PET PET

World Of Warcraft: Shadow of War Expansion

Zobraziť katalóg
World Of Warcraft: Shadow of War Expansion
Hra - rozšíření společenské deskové hry z počítačové předlohy
Kód:  ZA047b Produktové číslo:  FWC04
World Of Warcraft: Shadow of War Expansion Predaj skončil

World Of Warcraft: Shadow of War Expansion

Rozšírenie spoločenské doskové hry, ktorá bola vytvorená na motívy populárnej počítačovej hry.World of Warcraft je skvelá spoločenská stolová hra, v ktorej sa rovnako ako v pôvodnej počítačovej hre preberáte úlohu mocného hrdinu.Jednoducho si vyberiete jednu z 16 postáv a okamžite sa tak stanete vznešenými paladin, svätým kňazom, múdreho šaman, silným bojovníkov, mágom alebo trebárs šikovným lapky.Nech už si ale vyberiete kohokoľvek, buďte opatrní - na začiatku totiž máte k silnému hrdinovi ďaleko a tak sa budete musieť veľmi oháňať, aby ste získali dostatok skúseností k pořádnému vylepšení svojej postavy.V tom vám našťastie pomůžou vašu tímovej spoluhráči - hráči sa totiž rozdelia do dvoch skupín a pokúsi sa získať prevahu buď pre Horde alebo pre Alianciu.Hrdinovia sa tak musia naučiť spolupracovať a predovšetkým správne kombinovať svoje schopnosti - tie má totiž každá postava úplne odlišné a zostáva tak len na hráčoch, aby vyhodnotili, kto alebo čo sa pre danú situáciu hodí najviac.Napriek tomu sa každý nakoniec rozhoduje sám za seba a zostáva len na ňom, či dá na rady svojich spoluhráčov alebo na svoj vlastný úsudok.World of Warcraft je viac ako podarenú kombináciou doskové hry, hier na hrdinov a online spracovanie sveta Warcraftu, u ktorej sa skvele pobaví ako priaznivci pôvodné počítačové hry, tak všetci fanúšikovia fantasy.

Parametre a špecifikácie:
Herný systém:strategická hra
Doba hrania:3 hodiny
Vek hráčov:od 12 rokov
Počet hráčov:2 až 6

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si World Of Warcraft: Shadow of War Expansion. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte World Of Warcraft: Shadow of War Expansion. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte World Of Warcraft: Shadow of War Expansion. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: World Of Warcraft: Shadow of War Expansion.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií