AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WHIRLPOOL FWG81484BV EE + WHIRLPOOL FT M11 82B EE

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL FWG81484BV EE + WHIRLPOOL FT M11 82B EE
Set práčka a sušička – energetická trieda práčky A+++, energetická trieda sušičky A++, kapacita práčky 8kg, kapacita sušičky 8kg, odhad. ročná spotreba energie sušičky 234 kWh/annum, funkcie práčky: odložený štart, rýchly program, displej a detská poistka, funkcie sušičky: odložený štart, tepelné čerpadlo, displej a detská poistka
Kód:  WHSET007 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL FWG81484BV EE + WHIRLPOOL FT M11 82B EE Predaj skončil

WHIRLPOOL FWG81484BV EE + WHIRLPOOL FT M11 82B EE

Využite aj vy našu skvelú cenovú ponuku na praktický set práčky FWG81484BV EE a sušičky FT M11 82B EE od rokmi overenej spoločnosti Whirlpool. Oba spotrebiče sú veľmi energeticky úsporné a vďaka veľkej kapacite budú skvelými pomocníkmi aj do početnejších rodín. Určite vás poteší moderný dizajn, ktorý zapadne do akejkoľvek domácnosti. Prítomných je aj pár skvelých vychytávok v podobe moderných technológií a kvalitných komponentov. Zverte vašu bielizeň do rúk ozajstných odborníkov z dielne Whirlpool. S úplnou šetrnosťou bude postarané aj o vaše najcennejšie kúsky oblečenia.

Kľúčové vlastnosti práčky Whirlpool FWG81484BV EE

  • Práčka s predným plnením od spoločnosti Whirlpool
  • Energetická trieda A+++ (177 kWh/rok)
  • Efektívny motor
  • Intuitívne ovládanie pomocou LED displeja a centrálneho otočného voliča
  • Funkcia množstevnej automatiky pre pohodlnejšiu obsluhu
  • Veľmi tichá a úsporná prevádzka
  • Nadčasový dizajn
  • Kapacita bielizne 8 kg
  • 6. zmysel FreshCare+ pre dokonalý výsledok prania

Práčka Whirlpool FWG81484BV EE

Spotrebič Whirlpool FWG81484BV EE spotrebuje ročne okolo 177 kWh elektrickej energie a 11 594 litrov vody za rok, čo ho radí do najúspornejšej triedy A+++. Počas prevádzkovania vám tak ušetrí nemalé finančné výdavky. Práčka je určená na 8 kg špinavej bielizne a svoje využitie nájde aj v početnejších rodinách. Okrem toho vás ohromí svojím tichým chodom, s ktorým tiež patrí medzi špičku na trhu. Veľkú zásluhu na tom má inovatívny motor. Hladina hluku počas prania nepresahuje hodnotu 52 dB a v prípade žmýkania 79 dB. Určite oceníte aj veľmi intuitívne ovládanie pomocou LED displeja a centrálneho otočného voliča.

Moderné vychytávky s práčkou FWG81484BV EE

Vyberať si budete môcť z 10 programov a spoločne s inteligentnou technológiou 6. zmysel, ktorá nielen že automaticky nastaví otáčky, teplotu a čas, ale tiež preukázateľne znižuje spotrebu vody a energie. Vaša bielizeň bude vždy dokonale čistá. S práčkou FWG81484BV EE sa dokonca nemusíte báť ani o svoje najcennejšie kúsky oblečenia. Výsledok bude vždy perfektný. Práčka disponuje veľkým, ľahko čitateľným ovládacím panelom s LCD displejom, ktorý zaistí jej jednoduché ovládanie. Nastavíte si na ňom všetky parametre tak, aby bol zabezpečený čo najvhodnejší program pre daný materiál. Veľkou pomocníčkou je funkcia FreshCare+, ktorá dokáže rozpoznať množstvo bielizne a vykonať automatickú voľbu programu. Vypraná bielizeň prevetráva vznikajúca para, ktorá spolu s pomalým pohybom bubna zanecháva bielizeň sviežu a mäkkú. Znížte vznik pokrčených odevov vďaka prirodzenému výkonu pary. Zjednodušte si žehlenie s technológiou SteamCare.


Kľúčové vlastnosti sušičky Whirlpool FT M11 82B EE

  • Sušička pojme až 8 kilogramov bielizne
  • Je poháňaná tichým motorom BPM Senselnverter
  • Sušička ponúka 15 sušiacich programov
  • Funkcia FreshCare+ zabráni nežiadúcej tvorbe baktérií
  • Možnosť zvolenia rýchleho sušenia
  • Technológia 6. zmysel ušetrí vaše peniaze
  • Sušička má prehľadný displej, ktorý ukáže zvolený program a čas

Programy sušičky Whirlpool FT M11 82B EE

Sušička WHIRLPOOL FT M11 82B EE ponúka výber z 15 sušiacich programov. Medzi klasické patria: eco bavlna, zmiešaná bielizeň, syntetika, jemná bielizeň, extra jemné, vlna, farebná bielizeň, prikrývky, jeans, sušenie pre ľahké žehlenie. Ďalej tiež môžete vybrať zo špeciálnych programov: košele, športové odevy alebo lôžkoviny. Určite oceníte aj možnosť nastavenia voľby pre intenzitu sušenia. V prípade, že nemáte príliš času a potrebuje rýchlo usušiť niektorý obľúbený kúsok z vášho šatníka, vám sušička Whirlpool umožní usušiť bielizeň za 30 minút. Ďalšia z funkcií je odložený štart, u ktorej si možno nastaviť hodinu, kedy sa má vami zvolený program spustiť. Samozrejmosťou je aj detská poistka, ktorá zabráni vášmu dieťaťu počas programu sušičku otvoriť.


Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
234 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
79 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
79 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
234 kWh/annum Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie

Rozmery sušičky

Výška
84,9 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
64,9 cm Hotovo!

Rozmery práčky

Výška
85 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jdou postavit na sebe a jestli ano, jaký mezikus je vhodny?

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL FWG81484BV EE + WHIRLPOOL FT M11 82B EE
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL FWG81484BV EE + WHIRLPOOL FT M11 82B EE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL FWG81484BV EE + WHIRLPOOL FT M11 82B EE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL FWG81484BV EE + WHIRLPOOL FT M11 82B EE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií