Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

WowME ID151 fialový

Zobraziť katalóg
WowME ID151 fialový
4,2 16 hodnotení
Fitness náramok – určenie: dámske, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, vodotesnosť IP68, materiál puzdra: plast
Kód:  wowm151c Produktové číslo:  ID151purple

WowME ID151 fialový

Štýlový fitness 

náramok Wowme

Majte svoje telo pod kontrolou a získajte dokonalý prehľad o svojich denných aktivitách. Fitness náramok Wowme ID151 vám bude robiť spoločnosť ako vo voľnom čase, tak aj pri športe a práci. Vďaka atraktívnemu vyhotoveniu dokonale doplní akýkoľvek váš outfit. Tešiť sa môžete na celý rad užitočných funkcií, ako napr. monitor spánku, priamemeranie srdcového tepu, smart notifikácie, zvýšenú odolnosť a ďalšie.

Wowme ID151

STUPEŇ KRYTIA

IP68

FARBA

Fialová

DISPLEJ

0,96" TFT LCD

Wowme ID151

Smart náramok Wowme ID151 odolný voči vode

Smart náramok Wowme ID151 je veľmi ľahký a vyrobený z príjemných materiálov – aj pri nosení celý deň nebudete o náramku vôbec vedieť. Hranatému ciferníku dominuje 0,96" TFT LCD displej s rozlíšením 160 × 80 pixelov. Smart hodinky spĺňajú štandard odolnosti IP68 a sú odolné nielen voči prachu, ale najmä striekajúcej vode.

Prehľadná mobilná aplikácia

Vo výbave Wowme ID151 nechýba Bluetooth 4.2 na stabilné a rýchle spárovanie s vaším mobilným telefónom. Samozrejmosťou je bezplatná mobilná aplikácia VeryFitPro, ktorá je dostupná pre zariadenia s operačným systémom Android a iOS.

Wowme ID151
Wowme ID151

Wowme ID151 vydrží na jedno nabitie až týždeň

Integrovaná 90 mAh batéria sľubuje výdrž až 7 dní na jedno nabitie. Fitness náramok Wowme ID151 má tiež zaujímavo riešené nabíjanie. Nabíjací USB konektor je šikovne skrytý v náramku, ktorý je potrebné dať dole a telo náramku dať do nabíjacieho stojančeka.

Kľúčové vlastnosti
fitness náramku
ID151

  • Fitness náramok váži iba 23,5 gramu
  • Úsporný Bluetooth LE 4.2 čip 
  • Pohodlný silikónový remienok
  • Výdrž až 7 dní na jedno nabitie
  • Mobilná aplikácia pre Android a iOS zariadenia
  • TFT LCD displej s uhlopriečkou 0,96"
  • Odolné vyhotovenie – IP68
  • Priame meranie tepu na zápästí
Wowme ID151

Rozlišuje viac
než 10 pohybových aktivít

Náramok na meranie tepu Wowme ID151 vás bude sledovať na každom kroku – zaznamenáva počet krokov, sleduje spálené kalórie a dokonca rozlišuje a meria rôzne pohybové aktivity, ako napr. chôdza, beh, cyklistika či lezenie. Fitness náramok Wowme ID151 dokáže monitorovať aj váš spánok, budete mať teda dokonalý prehľad nielen vo dne, ale ajvnoci.Samozrejmosťou sú aj notifikácie z mobilného telefónu.

Wowme ID151

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 4.4, Android 4.3 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Fialová Hotovo!
Vodotesnosť
IP68 Hotovo!
Hmotnosť
23,5 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku, Pripomenutie pohybu Hotovo!
Smart funkcie
Budík, Dátum, Kalendár Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Fialová Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Nie Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň,teraz som si prevzala hodinky v alzaboxe ako sa dajú nabíjať nieje nabíjačka súrne som potrebovala a teraz a ďalšia vec ako oddelíme hodinky od naramku

Dobrý den, chci se zeptat na velikost cm náramku u hodinek.A zda mají hodinky zabudované SOS. Děkuji Snoblova

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na možnost používání odděleně od telefonu. Chápu, že náramek se musí spárovat s telefonem. Musí ten telefon být celou dobu v dosahu? Nebo dokáže náramek ukazovat údaje i bez telefonu, třeba několik hodin? A je možné jeden telefon spárovat s více náramky? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, možná, že jsem přehlédla, nenašla jsem, jestli nabíjecí zařízení je součástí nebo se musí dokoupit zvlášť? Děkuji

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi náramkem wowMe ID151 a ID 152? A zda je v nabídce náhradní řemínek? Děkuji Zdichyncová

Dobrý den, koupila jsem náramek pro babičku a stěžuje si, že se zespodu stále rozsvicí zeleně. Ikdyž ho má třeba položený v pokoji a prochází po chodbě, tak vidí jak se zničehonic rozsvítí. Co s tím? Děkuji

Dobry den, mam telefon Xiaomi redmi 9 ale neukazuje mi notifikacie. Povolila som vsetko aj v mobile aj v aplikacii ale stale mi notifikacie z mobilu neukazuje. Viete mi poradit nejaky konkretny navod ako by som to mohla spravit?

Dobrý deň, hodinky sa mi podarilo spárovať s mobilom ale niesu synchronizované a hodinky majú 70 percent baterky no nechcú sa rozsvietiť. Ako ich rozsvietim? Akoby vôbec nereagovali

Dobrý deň Hodinky fungujú na normálny telefón? Alebo musí byť Android

Dobry den, je tento fitness naramek nutne propojit s telefonem nebo funguje i bez neho? Chtela bych ho pro seniorku pouze na pocitani kroku a mereni vzdalenosti.. dekuji za odpoved.

Diskusia a poradňa k WowME ID151 fialový
Príslušenstvo pre WowME ID151 fialový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WowME ID151 fialový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wowme ID151 lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wowme ID151 lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wowme ID151 lila.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií