Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WHIRLPOOL WIO 3T321 P

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL WIO 3T321 P
4,7 3 hodnotení
Vstavaná umývačka riadu plne integrovaná, energetická trieda A++, počet súprav riadu: 14, hlučnosť 41 dB, príborový kôš, odložený štart, nastaviteľné koše a displej, výška 82 cm, šírka 59.5 cm, hĺbka 57 cm
Kód:  FBM7001u Produktové číslo:  859991009120 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL WIO 3T321 P


VSTAVANÁ ÚMÝVAČKA
Whirlpool WIO 3T321 P

Vstavaná plne integrovaná umývačka WHIRLPOOL WIO 3T321 P, ktorá zakaždým účinne a úsporne umyje aj vysuší až 14 súprav špinavého riadu. So štandardnou 60 cm šírkou a plne integrovaným (skrytým) ovládaním bez problémov zapadne do každej kuchyne. Umývačka disponuje základnými programami, ako napríklad „intenzívny“ pre naozaj veľké znečistenie, „eco“ pre umývanie pri 50 °C a veľmi úsporných podmienkach, alebo tiež rýchly program – ten umyje mierne znečistený riad do 30 minút. Umývačka Whirlpool WIO 3T321 P taktiež disponuje funkciou predumytia či špeciálnym programom na tiché (nočné) umývanie. Modernej umývačke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, môžete tak nechať zlikvidovať špinavý riad, kedykoľvek sa vám to časovo hodí. S funkciou Multi-Tablet nastavíte typ čistiaceho prostriedku a prispôsobíte mu tak spôsob umývania.



KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Čím na vás zapôsobí nová umývačka Whirlpool WIO 3T321 P?

  • Zvládne umyť až 14 súprav špinavého riadu
  • Skvelá trieda účinnosti umývania aj sušenia
  • PowerClean a Multizone technológia
  • Zmysel pre úsporné a kvalitné umývanie
  • Nízka hlučnosť umývačky Whirlpool
  • Možnosť odloženého umývania
  • Samovyvažovacie dvierka

TECHNOLÓGIA 6. ZMYSEL
Oslnivé výsledky umývania

Nová technológia s názvom 6. zmysel, má za úlohu neustále monitorovať teplotu, čas a silu čistenia novej umývačky riadu Whirlpool WIO 3T321 P, aby vás vždy potešila krásne čistým a lesklým riadom. Vďaka špeciálnym snímačov, ktoré monitorujú znečistenie riadu, upravuje silu čistenia a taktiež spotrebu vody.

TECHNOLÓGIA MULTIZONE
Nečakajte, kým sa naplní

Nečakajte, kám sa vám naplní celá umývačka riadu. Vďaka novej technológii Multizone, si môžete vybrať iba určitú časť umývačky, ktorá bude umytá. Stačí teda naplniť napríklad horný kôš riadu a umývačka Whirlpool sa sústredí len na ten. To vám ušetrí energiu, vodu a čas.

ŠTART
Umyte riad až neskôr

Vďaka špeciálnej funkcii odloženého štartu môžete nastaviť, aby zvolený program začal v tej najvhodnejšej dobe – napríklad pred návratom z práce alebo pri nižšej spotrebe energie.

PowerClean PRO
Koniec špiny!

Zabudnite na typické ručné čistenie a namáčanie riadu pred vložením do umývačky. Jednoducho zapnite funkciu PowerClean Pro a presne riadený vodný lúč zo špeciálnych trysiek vyčistí aj tie najpripálenejšie panvice a pekáče.

SKVELÉ VYBAVENIE
Umývačka riadu Whirlpool WIO 3T321 P ponúka miesto určené na príbor

Pre dokonalý lesk a čistotu všetkých nožov a riad je odporúčané využívať špeciálne koše na spodnej časti umývačky Whirlpool. Ušetríte veľa priestoru, ale tiež zamedzíte poškodeniu umývačky či príborov a nožov.

NASTAVENIE HORNÉHO KOŠA
Praktické úpravy interiéru umývačky

Usporiadali ste veľkú rodinnú oslavu a potrebujete umyť veľké množstvo riadu? Potom si môžete rozšíriť priestor na umývanie vďaka posunutiu výšky horného koša.

OVLÁDANIE
Jednoduchá obsluha umývačky Whirlpool

Umývačky Whirlpool disponujú jednoduchými ovládacími panelmi s niekoľkými funkciami. Okrem programu si môžete zvoliť tiež typ umývacieho prostriedku. To vám umožní špeciálna technológia Multi-Tablet.


VEĽMI EFEKTÍVNE UMÝVANIE
Poradí si aj s tým najhorším

Trysky PowerClean vďaka silnému prúdu umyjú nadmerne špinavý riad. Špeciálne trysky na zadnej stene umývačky riadu odstraňujú pripálené jedlo z hrncov, panvíc a pekáčov. Predovšetkým vďaka tejto technológii a teplote až 65 °C docielite tie najlepšie možné výsledky umývania. Multizone je označenie pre nastavenie umývania v hornej či dolnej časti umývačky – umožňuje vybrať si umývacie zóny.



vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!

Vlastnosti

Uloženie príborov
Kôš Hotovo!
Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,55 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, uvazujeme o nakupu mycky. Je mozne objednat i instalaci v domacnosti? Za jakych podminek?

V nabídce k myčce je uvedeno "Jedná se o vestavný spotřebič, čelní dvířka nejsou součástí dodávky". Prosím o vysvětlení tuto informaci vyhodnotit.

Diskusia a poradňa k WHIRLPOOL WIO 3T321 P
Príslušenstvo pre WHIRLPOOL WIO 3T321 P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL WIO 3T321 P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Whirlpool WIO 3T321 P.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií