Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Withings WS-50 White

Zobraziť katalóg
Withings WS-50 White
5 1 hodnotení
Osobná váha pre Android/ iOS zariadenia iPhone, do 180kg, meranie hmotnosti a telesného tuku, BMI, srdcový tep, kvalita vzduchu v miestnosti (CO2), Wi-Fi bezdrôtová synchronizácia, index BMI, tvrdené sklo, 4x AA batéria
Kód:  FTB002e9qa Produktové číslo:  70024801

Withings WS-50 White

Majte svoju kondíciu a zdravie vždy pod kontrolou s touto inteligentnou váhou Withings WS-50 v čistom bielom vyhotovení. Poskytovaním informácií o vašej hmotnosti funkcie tejto váhy ani zďaleka nekončia. Váha tiež veľmi presne dokáže zmerať váš tep srdca, telesný tuk a Body Mass Index. Funkcia Position Control zaistí presné umiestnenie vášho tela na váhe, vďaka čomu sa z grafického podsvieteného displeja dozviete tie najpresnejšie údaje o vašom fyzickom stave.

Vaša cesta za vysnívaným telom

Ak ste aj vy podľahli športovaniu a máte radi prehľad o svojej kondícii, táto váha je tým pravým pomocníkom, ktorý vám poskytne všetko, čo k tomu potrebujete. Skrz Wi-Fi synchronizujete váhu s múdrym zariadením a k všetkým informáciám získate vďaka bezplatnej aplikácii prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Ak radi plníte stanovené ciele, aby ste dosiahli svoje vysnívané postavy, ani to nepredstavuje pre váhu škárovanú s mobilnou aplikáciou žiadny problém. Vy  môžete sledovať svoje výsledky a to, či svoje ciele dosahujete.

Pre celú rodinu

Stav svojho srdca a srdcového tepu zistíte, kedykoľvek sa postavíte na váhu. Stačí na nej niekoľko sekúnd postáť a vaša tepová frekvencia bude zmeraná cez nohy. Aby toho nebolo málo, vie váha merať teplotu ovzdušia v miestnosti a tiež množstvo oxidu uhličitého, čo vám pomôže k tomu, aby bol váš byt vždy vyvetraný a plný čerstvého vzduchu. S funkciou Smart Body Analyzer môže váhu využiť naozaj každý člen rodiny. Jednoducho vytvorte profil každého člena rodiny a váha potom už automatický rozpozná, kto na nej práve stojí. Profil možno vytvoriť až 8 používateľom.

Parametre a špecifikácia

Váženie:
Rozsah: 5 až 180 kg
Jednotky: kg, lb, st. lb

Kompatibilita:
iPhone (4 alebo vyššia)
iPad (2. generácia alebo vyššia)
iPod touch (4. generácia alebo vyššia)
S iOS 7 alebo vyššie

Android 2.3.3 alebo vyššie

WiFi:
WiFi 802.11 b/g/n (2,4 GHz)
WEP/WPA/WPA2

Displej:
Typ: Grafický s podsvietením
Rozmer: 6 × 4 cm
Rozlíšenie: 128 × 64 px

Napájanie:
4 × AA batéria

Rozmery:
325 × 325 × 23 mm

Hmotnosť:
2,1 kg

Parametre a špecifikácia

Nosnosť
180 kg Hotovo!
Konektivita
WiFi Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Nosnosť
180 kg Hotovo!

Konektivita

Konektivita
WiFi Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Withings WS-50 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Withings WS-50 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Withings WS-50 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Withings WS-50 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Withings WS-50 Fehér.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií