Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Whirlpool AKR 420 ME-1

Zobraziť katalóg
Whirlpool AKR 420 ME-1
4,0 1 hodnotení
Digestor - strieborná metalíza, 180 m3/h, šírka 60 cm, 3 rýchlosti, 1x hliníkový tukový filter, hlučnosť 54/62/66 dB
Kód:  FAV5300u Produktové číslo:  AKR420ME1 Stránky výrobcu

Whirlpool AKR 420 ME-1

Whirlpool AKR 420 ME-1 predstavuje spoľahlivé riešenie na príjemné varenie bez nežiaducich zápachov a výparov. Závesný odsávač pár disponuje výkonom až 180 m3 za hodinu. Dokonale si tak poradí s ovzduším predovšetkým v menších kuchyniach. Zvoliť si môžete jeden z troch rôznych stupňov výkonu. Prácu na varnej doske vám sprehľadní elegantné úsporné osvetlenie. Rýchlosť odsávania ľahko nastavíte pomocou posuvného tlačidla na prednom ovládacom paneli.

Špičkový odsávač dosahuje optimálnu šírku 60 centimetrov, preto skvele zapadne medzi ostatné spotrebiče. Využiť môžete aj možnosť pripojenia na odsávanie ku komínu či na recirkuláciu. Oceníte tiež veľmi nízku hlučnosť, v rozmedzí od 42 do 66 dB.

Moderný spotrebič ponúka elegantný dizajn v štýlovom striebornom vyhotovení s metalízou, vďaka ktorému perfektne doplní interiér vašej kuchyne. Doprajte si patričný komfort počas každodennej prípravy pokrmov a dýchajte vždy čistý a svieži vzduch.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Uvedený výrobok má v technických údajoch uvedené, že otvor je iba v hornej časti. Ja potrebujem otvor na odvod vzduchu do komína v zadnej časti.Má uvedený výrobok aj zadný otvor pre zadný odťah ? Ďakujem

Dobrý den, prosím o radu. Má tato digestoř i zadní vývod? Informace na internetu se bohužel rozcházejí. Děkuji

Diskusia a poradňa k Whirlpool AKR 420 ME-1
Príslušenstvo pre Whirlpool AKR 420 ME-1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AKR 420 ME-1.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií