Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Whirlpool AWM 8101/PRO

Zobraziť katalóg
Whirlpool AWM 8101/PRO
Práčka s predným plnením poloprofesionálna, spredu plnená, A+++/A/B, 1200 ot./min, hlučnosť 52/74 dB, kapacita prania 8 kg, 14 programov, 6. zmysel, Aquastop, odložený štart
Kód:  FAP2005b Produktové číslo:  AWM8101/PRO Stránky výrobcu
Whirlpool AWM 8101/PRO Predaj skončil

Whirlpool AWM 8101/PRO

Vybavte domácnosť, hotel, reštauráciu či kemp poloprofesionálnou spredu plnenou práčkou Whirlpool AWM 8101/PRO a udržujte všetko stále čisté. Jednoducho naplňte zariadenie až 8 kilogramami bielizne, zapnite ho a bez akýchkoľvek zbytočných starostí sa oddávajte inej činnosti. O zvyšok sa totiž postará práčka sama. 14 pracích programov spoločne s inteligentnou technológiou 6. zmysel, ktorá nielenže automaticky nastaví čas, otáčky a teplotu, ale tiež preukázateľne znižuje spotrebu vody a energie až o 30 %, zaistí vždy úplne dokonalé výsledky presne podľa vašich predstáv. Čerešničkou na torte je nový CIM motor, ktorý posúva hranicu spotreby elektrickej energie a hluku na úplné minimum.

Všetko je navrhnuté na jednoduché a bezpečné používanie. O to sa postará predovšetkým používateľsky priateľské ovládanie, s ktorým si poradí aj neskúsený používateľ. Kompletný systém Aqua stop, ktorý ochráni majetok pred vytopením je samozrejmosťou.

  • Technológia 6. zmysel
  • 14 programov
  • Elektronické ovládanie
  • Kompletný systém Aqua stop
  • Nový CIM motor (nižšia hlučnosť a spotreba elektrickej energie, dlhodobá životnosť)
  • Prívod teplej a studenej vody
  • Odložený štart

Programy:
Bavlna/Antibakteriálny 95 °
Bavlna 60 °
Farebná bavlna 40 °
Syntetika 40 °
Mopy a utierky 60 °
Vlna 30 °
Ručné pranie 40 °
Veľké kusy 40 °
Šport 30 °
Pracovné oblečenie 60 °
Zmes 40 °
Rýchle pranie 30 °
Plákanie + odstredenie
Odstredenia

Materiál bubna:
Antikorový

Napätia; frekvencia:
220 - 230 V; 50 Hz

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, poptávám dostupnost tohoto modelu pračky a zejména, jestli je skutečně možné ji připojit zároveň k teplé i studené vodě, tj. jestli má dva vstupy vody. Případně jestli je na trhu jiná značka či model se dvěmi vstupy vody. J.Taut

Diskusia a poradňa k Whirlpool AWM 8101/PRO
Príslušenstvo pre Whirlpool AWM 8101/PRO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AWM 8101/PRO.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií