Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX
5 55 hodnotení
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (V׊×H), objem 73 l, vybavená programom rýchleho predhriatia, grilom, horným, spodným ohrevom, kruhovým vykurovacím telesom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, statickým pečením, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, príkon 3650 W, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, elektronická regulácia teploty, ochladzovací systém, tlmené zatváranie dvierok, vnútorné osvetlenie a 6, zmysel, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A+, sieťový kábel bez zástrčky súčasťou balenia, na zapojenie spotrebiča je potrebný elektrikár
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  WHTR004 Produktové číslo:  859991530380 Informačný list Stránky výrobcu

WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX

WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
  • .

Nebojte sa varenia, s rúrou WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX to bude hračka

Kuchynská rúra WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX vás uchváti svojím moderným vzhľadom s intuitívnym ovládaním pomocou centrálneho tlačidla a technológiou 6. zmyslu. Katalytické panely pohlcujú a rozkladajú tukové látky, preto je údržba rúry naozaj jednoduchá. Rúra na pečenie je tiež vybavená softclosing systémom, ktorý sa postará o tiché dovieranie dvierok. Vstavaná rúra je navyše dodávaná s roštom a dvoma plechmi na pečenie. V príslušenstve nechýbajú tiež teleskopické výsuvy.


Kľúčové vlastnosti rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX

  • Zabudovaná rúra WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX v modernom dizajne
  • Intuitívne ovládanie pomocou centrálneho tlačidla
  • Vybavená technológiou 6. zmyslu
  • Čistiaci systém katalýza
  • Softclosing systém pre tiché dovieranie dvierok
  • Dodávaná s roštom a dvoma plechmi na pečenie
  • V príslušenstve nechýbajú tiež teleskopické výsuvy
  • Môžete pripravovať až tri rôzne pokrmy naraz
  • Žiadny predohrev, úspora času a energie
  • Koľajničky: Úroveň 1 pre bezpečnú manipuláciu
  • Detský zámok
  • Funkcia Multiflow pre rovnomerné pečenie
  • Povrchová úprava AFP proti odtlačkom prstov
  • Objemný 73-litrový priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia

Hlavné technológie rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX


Technológia 6. zmysel

Zvoľte si technológiu, ktorá myslí za vás.

Cook3

Ešte väčšie a rýchlejšie pečenie!

Multiflow

Rovnomerné prepečenie pokrmov vďaka systému cirkulácie horúceho vzduchu s rovnomernou distribúciou vnútri rúry na pečenie.

Ready2Cook

Rýchlejšie a lacnejšie pečenie!


Samočistiaci systém: Katalýza

Pohlcovanie a rozkladanie tukov prostredníctvom špeciálnych katalytických panelov.

Koľajničky: Úroveň 1

Pohodlné vyťahovanie plechov z rúry bez obáv z ich vypadnutia.

Softclosing

Špeciálne závesy zaisťujú pomalé a tlmené dovieranie dvierok rúry.

Detská ochrana

Z najmenších kuchárov nemusíte mať strach.


Povrchová úprava AFP (proti odtlačkom prstov)

Úprava chrániaca povrch pred odtlačkami prstov.

Energetická trieda: A+

Vďaka vyššej energetickej účinnosti sú náklady na elektrinu až o 20 % nižšie ako pri spotrebiči v energetickej triede A.

Objem: 73 l

Priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia.


6. zmysel, technológia, ktorá myslí za vás

Ako to len urobiť, aby doma pripravovaný pokrm vyvolal skutočný pôžitok a prosby zo všetkých strán o dupľu? Stačí zapnúť 6. zmysel a tešiť sa na dokonalé výsledky pečenia. Pomocou špeciálnych senzorov sa odhadne hmotnosť pokrmu a určí teplota aj čas pečenia s následným riadením celého postupu. O zostávajúcom čase prípravy vás priebežne informuje moderný a intuitívny displej kuchynskej rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX.

Cook3: Pečenie až 3 rôznych pokrmov naraz

Ak by pečenie bolo športovou disciplínou, Cook3 by nepochybne vystupoval v úlohe šampióna! Vďaka tejto funkcii môžete v troch rôznych úrovniach rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX pripravovať až tri rôzne pokrmy naraz, bez rizika zmiešania chutí či vôní.Výsledok takéhoto pečenia je jasný: 3 : 0 pre Cook3.

Multiflow na ideálne prepečenie zo všetkých strán

S teplovzdušnou funkciou rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX pripravíte svoje obľúbené pokrmy ešte lepšie a rýchlejšie. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore rúry tak, aby bola zaručená rovnomerná tepelná úprava pokrmu zo všetkých strán súčasne a v kratšom čase!

Ready2Cook: Žiadny predohrev, úspora času a energie

Ako skrátiť dobu pečenia? Je to jednoduché, a to aj keď máte veľký hlad! Vďaka funkcii Ready2Cook vložte pokrm do rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX aj bez predhrievania. Dosiahnite úžasného výsledku pri kratšej dobe pečenia a s úsporou energie.

Samočistiaci systém pomocou katalýzy nie je nič zložité

Odhaľte neuveriteľne jednoduchý a účinný spôsob, ako odstrániť nečistoty po príprave mastných pokrmov. Stačí urobiť jedinú vec: zapnúť rúru na hodinu s nastavením teploty nad 220 °C, kedy sa aktivujú katalytické panely, ktoré pohlcujú a rozkladajú tukové látky. Tak vyzerá pohodlný a účinný spôsob, ako udržať zabudovanú rúru AKZ9 6230 IX dlhodobo čistú.

Koľajničky: Úroveň 1 pre bezpečnú manipuláciu

Rúry Whirlpool sú vybavené teleskopickými výsuvmi, ktoré zaručujú spoľahlivé uchopenie plechu a jeho ľahké vysunutie bez rizika vypadnutia alebo bolestivého popálenia.

Softclosing ako drobný detail pre vyššie pohodlie

Veľmi dobre vieme, že v kuchyni záleží na každom detaile. Rúra na pečenie WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX je vybavená špeciálnymi pántmi, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie pre ešte väčšie pohodlie používateľa.

Detský zámok ochráni aj tých najmladších šéfkuchárov

Kuchynská rúra WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX je vybavená dodatočnou ochranou v podobe zablokovania ovládacieho panelu. Ak chcete zabrániť zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd pridržať príslušné tlačidlá.

Povrchová úprava AFP proti odtlačkom prstov

Práve ste upratali celú kuchyňu, ale na rúre WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX sú stále vidieť odtlačky prstov? To už je minulosť. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave proti odtlačkom prstov zostane povrch rúry stále čistý bez odtlačkov.

Energetická trieda A+ zníži výdavky za elektrinu

Rúra AKZ9 6230 IX spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie ako štandardné spotrebiče v energetickej triede A, a to bez akýchkoľvek dopadov na jej mimoriadne schopnosti.

Objemný 73-litrový priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia

Rúra WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX ponúka veľký vnútorný objem 73 litrov spoločne s 5 rôznymi úrovňami pečenia. To znamená pohodlie pri varení obľúbených pokrmov každého člena vašej rodiny, akokoľvek veľkej. Navyše tým najjednoduchším a najrýchlejším spôsobom bez kompromisov. Čas na hostí!


Získajte extra záruku.
Skontrolujte typ záruky a aktivujte ju na váš výrobok tu





Parametre a špecifikácia

Porovnať
Energetická trieda
A+ Hotovo!
Príkon
3 650 W Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 650 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
56,4 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie, 6. zmysel Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, bez zástrčky Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A+ Hotovo!

Objem rúry

Objem
73 l Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Zapojenie a montáž

Zapojenie
Elektrikár Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na obrázku máte jako hloubku bez dvířek uveden rozměr 538mm, můžete to potvrdit, případně napsat o kterou troubu se jedná?

Dobrý den, mohu se zeptat na rozdíl mezi touto troubou WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX Absolute a troubou AKZ 6220 IX ? Co má která navíc, nebo jsou úplně stejné? Děkuji předem za radu. Nevím, pro kterou se rozhodnout...

Dobrý den, hodí se prosím tato trouba k mikrovlnce Whirlpool AMW 423 IX? Jedná se mi o to, zda je nerez (povrch) stejný. Děkuji

Dobrý den v popisu máte že jde o model 6320, ale v nadpisu je zase 6230. Navíc tahle trouba nemá pyrolízu jak uvádíte.

Dobrý den, půjde mi trouba do vnitřních rozměrů skřínky 59 x 56,8 x 55 (V x Š x H). jsou uvedeny pouze vnější rozměry. Děkuji

Dobrý deň. Dnes som zakúpil vstavanú rúru Whirpool AKZ9 6230 IX, ktorá nemá koncovku - zástrčku na sieťovom kábli. Chcem sa opýtať, či si ju môžem dať namontovať kamarátovi - elektrikárovi, ktorý to zvládne, resp. či si to musím dať spraviť cez autorizovaný servis pre značku Whirpool, aby som nestratil záruku.

Dobrý den, lze k této troubě dokoupit teploměr? Děkuji

Dobrý den,proč je trouba bez síťové zástrčky? Jak ji tedy připojit k el.síti?

Dobrý den,proč je trouba bez síťové zástrčky? Jak ji tedy připojit k el.síti?

Dobrý den,proč je trouba bez síťové zástrčky? Jak ji tedy připojit k el.síti?

123
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií