PET AD homeoffice

Whirlpool ART 1176/A++ SF

Zobraziť katalóg
Whirlpool ART 1176/A++ SF
4,0 3 hodnotení
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, A++, objem chladničky/mrazničky 195/80 l, hlučnosť 35 dB, 6. zmysel Fresh Control, Anti Bacterial, automatické odmrazovanie, XXL zásuvka, 5 sklenených poličiek, mraziaci výkon 3,5 kg/24 hod.
Kód:  FAC3008i Produktové číslo:  ART1176/A++SF Stránky výrobcu
Whirlpool ART 1176/A++ SF Predaj skončil

Whirlpool ART 1176/A++ SF

Vstavaná, 177 cm vysoká kombinovaná chladnička Whirlpool ART 1176/A++ SF je moderný a úsporný spotrebič s maximálne využitým vnútorným priestorom s celkovým objemom 275 l. Chladnička spadá do úspornej energetickej triedy A++, preto sa vyznačuje nízkymi prevádzkovými nákladmi. Jej prednosťou je aj veľmi nízka hladina hluku 35 dB, takže vás nebude rušiť ani v kuchyni spojenej s obývacím priestorom.

Chladiaca časť celkovo poskytuje 195 l využiteľného priestoru. Vnútri je umiestnených 5 poličiek z tvrdeného skla, z ktorých 4 sú výškovo nastaviteľné, preto si ich môžete prispôsobiť podľa potreby. Tento model je vybavený aj širokou priehradkou na zeleninu a ovocie, zmestia sa sem aj tie najdlhšie uhorky. Na nedovreté dvierka vás upozorní zvukový signál, zamedzuje sa tým zbytočnému zvyšovaniu teploty vnútri.

Vo dverách sú k dispozícii 3 široké poličky a celý priestor osvetlí LED osvetlenie. V mraziacej časti sú umiestnené tri priehradky vrátane jednej s označením XXL, kam sa zmestí torta aj veľké kusy hydiny. Všetky boxy sú priehľadné, preto budete mať o uložených potravinách prehľad.

Chladničku charakterizujú aj ďalšie praktické funkcie a vlastnosti. Senzorový 6. zmysel Freshcontrol neustále kontroluje vlhkosť, aby bola zaistená 4× dlhšia čerstvosť potravín, ideálne teploty obnovuje až 5× rýchlejšie ako je to pri chladničkách bežné. Technológia StopFrost automaticky odmrazuje chladničku v pravidelných intervaloch. Antibakteriálny filter zachytáva všetky baktérie a v prípade výpadku prúdu zostanú potraviny zmrazené až 19 hodín.

Kľúčové vlastnosti:

  • Výška 177 cm
  • Značná úspornosť - A++
  • Celkový využiteľný priestor 275 l
  • 5 poličiek z tvrdeného skla
  • Široká priehradka na zeleninu a ovocie
  • StopFrost
  • 6. zmysel Freshcontrol
  • Antibakteriálny filter
  • LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť - 35 dB
  • Zvukový signál dverí

Parametre a špecifikácia:

Chladiaci priestor:
5 odkladacích plôch z bezpečnostného skla, 4 polohovateľné
3 odkladacie priehradky vo dverách
Polička na fľaše vo dverách
Elektronické ovládanie
Odmrazovanie: automatické
Ventilátor

Mraziaci priestor:
3 priehradky, z ktorých jedna nesie označenie MaxiBox (XXL)
Systém StopFrost

Využiteľný objem:
Celkový: 275 l
Chladnička: 195 l
Mraznička: 80 l

Technické parametre:
Zmrazovací výkon: 3,5 kg/24 h
Skladovacia doba pri poruche: 19 h
ves dverí vpravo, voliteľný

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li jde lednička o 1cm snížit(např. vytočit nožičky), nebo jiným způsobem, mám výškový rozměr 176 cm, a nevím jestli zkusit nebo ne? děkuji za odpověď

Dobry den, chcem sa opytat,ci deliaca seda cast v hornom boxe mraznicky sa da vybrat. Na obrazku je znazornena.Ide mi o to,ak by som tam chcela napr. vlozit moriaka,ci sa da ta seda priecka vybrat. Dakujem za odpoved. Kocianova

Má prosím tento model možnost levostranné montáže dvířek ? Předpokládám, že u vestavných typů to mají všechny, ale potvrďte mi to prosím závazně. V žádném návodu to nenajdete. Dal jsem si do srovnání ART6610 a ART 1176 a u 6610 se víše "volitelné" a zde u 1176 se nepíše nic. Děkuji

Diskusia a poradňa k Whirlpool ART 1176/A++ SF
Príslušenstvo pre Whirlpool ART 1176/A++ SF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ART 1176/A++ SF.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií