AD homeoffice AD homeoffice

Whirlpool MW 4200 IX

Zobraziť katalóg
Whirlpool MW 4200 IX
4,2 7 hodnotení
Mikrovlnná rúra vstavaná, antikorová, 750 W, 700 W gril, 22 l, 3D distribúcia mikrovĺn, elektronická, biely grafický displej, 4 stupne výkonu, časovač, Jet Start/Defrost, Crisp, Gril Combi/Quartz, detská poistka, 25 cm otočný tanier, crisp tanier, rošt na gril
Kód:  FBT6751m Produktové číslo:  MW4200IX Stránky výrobcu

Whirlpool MW 4200 IX

Zbrusu nová mikrovlnná rúra WHIRLPOOL MW4200IX zapracováva najnovšie trendy a prináša do vašej domácnosti kvalitný a jednoduchý spôsob ohrevu jedla. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je vhodná pre inštaláciu do hornej skrinky kuchynskej linky a podobných priestorov - vyžaduje hĺbku iba 30 centimetrov. Elektronický ovládací panel je doplnený grafickým displejom. Dizajn dopĺňa zrkadlové sklo dvierok a lakovaný interiér a farebné vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sa hodí do každej modernej kuchyne.

Mikrovlnná rúra ponúka štyri stupne výkonu. Okrem základnej funkcie, ako je mikrovlnný ohrev a časovač, poteší WHIRLPOOL MW4200IX pokročilými možnosťami, medzi ktoré patrí grilovanie a pečenie s funkciou Crisp. V balení spolu s rúrou dokonca nájdete aj tanier Crisp, určený napríklad pre pečenie pizze. Tanier je dodávaný so špeciálnym držiakom, takže aj keď je tanier rozpálený, vybratie z rúry je bezbolestné. Spomenúť treba tiež funkciu Auto Crisp, ktorá zaisťuje dokonalé zapekanie potravín zo zmrazeného stavu zhora aj zospodu.

Ďalšou vlastnosťou je podpora pamäte, takže si svoju obľúbenú kombináciu nastavení môžete jednoducho uložiť a nabudúce ju navoliť stlačením jediného tlačidla. Add funkcia automaticky pridá k už nastaveným hodnotám čas navyše a vy môžete predĺžiť ohrev jedla jednoducho kedykoľvek to bude potrebné.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

vstavaná

Ovládanie:
elektronické

Priemer otočného taniera:
25 cm

Vnútorný objem:
22 l

Interiér:
lakovaný

Počet úrovní výkonu:
4

Výkon mikrovlnného ohrevu:
750 W

Výkon grilu:
700 W

Funkcie:
3D distribúcia mikrovĺn
Jet Start
Jet Defrost
Gril Quartz
Crisp
Autocrisp
Funkcie Add
Pamäť
Detská poistka
Časovač

Príslušenstvo:
Otočný tanier
Tanier Crisp
Grilovacia mriežka

Napätie:
230 V

Frekvencia:
50 Hz

Prúdová poistka:
10 A

Príkon:
1300 W

Rozmery:
382 x 595 x 320 mm

Rozmery otvoru pre zabudovanie:
362 x 560 x 300 mm

Hmotnosť:
19 kg

Farebné vyhotovenie:
nehrdzavejúca oceľ

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool MW 4200 IX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL MW 4200 IX.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií