Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WHIRLPOOL BSF 9353 OX

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL BSF 9353 OX
Chladnička – kombinovaná, 201.1cm, A+++, objem chladnička/mraznička 258/111l, hlučnosť 38dB, 6. zmysel StopFrost systém, funkcia Supercool, Party funkcie, doba skladovania pri poruche 24hod., mraziaci výkon 14kg/24hod., farba nerez, 201.1x59.5x65.9cm
Kód:  WHCHL002 Produktové číslo:  BSF9353OX Stránky výrobcu

WHIRLPOOL BSF 9353 OX

Kto hľadá úsporu a pokročilé funkcie, určite neurobí chybu s chladničkou Whirlpool BSF 9353 OX. Maximálne šetrná s energetickou triedou A+++ sa automaticky stará o tie najlepšie podmienky pre skladovanie potravín. Veľký úžitkový priestor z nej robí ideálny spotrebič pre štvorčlennú rodinu. Whirlpool BSF 9353 OX má efektívne LED osvetlenie a tichý chod. 

Kľúčové vlastnosti chladničky Whirlpool BSF 9353 OX

  • Chladnička Whirlpool sa postará o rýchle schladenie nápojov vďaka party funkcii
  • Dokáže potraviny veľmi rýchlo schladiť aj zmraziť
  • Využíva jedinečnú technológiu 6. zmysel Fresh Control
  • Spadá do najúspornejšej energetickej kategórie A+++
  • Má efektívne LED osvetlenie
  • Chladnička sa ľahko udržuje vďaka technológii StopFrost
  • O kondíciu potravín sa stará 6. zmysel

Jedinečné technológie Whirlpool BSF 9353 OX

Chladnička BSF 9353 OX je ovládaná elektronicky. Nechýba inovatívna technológia StopFrost, vďaka ktorej nikdy nevzniknú žiadne problémy s údržbou spotrebiča. Táto technológia sústredí namrazovanie na špeciálnu dosku, ktorá sa potom sama veľmi jednoducho odmrazí. Krásny je aj jej antikorový dizajn s integrovaným držadlom a samozrejme funkcia automatického odmrazovania chladiacej časti. 

 

6. zmysel chladničky Whirlpool

O tú najlepšiu kondíciu potravín sa stará funkcia 6. zmysel. Dokáže odhaliť všetky teplotné výkyvy a veľmi rýchlo obnoviť optimálnu teplotu. Čerstvosť a trvanlivosť potravín je preto zachovaná veľmi dlho a ich životnosť predĺžená až o 25 % oproti chladničkám bez tejto technológie. 

 

Prehľadné vnútorné usporiadanie modelu BSF 9353 OX

Vnútorný priestor chladničky je veľmi dobre usporiadaný. Je rozdelený tromi policami a nechýba ani praktický držiak na fľaše s dvoma oddelenými boxmi pre skladovanie vybraných potravín. Praktické priehradky sú aj vo dverách, vrátane špeciálnej priehradky na vajcia. Mraznička uchová veľké množstvo potravín, ktoré sú rozmiestnené v troch priestranných transparentných boxoch. 

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak je to se zárukou? Výrobce má stránkách 5let záruku na kompresor.

To je lednice takto tmavá? Je tam psáno - nerez... Chtěla by ji koupit, kvůli barvě váhám....

Dobrý den. zakoupil jsem lednici Whirlpool BSNF 9553 OX a na vašem netu nemohu najít jakoukoli brožuru, návod, nebo jinou dokumentaci. kde mám sehnat českou verzi dokumentace ? Váš odkaz mi nabídl ''Brother RJ-3050 Manual es.pdf'' což je tiskárnička a ještě k tomu španělsky.

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL BSF 9353 OX
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL BSF 9353 OX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL BSF 9353 OX.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií