemom 60 litrov. Vďaka možnosti viacúrovňového pečenia možno v rúre pripravovať aj dva chody naraz. Jednou z hlavných predností je ľahké čistenie. Vďaka inovatívnej technológii čistenia parou SmartClean nepotrebujete k údržbe vôbec žiadne chemické prostriedky. Do rúry len vložíte nádobu s 250 ml vody a aktivujete príslušný program. Po ukončení parného čistenia zotrite špongiou zvyškové nečistú a interiér rúry bude vyzerať zase ako nový.

Mnoho skvelých funkcií dosky ACM 750/BA

Indukčná varná doska ACM 750/BA si vás získa. Tento inteligentný spotrebič ponúka rad praktických funkcií. Dômyselný systém so 6. zmyslom konštantne udržuje bod varu v hrnci na doske a to aj po pridaní surovín. Po uplynutí nastaveného času varenia sa doska automaticky vypne, vďaka čomu ušetríte energiu až o 20 %. Funkcia Power Management umožňuje zvoliť maximálny celkový príkon dosky s ohľadom na použitý istič a pripojiť tak dosku na napätie 230 V alebo 400 V. 

Kľúčové vlastnosti varnej dosky WHIRLPOOL ACM 750/BA

  • Indukčná varná doska od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti WHIRLPOOL
  • Power Booster zaručí veľmi rýchly ohrev
  • Dotykové ovládanie
  • Skosené hrany po obvode
  • 6. zmysel – úspora až 20 % energie
  • Power Management – možnosť voľby príkonu (napätie 230 V alebo 400 V)
  • Časovač, detská poistka aj dusenie

Maximálny výkon v limitovanom čase

WHIRLPOOL ACM 750/BA je vstavaná indukčná varná doska, ktorá disponuje štyrmi varnými zónami a skosenými hranami po obvode. Poteší vás i moderný dizajn v čiernom sklokeramickom vyhotovení, vďaka ktorému sa doska komfortne udržiava a zároveň dobre vyzerá. S funkciou Power Booster dosiahnete extra rýchly ohrev. Jednou z predností je i funkcia dusenia. Moderný spotrebič je ďalej vybavený indikáciami zapnutého stavu a zvyškového tepla, ktoré vás ochránia pred nebezpečenstvom popálenia. Vďaka detskej poistke možno jedným dotykom celú dosku uzamknúť a zabezpečiť. Vaši malí pomocníci tak zostanú v bezpečí. Pomocou prehľadného dotykového ovládania pohodlne nastavíte jeden z deviatich stupňov. Jedným dotykom môžete aktivovať časovač, s ktorým dosiahnete vždy dokonalé výsledky.

Skvelá umývačka Whirpool WIO 3T121 P

Vstavaná plne integrovaná umývačka, ktorá zakaždým účinne a úsporne umyje aj vysuší až 14 súprav špinavého riadu. So štandardnou 60 cm šírkou a plne integrovaným (skrytým) ovládaním zapadne do každej kuchyne. Umývačka je vybavená základnými programami, ako je napríklad ,,Intenzívny" pre naozaj veľké znečistenie, ,,eco" na umývanie pri 50 °C alebo rýchly program – ten umyje ľahko znečistený riad do 30 minút. S funkciou Multi-Tablet potom nastavíte typ čistiaceho prostriedku a prispôsobíte mu tak spôsob umývania.

Kľúčové vlastnosti umývačky Whirpool WIO 3T121 P

  • Vysoká účinnosť umývania aj sušenia
  • Zvládne až 14 súprav špinavého riadu
  • PowerClean a Multizone technológie
  • Možno nastaviť výšku horného koša
  • Odložené umývanie či Multi-Tablet
  • Šiesty zmysel a samovyvažovacie dvierka

Zatočí aj s naozaj špinavým riadom

Technológia 6. zmysel PowerClean je ideálna pre silne znečistený riad. Inteligentné senzory v umývačke vyhodnotia stupeň znečistenia riadu a automaticky podľa toho prispôsobia tlak vody v 28 výkonných tryskách umiestnených v zadnej časti umývačky. Umývačka WIO 3T121 P tiež disponuje funkciou predumytia či špeciálnym programom pre tiché (nočné) umývanie. U modernej umývačky nesmie chýbať možnosť odloženého štartu. Môžete tak nechať zlikvidovať špinavý riad, kedykoľvek sa vám to časovo hodí.

Inteligentné usporiadanie košov

Výšku horného koša umývačky WHIRLPOOL WIO 3T121 P možné celkom jednoducho nastaviť. Vo vysokej pozícii možno do spodného koša vložiť veľké kusy riadu a v nízkej pozícii možno prispôsobiť pomocou nastaviteľných držiakov a vytvoriť tak viac priestoru na výšku – tým predídete kolízii s predmetmi vloženými do spodného koša. Horný kôš umývačky je určený predovšetkým pre krehké a ľahké riady, naopak spodný kôš je skôr pre objemnejšie misky, hrnce, taniere či košík na príbory.

Doplňujúce informácie dosky WHIRLPOOL ACM 750/BA:

Priemer prednej ľavej platne
145 mm
 
Výkon prednej ľavej platne:
1 200/1 500 W
 
Priemer zadnej ľavej platne:
210 mm
 
Výkon zadnej ľavej platne:
2 200/3 000 W
 
Priemer zadnej pravej platne:
145 mm
 
Výkon zadnej pravej platne:
1 200/1 500 W
 
Priemer prednej pravej platne:
210 mm
 
Výkon prednej pravej platne:
2 200/3 000 W
 
Maximálny príkon el. varnej dosky:
7 200 W
 
Napätie:
230 V
 
Frekvencia:
50 – 60 Hz
 
Spotreba energie v pohotovostnom režime:
(2010/30/EC) < 1,0 W
 
Spotreba energie vo vypnutom režime:
(2010/30/EC) < 0,5 W
 
Rozmery (v × š × h):
56 × 580 × 510 mm
 
Rozmery s obalom (v × š × h):
110 × 675 × 602 mm
 
Rozmery otvoru pre zabudovanie (v × š × h):
60 × 560 × 490 mm
 
Hmotnosť:
12,5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL AKP 745 WH + WHIRLPOOL ACM 750/BA + WHIRLPOOL WIO 3T121 P
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKP 745 WH + WHIRLPOOL ACM 750/BA + WHIRLPOOL WIO 3T121 P.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií