Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF
5 3 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A++, počet súprav riadu: 14, hlučnosť 43 dB, zásuvka na príbory, odložený štart, nastaviteľné koše, displej a vodný senzor, výška 82 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 57 cm
Kód:  FBM7001r Produktové číslo:  859991007840 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF

 

VSTAVANÁ UMÝVAČKA
Whirlpool WBC 3C23 PEF

Vstavaná úplne integrovaná umývačka, ktorá zakaždým účinne a úsporne umyje aj vysuší až 14 súprav špinavého riadu. So štandardnou 60 cm šírkou a úplne integrovaným (skrytým) ovládaním zapadne do každej kuchyne. Umývačka disponuje základnými programami, ako napríklad „intenzívny" na naozaj veľké znečistenie, „eco" na umývanie pri 50 °C a veľmi úsporných podmienkach, alebo aj rýchly program – ten umyje ľahko znečistený riad do 30 minút. Umývačka  disponuje aj funkciou predumytie, či špeciálnym programom na tiché (nočné) umývanie. U modernej umývačky nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, môžete tak nechať zlikvidovať špinavý riad kedykoľvek sa vám to časovo hodí. S funkciou Multi-Tablet nastavíte typ čistiaceho prostriedku a prispôsobíte mu tak spôsob umývania.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová umývačka?

  • Zvládne až 14 súprav špinavého riadu
  • Skvelá trieda účinnosti umývania aj sušenia
  • Energetická trieda úspornosti A++
  • PowerClean a Multizone technológie
  • 6. zmysel pre úsporné a kvalitné umývanie
  • Nízka hlučnosť umývačky Whirlpool
  • Možnosť odloženého umývania
  • Samovyvažovacie dvierka
  • Electronic Aqua Control vypína prívod vody pri úniku vody z umývačky

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSLU
Oslnivé výsledky umývania

Nová technológia s názvom 6. zmysel, má za úlohu neustále monitorovať teplotu, čas a silu čistenia novej Whirlpool WIC 3C23 PEF, aby vás vždy potešila krásne čistým a lesklým riadom. Vďaka špeciálnym snímačom, ktoré monitorujú znečistenie riadu, upravuje silu čistenia a spotrebu vody. 

TECHNOLÓGIA MULTIZONE
Nečakajte, až sa naplní

Nečakajte, až sa vám naplní celá umývačka. Vďaka novej technológii Multizone, si môžete vybrať iba určitú časť umývačky, ktorá bude umytá. Stačí teda naplniť napríklad horný kôš riadom a umývačka Whirlpool sa  sústredí len naň. To vám ušetrí energiu, vodu a čas.

ODLOŽENÝ ŠTART
Umyte riad až neskôr

Vďaka špeciálnej funkcii odloženého štartu môžete nastaviť, aby sa zvolený program začal v tom najvhodnejšom čase – napríklad pred návratom z práce, alebo pri nižšej spotrebe energie.

MAXIMÁLNA BEZPEČNOSŤ
Ochrana proti pretečeniu

S umývačkou Whirlpool sa nemusíte obávať pretečenia vody v priebehu umývania. V spodnej časti novej série umývačiek je umiestnená špeciálna súčiastka, ktorá chráni umývačku pred vytečením vody.

SKVELÉ VYBAVENIE
Miesto určené na príbory

Pre dokonalý lesk a čistotu všetkých nožov a príborov je odporúčané využívať špeciálne koše na spodnej časti umývačky Whirlpool. Ušetríte veľa priestoru, ale zamedzíte aj poškodeniu umývačky, či príborov a nožov.

NASTAVENIE HORNÉHO KOŠA
Praktické úpravy interiéru umývačky

Usporiadali ste veľkú rodinnú oslavu a potrebujete umyť veľké množstvo riadu? Potom si môžete rozšíriť priestor na umývanie vďaka posunutiu výšky horného koša.

OVLÁDANIE
Jednoduchá obsluha umývačky Whirlpool

Umývačky Whirlpool disponujú jednoduchými ovládacími panelmi s niekoľkými funkciami. Okrem programu si môžete zvoliť aj typ umývacieho prostriedku. To vám umožní špeciálna technológia Multi-Tablet.

SKLADACIE PÁSY
Viac priestoru na veľký riad

Koľkokrát ste museli poprekladať riad v celej umývačke kvôli jednému veľkému kusu riadu, aby ste všetko bez problémov umyli? S novými nastaviteľnými pásmi v spodnom koši môžete usporiadať riad podľa vašich predstáv.


ĎALŠIE VYMOŽENOSTI UMÝVAČKY WHIRLPOOL
Veľký objem a špeciálne funkcie umývačky

Výšku horného koša je možné celkom jednoducho nastaviť. Vo vysokej pozícii môžete do spodného koša vložiť veľké kusy riadu a v nízkej pozícii ho môžete prispôsobiť pomocou nastaviteľných držiakov a vytvoriť tak viac priestoru na výšku – predísť kolízii s predmetmi vloženými do spodného koša. Horný kôš je určený predovšetkým na krehký a ľahký riad, naopak spodný kôš je skôr na objemnejšie misky, hrnce, taniere, či košík na príbory. Šiesty zmysel sám vyhodnotí, aký program a teplota sú nevyhnutné na umytie riadu a aj automaticky prispôsobí umývací cyklus úrovni znečistenia riadu. Ušetrí tak až 30 % energie, vody a času. Praktická príborová zásuvka je samozrejmosťou. Samovyvažovacie dvierka majú zase tú výhodu, že zostanú stabilne stáť v každej polohe.


VEĽMI EFEKTÍVNE UMÝVANIE
Poradí si aj s tým najhorším

Trysky PowerClean vďaka silnému prúdu umyjú silne špinavý riad. Špeciálne trysky na zadnej stene umývačky riadu odstraňujú pripálené jedlo z hrncov, panvíc a pekáčov. Predovšetkým vďaka tejto technológii a teplote až 65 °C dosiahnete tie najlepšie možné výsledky umývania. Multizone je označenie pre nastavenie umývania v hornej, či dolnej časti umývačky – umožňuje vybrať umývacie zóny.


     

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Zásuvka Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,55 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Myčku budeme instalovat do již stávající kuchyňské linky. Dává se myčka do skříňky nebo se odstraní skřínka 60 cm a místo ní se zasune myčka? Děkuji

Dobrý den, má tato myčka světelnou signalizaci na zem v době kdy myje??

Dobry den, je tato mycka vhodna do ikea kuchyne METOD?

Dobrý den, má tato myčka výškově nastavitelné nožičky? Předem díky za odpověď.

Dobrý deň,su k tejto umyvacke aj automaticky pribalené hadice-prítok ,odtok ?alebo ich treba dokúpiť samostatne. Dakujem

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WHIRLPOOL WIC 3C23 PEF.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií