PET AD homeoffice

WHIRLPOOL ART 6503/A+

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL ART 6503/A+
Vstavaná chladnička – vstavaná, kombinovaná, 177cm, A+, objem chladnička/mraznička 195/80l, hlučnosť 35dB, 6. zmysel, LessFrost systém, doba skladovania pri poruche 19hod., mraziaci výkon 3.5kg/24hod.
Kód:  WHCHL010 Produktové číslo:  856439110010 Stránky výrobcu

WHIRLPOOL ART 6503/A+

Atraktívna vstavaná chladnička Whirlpool ART 6503/A+ udrží vaše potraviny dlhšie chutné a čerstvé. So svojím objemom 275 litrov je ideálna pre trojčlennú rodinu. Má mnoho užitočných funkcií, ktoré sa zídu v každej domácnosti, ušetrí čas pri údržbe a ako bonus má aj mimoriadne tichý chod, pretože hlučnosť modelu ART 6503/A+ dosahuje len 35 dB. Chladnička Whirlpool má skvelý mraziaci výkon, kvalitné chladenie a dostatok priestoru na všetky potraviny, ktoré potrebujete mať uložené v chlade. 

Kľúčové vlastnosti chladničky Whirlpool ART 6503/A+

  • Whirlpool ART 6503/A+ má extrémne tichý chod
  • Chladnička disponuje LessFrost systémom pre zníženie námrazy
  • Patrí do energetickej triedy A+ a šetrí vašu peňaženku
  • Má mechanické ovládanie
  • Mraziaci výkon dostal štyri hviezdičky a udrží tak vaše potraviny dlhé mesiace v poriadku
  • Ľahko sa udržiava a šetrí váš čas
  • Vnútorný priestor je veľmi dobre a variabilne usporiadaný

Chladnička Whirlpool s maximálne tichým chodom

Chladnička Whirlpool má veľmi tichý chod s hlučnosťou 35 dB. Chladničku ani nebudete počuť. O tom, že pracuje nebudete vôbec vedieť. Spotrebiteľa tiež poteší veľmi dobre a variabilne usporiadaný vnútorný priestor chladničky ART 6503/A+, ktorý je rozdelený piatimi poličkami a jednou zásuvkou na ovocie a zeleninu. 

Dokonale usporiadaný priestor v chladničke

Vnútorný priestor chladničky je rozdelený piatimi poličkami a jednou zásuvkou. Tá je vhodná na skladovanie čerstvého ovocia a zeleniny. Vo dvierkach sú umiestnené ďalšie štyri poličky. Jedna je určená na skladovanie fliaš. V mrazničke máte k dispozícii priehľadné boxy z plastu s rôznymi veľkosťami. Na veľké potraviny je určená zásuvka XXL. Mraziaci výkon dosiahol najvyššiu mraziacu triedu. Teplota sa dostane pod -18 °C. Počas 24 hodín ľahko zamrazíte až 3,5 kg potravín. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL ART 6503/A+
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL ART 6503/A+.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií