LEGO v APP pro AP+

Whirlpool BLF 7121 W

Zobraziť katalóg
Whirlpool BLF 7121 W
Chladnička kombinovaná, 176 cm, A+, objem chladnička/mraznička 196/111 l, 6. zmysel, hlučnosť 38 dB, mraziaci výkon 5 kg/24 hod., farba biela
Kód:  FAC2011p2 Produktové číslo:  BLF7121W Stránky výrobcu

Whirlpool BLF 7121 W

Kombinovaná voľne stojaca chladnička s mrazničkou v bielej farbe sa hodí do takmer každej kuchyne. Vďaka ekologicky šetrným technológiám patrí chladnička do energeticky úspornej triedy A+. Tomu napomáha aj LED osvetlenie celého priestoru. Určite tiež privítate veľmi nízku hlučnosť, iba 38 dB. Objem chladničky je 196 l a mraznička má 111 l.

Veľkou prednosťou Whirlpool chladničky je unikátna technológia 6. zmysel, ktorá zaznamenáva každú teplotnú zmenu v chladničke a danej situácii prispôsobuje činnosť kompresora.

V chladničke sa nachádzajú 4 police z tvrdeného skla, zásuvka na ovocie a zeleninu. Vo dverách sú 3 zásuvky na lahôdky, syry, jogurty a priehradka na fľaše. Nechýba tu ani držiak na 6 vajec. V mrazničke nájdete celkovo 3 transparentné boxy, vďaka ktorým budete mať vždy prehľad o ich naplnení a o mrazených potravinách. Mraziaci výkon je 5 kg/24 hod. Odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu je 24 hodín.

Hlavné prednosti:

  • Unikátna technológia
  • Nízka hlučnosť
  • LED osvetlenie
  • 4 police
  • Odolnosť zmrazených potravín pri výpadku prúdu až 24 hod.
  • Integrované držadlá vo dverách
  • Možnosť zmeny strán otvárania dverí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool BLF 7121 W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL BLF 7121 W.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií