AD homeoffice PET

Whirlpool MWA 268 BL

Zobraziť katalóg
Whirlpool MWA 268 BL
Mikrovlnná rúra - 1850 W, objem 24 l, 6 úrovní výkonu, funkcia gril, Auto Reheat, Jet Start, Auto Defrost, otočný tanier 27 cm
Kód:  EAV2038e Produktové číslo:  MWA268BL Stránky výrobcu

Whirlpool MWA 268 BL

Túžite po vylepšení do vašej domácnosti, ktoré vám uľahčí každodenný život? Potom neváhajte a siahnite po mikrovlnnej rúre značky Whirlpool. Na prvý pohľad zaujme integrovaným dizajnovým držadlom, ktoré dominuje celkovému vzhľadu. Multifunkčný model MWA 268 BL okrem klasického ohrevu ponúka aj rad ďalších zaujímavých vylepšení. Jedným z nich je nezávisle pracujúca časomiera na paneli, ktorú možno použiť namiesto kuchynskej minútky. To sa hodí nielen pri varení cestovín či ryže, ale napríklad aj počas kysnutia cesta. Všetky obľúbené funkcie možno uložiť v programe Pamäť. Detská poistka zaručí, že sa malé rúčky nedostanú tam, kam nemajú.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn
  • Nezávisle pracujúca časomiera na paneli
  • Program pamäť - uloží všetky obľúbené funkcie
  • Detská poistka zaistí hladký chod bez nehôd

Grilujte z pohodlia domova

Do výbavy MWA 268 BL spadá aj kremíkový gril dosahujúci teplotu až 800 °C. Spotrebováva tak výrazne menšie množstvo energie ako gril tradičný. Príjemným bonusom je fakt, že nahriatie grilu trvá iba 1 minútu. Pripravte si svoje obľúbené grilované pokrmy priamo vo vašej kuchyni. Teraz na to máte ideálnu príležitosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Whirlpool MWA 268 BL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL MWA 268 BL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Whirlpool MWA 268 BL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Whirlpool MWA 268 BL.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií