Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

WHIRLPOOL PACW9COL

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL PACW9COL
4,6 9 hodnotení
Mobilná klimatizácia – energetická trieda A, pre miestnosti 70m3, chladiaci výkon 9554BTU/hod, 2800W, prietok vzduchu 380m3/h, 3 režimy prevádzky chladenia/odvlhčovania 1.3l/hod/ventilátor, hlučnosť 65dB, 6. zmysel, HEPA filter, funkcia sleep, Round U, dĺžka hadice 150cm, priemer hadice 15cm, časovač, diaľkové ovládanie
Kód:  EAV2092g Produktové číslo:  PACW9COL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL PACW9COL

TICHÁ A KOMPAKTNÁ MOBILNÁ KLIMATIZÁCIA
Whirlpool PACW9COL

Pripravte sa na horúce letné dni a vyberte si kvalitnú mobilnú klimatizáciu od popredného výrobcu Whirlpool s revolučným 6. zmyslom. Tento prenosný pomocník je vhodný najmä do väčších bytov, podkrovných miestností, komerčných priestorov a kancelárií s rozlohou cca 70 m3. Klimatizácia disponuje skvelými funkciami, nesie výrazný podiel na zlepšenie kvality vzduchu a vďaka praktickým režimom sa perfektne prispôsobí vašim požiadavkám.


KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Mobilná klimatizácia Whirpool PACW9COL

  • 3 režimy prevádzky – chladenie, ventilácia a odvlhčovanie vzduchu
  • Špeciálny HEPA filter
  • Výkon 2800 W
  • Integrovaný časovač
  • Ovládanie pomocou diaľkového ovládača
  • Vďaka 6. zmyslu nastaví klimatizácia vhodnú kombináciu funkcií, aby vytvorila ideálnu klímu
  • Režim SLEEP pre váš príjemný spánok
  • Funkcia rýchleho ochladenia automaticky ochladí miestnosť na 18 °C

ÚSPORNÁ PREVÁDZKA
Chladenie, odvlhčovanie aj ventilácia

Klimatizácia sa radí k energeticky úspornej triede A, vďaka čomu je ekologicky šetrným riešením do každej domácnosti. Ponúka 3 rôzne režimy prevádzky – chladenie, odvlhčovanie a ventilátor. Efektívne dokáže odvlhčiť až 1,3 litra za hodinu. Ak aktivujete režim ventilácie, klimatizácia priestor iba vyvetrá, avšak bez využitia pridaného chladenia. Všetky funkcie ľahko a komfortne navolíte pomocou priloženého diaľkového ovládania.

6. zmysel
Inteligentné funkcie

Inteligentná klimatizácia so 6. zmyslom za vás automaticky nastaví najvhodnejšiu kombináciu funkcií chladenie, ventilácia alebo odvlhčovanie. Stačí zadať, či si prajete rovnaké alebo chladnejšie podnebie. Poteší vás tiež inovatívna funkcia Round U, ktorá automaticky aktualizuje nastavenia klimatizácie podľa teploty vo vašom okolí. Vďaka senzoru v diaľkovom ovládači zabezpečí, aby vo vašom priestore neustále panovala ideálna teplota.

NOČNÝ REŽIM
Tichý nočný režim

Inteligentný režim SLEEP sa postará o ideálnu klímu v miestnosti počas vášho spánku. Klimatizácia bude automaticky regulovať rýchlosť prúdenia a teplotu vzduchu po dobu až 8 hodín. Samozrejmosťou je aj bezpečnostná funkcia Autoreštart, ktorá po výpadku prúdu klimatizáciu opäť aktivuje, preto ju nebudete musieť znova nastavovať. K dispozícii je aj praktický časovač, vďaka ktorému je možné odvetrávanie aj vychladenie miestnosti komfortne nastaviť dopredu na vami zvolený čas.

ÚČINNÁ FILTRÁCIA
Dokonale čistý vzduch

Mobilná klimatizácia Whirlpool PACW9COL je vybavená vyberateľným a ľahko umývateľným HEPA filtrom s lytickými enzýmami, ktorý odstráni 99,9 % baktérií, peľov a prachových častíc zo vzduchu vo vašom interiéri. Filter je špeciálne vyrobený z vrstvy jemných sklených vlákien, cez ktoré je vzduch dôkladne filtrovaný. HEPA filter má životnosť 5 až 6 rokov, ale je vhodné ho pravidelne zbavovať nečistôt.


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, mam zajem o tento produkt, nevite kdy a jestli vubec bude naskladnen?

Dobrý den, jaké příslušenství, pro odvod horkého vzduchu, je k této klimatizaci dodáváno ? Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa informovať o odstránení kondenzátu či sa jedná o automatický výparník alebo ho treba vypúšťať ručne. Ďakujem

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je potrebné na túto klimatizáciu vyviesť hadicu, lebo potrebujem klimatizáciu s ochladzovaním. resp. ktorá klimatizácia je ešte v ponuke bez vývodu hadice, ktorú máte?

uvedana klimatizacia ma funkciu aj vykurovania v jednej specifikacii je to uvedene a v druhej nie prosim zodpovedajte tuto otazku

Jak se nechá vyvést hadice z našich českých oken ven,když je tam nástavec jen na posuvná okna?

Dobrá den, v popisu je uvedena hlučnost 65db zatímco na obrázku je 52db?

Má tato klimatizace nádobu na zkondenzovanou vodu nebo odchází pryč s teplým vzduchem? A je potřeba dolévat nějaké chladivo? Děkuji

U této klimatizace není uvedeno jaký průměr a délku má hadice na odvod teplého vzduchu.

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL PACW9COL
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL PACW9COL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL PACW9COL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií