Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Whirlpool MAX 38 CHOCO

Zobraziť katalóg
Whirlpool MAX 38 CHOCO
5 1 hodnotení
Mikrovlnná rúra - príkon 1500 W, objem 13 l, 5 úrovní výkonu, gril, funkcia Crisp, Jet Defrost, Chocolate, 3D distribúcia mikrovĺn, Crisp tanier, grilovacia mriežka, 2 sklá dvierok, otočný tanier 28 cm
Kód:  EAV2038b3 Produktové číslo:  MAX38CHOCO Stránky výrobcu

Whirlpool MAX 38 CHOCO

Voľne stojaca mikrovlnná rúra v unikátnom dizajne vsádza na praktickosť a moderné technológie, ktoré si zamilujete. Vďaka svojmu neobvyklému tvaru sa zmestí aj do tesných priestorov, napríklad do rohu kuchynskej linky. Funkcie, ako je mikrovlnný ohrev, gril, či pečenie s funkciou Crisp urobia z každodennej prípravy pokrmov radosť!

Kľúčové vlastnosti

  • Netradičný, praktický tvar
  • Jet Start zaistí rýchly ohrev
  • Jet Defrost na superrýchle rozmrazovanie potravín
  • Funkcia Chocolate so 7 receptami na spracovanie čokolády
  • Detská poistka

Bleskurýchla príprava

Mikrovlnka má jednoduché elektronické ovládanie s displejom. Funkcia Jet prináša bleskurýchlu prípravu, vďaka ktorej nebudete musieť na nič dlho čakať. Po stlačení tlačidla Jet Start vyvinie rúra na 30 sekúnd maximálny výkon, čím výrazne urýchli ohrev pokrmov. Jet Defrost v priebehu chvíľky rozmrazí akúkoľvek potravinu, rýchlosť je až 7× vyššia oproti bežným rúram. Pomocou patentovanej funkcie Crisp si jedlo upečiete dochrumkava zhora aj zospodu podobne, ako je to pri tradičnom pečení. Len s tým rozdielom, že za oveľa kratší čas. A aby pokrm zostal šťavnatý a nevysušený, použite Crisp tanier, ktorý je súčasťou balenia.

Pre milovníkov čokolády

S touto mikrovlnnou rúrou si na svoje prídu aj milovníci čokolády. Obsahuje totiž 7 receptov Chocolate na spracovanie čokolády. Rozpúšťajte či temperujte čokoládu alebo si pripravte horúci čokoládový nápoj, ktorý vám zaručene zdvihne náladu. Prekvapte svojich blízkych čokoládovým krémom alebo neodolateľným čokoládovým pečivom. Mikrovlnná rúra vám prípravu výrazne uľahčí a prebudí vo vás všetky chuťové bunky!

Do každej rodiny

Mikrovlnná rúra Whirlpool MAX 38 má objem 13 litrov a maximálny príkon 1500 W, ktorý na všetko bohato vystačí. Využíva 3D prúdenie vĺn, potraviny sú tak zohrievané rovnomerne. Rodiny s malými zvedavcami poteší detská poistka, ktorá uzamkne nastavené funkcie alebo zabráni zapnutiu spotrebiča.

Programy:

  • Crisp - patentovaná funkcia na zapekanie potravín zhora aj zospodu
  • Kombinovaný gril - kombinácia grilu s mikrovlnami na grilovanie a mikrovlnné tepelné spracovanie malých kúskov mäsa
  • Mikrovlnný ohrev - ohrev jedla s rôznym stupňom mikrovlnného výkonu
  • Gril - najvhodnejšie na grilovanie malých kúskov mäsa (roštenky, klobásky, špekáčiky) alebo hrianok
  • 3D distribúcia mikrovĺn - systém distribúcie 3D zabezpečuje rovnomerné prúdenie energie na rovnomerný ohrev potravín

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool MAX 38 CHOCO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL MAX 38 CHOCO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Whirlpool MAX 38 CHOCO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Whirlpool MAX 38 CHOCO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Whirlpool MAX 38 CHOCO.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií