Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WHIRLPOOL FT M11 82B EE

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL FT M11 82B EE
5 3 hodnotení
Sušička prádla – kondenzačná, samostatne stojaca, energetická trieda A++, účinnosť sušenia B, maximálne množstvo bielizne 8 kg, hlučnosť 64 dB, odhadovaná ročná spotreba energie 234 kWh, napojenie na odpad, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program a detská poistka, biela farba, rozmery 84,9 × 59,5 × 64,9 cm (V׊×H), hmotnosť 44 kg, súprava na pripojenie odpadu súčasťou balenia
Kód:  WPRO093 Produktové číslo:  869991583570 Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FT M11 82B EE

Svieža a voňavá bielizeň so sušičkou Whirlpool FT M11 82B EE

Už vás unavuje neustále rozkladanie sušiaka, vešanie bielizne a jej následné skladanie? Preto je pre vás tým správnym pomocníkom do domácnosti kondenzačná sušička Whirlpool FT M11 82B EE s tepelným čerpadlom. Sušička disponuje obrovským bubnom s kapacitou na 8 kilogramov, vďaka ktorému môžete usušiť viac bielizne naraz, alebo objemné kusy. Sušička je poháňaná motorom BPM Senselnverter, ktorý je veľmi tichý úsporný a navyše sa naň vzťahuje 10-ročná záruka. Filter sušičky Whirlpool FT M11 82B EE vyčistíte veľmi jednoducho, bez zásahu odborníka.


Kľúčové vlastnosti sušičky Whirlpool FT M11 82B EE

  • Sušička Whirlpool FT M11 82B EE pojme až 8 kilogramov bielizne
  • Sušička je poháňaná tichým motorom BPM Senselnverter
  • Sušička Whirlpool FT M11 82B EE ponúka 15 sušiacich programov
  • Funkcia FreshCare+ zabráni nežiadúcej tvorbe baktérií
  • Možnosť zvolenia rýchleho sušenia
  • Sušička s technológiou 6. ZMYSEL šetrí vaše peniaze
  • Sušička má prehľadný displej, ktorý ukáže zvolený program a čas
  • Galvanizovaný bubon
  • Patrí do energetickej triedy A++
  • Účinnosť sušenia B

Hlavné technológie sušičky Whirlpool FT M11 82B EE

Objavte so sušičkou Whirlpool FT M11 82B EE technológiu 6. ZMYSEL, ktorá myslí za vás

Podľa množstva bielizne a zvoleného programu algoritmus technológie 6. ZMYSEL optimalizuje využitie energie a kontroluje úroveň vlhkosti počas procesu sušenia sušičky Whirlpool FT M11 82B EE. Vďaka tomu využívate len toľko energie a času, aby ste dosiahli požadovaný výsledok. Senzor vlhkosti, teplotný senzor a senzor hmotnosti bielizne zisťujú stav sušenej bielizne od začiatku programu, zatiaľ čo špeciálne algoritmy vypočítavajú správne nastavenie na dosiahnutie vysokej účinnosti z hľadiska času a energie.

Vychutnávajte si každý deň bez ohľadu na sušenie s funkciou FreshCare+

Bielizeň na vás počká svieža a neotlačená aj po skončení cyklu sušenia, zásluhou technológie FreshCare+. Technológia FreschCare+ udržuje bielizeň v bubne sušičky Whirlpool FT M11 82B EE sviežu po dobu až 6 hodín po skončení sušiaceho cyklu. Ide o dokonalú kombináciu inteligentného riadenia teploty a šetrného otáčania bubna. FreschCare+ zabraňuje šíreniu nežiaducich pachov vo vnútri sušičky Whirlpool FT M11 82B EE, redukuje tvorbu baktérií a zabraňuje pokrčeniu, takže na vás bude vždy čakať perfektne usušená a neotlačená bielizeň.

Motor SenseInverter pre tichý a spoľahlivý chod sušičky Whirlpool FT M11 82B EE

Srdcom sušičky Whirlpool FT M11 82B EE je bezuhlíkový motor SenseInverter, ktorý zaručuje tichý chod, vysoký výkon, dlhú životnosť a bezpečnú prevádzku. Poteší vás nízkou spotrebou energie a úsporou až 25 % času pri zachovaní rovnakého výkonu. Výnimočne tichý chod vás nebude obťažovať ani pri sušení v noci.

SoftMove so starostlivosťou o každú tkaninu vloženú do sušičky Whirlpool FT M11 82B EE

Sušička Whirlpool FT M11 82B EE s technológiou SoftMove™ poskytne vašej bielizni maximálnu starostlivosť vo všetkých fázach sušenia. Špeciálne pohyby bubna zaručujú dokonalú ochranu vašich obľúbených džínsov, obliečok, alebo jemnej hodvábnej blúzky bez ohľadu na to, akým programom ich sušíte.

Woolmark Blue chráni vlnené odevy

Cyklus na sušenie vlny rešpektuje krásu aj tých najjemnejších vlnených svetrov. Vďaka tomu môžete v sušičke Whirlpool FT M11 82B EE ľahko sušiť aj odevy určené len na ručné pranie. Cyklus získal certifikáciu Woolmark Blue od spoločnosti Woolmark. Certifikát potvrdzuje, že počas cyklu dochádza k plstnateniu a pokrčeniu odevov z vlny iba minimálne.

Zamykacie ovládanie sušičky Whirlpool FT M11 82B EE pre vašu bezpečnosť

Táto voľba zablokuje prístup ku všetkým ovládacím prvkom sušičky Whirlpool FT M11 82B EE okrem tlačidla Zap./Vyp.

Nastaviteľná úroveň vysušenia presne podľa vašej potreby

Každý program sušičky Whirlpool FT M11 82B EE má prednastavený stupeň sušenia. Pri voľbe niektorých programov môžete nastaviť až štyri úrovne usušenia: na žehlenie, na dosušenie na ramienku, na uloženie do skrine, alebo extra suché ak si chcete oblečenie rovno obliecť. U niektorých programov je možné nastaviť aj zachovanie zostatkovej vlhkosti bielizne na uľahčenie jej vyžehlenia.

Rýchly program sušičky Whirlpool FT M11 82B EE, ktorý šetrí čas a urýchli sušenie

Pri niektorých programoch sušičky Whirlpool FT M11 82B EE môžete nastaviť rýchlejšie vysušenie bez kompromisov v oblasti starostlivosti o bielizeň.

Program na vlnu chráni prirodzenú krásu vlny

Sušička Whirlpool FT M11 82B EE vám vďaka špeciálnemu programu na vlnu umožní chrániť krásu vašich najjemnejších vlnených odevov. Bezpečné a šetrné sušenie vlnených odevov pri programe Vlna je podporené motorom SenseInverter, ktorý prispôsobí pohyby bubna tak, aby odevy priľnuli k stenám bubna, čím sa minimalizuje plstnatenie a otieranie povrchu vlnených odevov a zvyšuje sa ich ochrana.

Program osvieženia bielizne bez pokrčenia za 20 minút v sušičke Whirlpool FT M11 82B EE

Krátky program sušičky Whirlpool FT M11 82B EE určený na prevetranie vlákien a textílií studeným vzduchom. Nepoužívajte tento program na ešte mokré textílie. Môže sa používať s ľubovoľným objemom náplne, ale s malou náplňou je účinnejší.

Program sušičky Whirlpool FT M11 82B EE pre ľahké žehlenie

Aktiváciou funkcie „ľahké žehlenie“ sušička Whirlpool FT M11 82B EE pomáha predísť pokrčeniu bielizne vtedy, keď nemáte možnosť vyňať bielizeň zo sušičky ihneď po skončení programu. Aby sa zabránilo pokrčeniu bielizne, sušička využíva šetrné pohyby bubna v automaticky prednastavených časových intervaloch po skončení cyklu. Vďaka tejto funkcii je tak žehlenie oveľa jednoduchšie.

Program na mäkkú a jemnú posteľnú bielizeň

Tento program sušičky Whirlpool FT M11 82B EE dokáže sušiť bavlnené obliečky ešte účinnejšie a bez nutnosti opakovania cyklu.

Whirlpool FT M11 82B EE s programom na jemné sušenie košieľ

Program špeciálne optimalizovaný na sušenie košieľ a blúzok v sušičke Whirlpool FT M11 82B EE.

Sušička Whirlpool FT M11 82B EE disponuje programom na športové odevy

Program Šport sušičky Whirlpool FT M11 82B EE je navrhnutý špeciálne na sušenie ľahkého športového oblečenia z rôznych druhov vlákien tak, aby sa dosiahli vždy perfektné výsledky.

Program na prikrývky je ideálny na objemné kusy bielizne

Tento program sušičky Whirlpool FT M11 82B EE je vhodný na objemné kusy bielizne, ako sú deky, prikrývky, alebo vankúše.

Sušička Whirlpool FT M11 82B EE ponúka perfektný program na džínsy

Program sušičky Whirlpool FT M11 82B EE Jeans je navrhnutý tak, aby oblečenie z ťažkej džínsoviny vysušil dobre a pritom šetrne.

Program na bezpečné sušenie hodvábu

Program sušičky Whirlpool FT M11 82B EE Hodváb vám umožní bezpečne sušiť hodvábnu bielizeň pri veľmi nízkych teplotách.

Whirlpool FT M11 82B EE s rýchlym 30-minútovým sušením

Tento program je perfektný na malé množstvo bielizne z ľahkých materiálov.

Program na farebnú bielizeň ako ideálna starostlivosť

Program sušičky Whirlpool FT M11 82B EE zabezpečí, že vaša farebná bielizeň dostane presne takú starostlivosť, akú potrebuje.

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
1,78 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
234 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,78 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
234 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
64,9 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
84,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
44 kg Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu ohledně mezikusu mezi WHIRLPOOL FT M11 82B EE a Whirlpool AWO/C 6304. Trochu mě mate, že sušička má údajně šířku až 64,9, ale většina mezikusú je kompatibilních jen do 60-62cm. Dále pračka má hloubku jen 46,5 cm. Šířka obou kusú je shodná 59,5cm. Poradíte mi něco? Pračku už mám, sušičku a mezikus objednám u Vás. Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jaká je tolernace na vstupním napětí? moje stávající sušička 2x odešla kvůli krátkodobému přepětí v zásuvce v období vánočních svátků. (vstupní napětí měla v rozsahu 220-245V) Veškeré ostatní spotřebiče máme v toleranci 220-255V a proto se ptám i u této sušičky. Děkuji

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL FT M11 82B EE
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL FT M11 82B EE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FT M11 82B EE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL FT M11 82B EE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií