Doručení zdarma Alzaboxy

WRC 2: World Rally Championship

Zobraziť katalóg
WRC 2: World Rally Championship
4,5 2 hodnotení

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WRC 2: World Rally Championship

Jedinečná oficiálna hra WRC 2 ponúkne plne aktualizovaný obsah roku 2011 a nové herné režimy.V kariérnom režime objavíte skutočný živosť vodiča rallye.Začnete úplne od začiatku tým, že si vytvoríte svoj vlastný pretekársky tím a postupne budete získavať prestížne víťazstvo, navyšovať svoje finančné konto a zlepšovať svoju povesť.Medzi celkom nové prvky druhého dielu patrí tvorba svojho vlastného tímu a jeho riadenie.Nájdite najlepšie dostupného mechanika, maximalizujte výkon vášho vozidla, najmite kvalifikovaných manažérov pre získanie tých najlepších sponzorov a snažte sa podpísať kontrakt s jedným z tímov WRC.

Základom hry sú klasické a overené režimy Single Stage, Single Rally a Championship.Nová WRC rallye škola bola vylepšená, aby vás naučila dokonale základy a techniky používané profesionálnymi vodičmi.V WRC 2 si teraz naviac môžete užiť atmosféru populárnych Super Special Stages, v ktorých súťažia dve autá naraz na dvoch paralelných dráhach.V režime Hot-Seat potom vyzvete až 4 kamarátov, ktorí s vami môžu pretekať v módoch Single Stage, Single Rally alebo v celom Championship.Jeden po druhom si to pekne rozdáte, aby ste zistili, kto je tu šampiónom.

Hrajte online s priateľmi, súťažte a vyzvite je v Single Stage, Single Rally či Championship.Vaše výsledky budú mať vplyv na on-line hodnotenie, ktoré bude zobrazovať tie najlepšie rallye vodiča na svete.V tohtoročnom vydaní bude k dispozícii aj online režim Super Special Stage, takže môžete súperiť jeden na jedného s aktualizovaným online rebríčkom, ktorý bude ukazovať najlepšie "Duelist" na svete.

V tohtoročnom vydaní môžu hráči zachytiť najzaujímavejšie okamihy pretekov v rámci nového režimu Foto.Stačí dať v hre pauzu, zamerať voz a fotiť.Zaujímavá je tiež integrovaná funkcia rewind, vďaka ktorej môžete pretočiť čas a vrátiť sa niekoľko sekúnd naspäť, než sa vám napríklad zvrtnul prejazd zákrutou.Táto funkcia tiež pomáha neskúseným vodičom vo zvládnutie nových tratí.

Parametre a špecifikácie:

Základné:
Určenie:PC DVD
Žáner:závodné

Automobily:
WRC:Citroën DS3 WRC, Ford Fiesta RS WRC, Mini Countryman WRC
S-WRC:Ford Fiesta S2000, Skoda Fabia S2000, Fiat Abarth Grande Punto S2000, Mitsubishi Lancer Evo X R4, Peugeot 207 S2000
P-WRC:Subaru Impreza WRX STi, Mitsubishi Lancer Evo IX, Mitsubishi Lancer Evo X, Citroën DS3 R3
WRC Academy:Ford Fiesta R2
Group B:Peugeot 205 T16, Lancia Delta S4, Ford RS200, Citroen BX4 TC, Renault 5 GT Turbo, Safari Car Legends, Lancia Delta Integrale HF '91, Ford Escort RS 1600, Peugeot 504, Subaru Impreza, Toyota Celica Turbo 4WD-'92, Mitsubishi Lancer Evo III - '96
WRC Legends ('08-'10):Citroen C4 WRC, Ford Focus WRC, Subaru Impreza WRC
Ďalšie:Citroen C2-R2, Suzuki Swift Sport (R2), Citroen C2 S1600, Suzuki Swift S1600, Renault Clio R3

Ďalšie:
Klasické herné režimy:Single Stage, Single Rally, Championship, Time Attack
Úplne nová súťaž:Super Special Stage (Švédsko, Mexiko, Portugalsko, Argentína, Nemecko)
WRC 2 Exclusve herné režimy:The Road to the WRC, WRC Rally School, Hot Seat (až 4 hráči)
Online herné režimy:Single Stage, Single Rally, Championship, Super Special Stage
Oficiálne majstrovstvá:WRC, SWRC, PWRC, WRC FIA Academy
Ďalšie funkcie:foto režim, režim rewind, online systém hodnotenia, prispôsobenie automobilu, zvukové poznámky spolujazdca

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Online Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Online Hotovo!
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WRC 2: World Rally Championship Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WRC 2: World Rally Championship.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií