Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Whirlpool WIO 3T133 DEL

Zobraziť katalóg
Whirlpool WIO 3T133 DEL
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 14 súprav riadu, A+++, 11 programov, 3 teploty, 6. zmysel PowerClean, Multizone, Multi-tablet, príborová zásuvka, nastaviteľná výška horného koša, Aquastop + Aquasafe, svetelná indikácia priebehu programu, odložené umývanie 1-12 hod .
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  FBM7001t Produktové číslo:  859991013790 Stránky výrobcu
Whirlpool WIO 3T133 DEL 438,11 € Zánovné

Whirlpool WIO 3T133 DEL

Whirlpool WIO 3T133 DEL je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Vstavaná plne integrovaná umývačka, ktorá zakaždým účinne a úsporne umyje aj vysuší až 14 súprav špinavého riadu. So štandardnou 60 cm šírkou a plne integrovaným (skrytým) ovládaním zapadne do každej kuchyne. Umývačka disponuje základnými programami, ako napríklad "Intenzívne" pre naozaj veľké znečistenie, "Eco" na umývanie pri 50 °C a veľmi úsporných podmienkach, alebo tiež rýchly program - ten umyje ľahko znečistený riad do 30 minút. Umývačka tiež disponuje funkciou predumytia, špeciálnym programom na tiché (nočné) umývanie či úplne unikátnym režimom "Umývania + Sušenia" bežne špinavého riadu pod 1 h! Pri modernej umývačke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, môžete tak nechať zlikvidovať špinavý riad, kedykoľvek sa vám to časovo hodí. S funkciou Multi-Tablet nastavíte typ čistiaceho prostriedku a prispôsobíte mu tak spôsob umývania.

Kľúčové vlastnosti

  • Zvládne až 14 súprav špinavého riadu
  • Parádna trieda účinnosti umývania aj sušenia (možnosť použitia aktívneho ventilátora)
  • PowerClean a Multizone technológie
  • Možno nastaviť výšku horného koša
  • Nízka hlučnosť
  • Odložené umývanie, Multi-Tablet či svetelná indikácia
  • Šiesty zmysel a samovyvažovacie dvierka
  • Dvojica bezpečnostných prvkov - Aquastop a Aquasafe

Ideálne možnosti vnútorného usporiadania a nielen to!

Výšku horného koša možno celkom jednoducho nastaviť. Vo vysokej pozícii možno do spodného koša vložiť veľké kusy riadu a v nízkej pozícii možno prispôsobiť pomocou nastaviteľného držiaku a vytvoriť tak viac priestoru na výšku - predísť kolízii s predmetmi vloženými do spodného koša. Horný kôš je určený predovšetkým pre krehké a ľahké riady, naopak spodný kôš je skôr pre objemnejšie misky, hrnce, taniere či košík na príbory. Šiesty zmysel sám vyhodnotí, aký program a teplota sú nevyhnutné na umytie riadu a tiež automaticky prispôsobí umývací cyklus úrovni znečistenia riadu. Ušetrí tak až 30 % energie, vody a času. Samovyvažovacie dvierka majú zase tú výhodu, že zostanú stabilne stáť v každej polohe.

Poradí si aj s naozaj špinavým riadom

Trysky PowerClean Pro vďaka silnému prúdu umyjú silne špinavé riady. Špeciálne trysky na zadnej stene umývačky riadu odstraňujú pripálené jedlo z hrncov, panvíc a pekáčov. Predovšetkým vďaka tejto technológii a teplote až 65 °C docielite tie najlepšie možné výsledky umývania. Multizone je označenie na nastavenie umývanie v hornej či spodnej časti umývačky - umožnuje vybrať umývacie zóny. Poteší aj praktická svetelná indikácia činnosti umývačky, čo pri plne integrovaných umývačkách nie je úplne bežné.

Buďte v pokoji, mám Aquastop aj Aquasafe!

Táto dvojica sa postará o bezpečný chod vášho nového pomocníka. Aquasafe zaisťuje vnútornú ochranu umývačky, Aquastop zase vonkajšiu. Prvý z nich kontroluje každý prípadný únik vody z vnútorného obehu a v prípade núdze vypne chod umývačky a odčerpá z nej vodu. Aquastop zabraňuje akémukoľvek úniku vody z prívodnej hadice. Tento sytém vie opäť vypnúť cyklus umývania, uzavrieť prívod vody a odčerpať prebytočnú vodu.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Vstavaná Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, než zadám oficiálně reklamaci, tak se chci raději ještě zeptat. Již několikrát jsme pouzili u Vás zakoupenou myčku a myje velmi dobře, ovšem bohuzel zjišťuji, že myčka na konci programu nesuší. Již jsem vyzkoušel nekolik základních programů a vždy je myčka i nádobí mokré. A to i po 30 min. čekání. Od takovéto myčky bych očekával naprosto perfektně osušené nádobí. Nevíte prosím co s tím? Neděláme my někde chybu? predem diky J.K.

Dobrý den. Jak funguje světelná indikace průběhu programu.

Dobrý den. Myčka má na horní hraně dvířek všechny ovládací prvky včetně displeje ukazujícího čas do konce programu. Tzn., že pokud bych chtěl během mytí zjistit zbývající čas do konce programu, musím myčku zastavit a otevřít dvířka, abych na displej viděl??? (riziko opaření)- nebo to funguje jinak? Děkuji za odpověď.

Dobry den, da se prosim vyjmout zasuvka na pribory? Dekuji.

dobrý den, chtěl bych se zeptat, u této myčky uvádíte že má Parádní třída účinnosti mytí i sušení (možnost použití aktivního ventilátoru). Zajímá mě přesně možnost použití aktivního ventilátoru, to se dá přikoupit a jak to vypadá, nebo to myčka už má v sobě ?

Príslušenstvo pre Whirlpool WIO 3T133 DEL
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií