AlzaBoxy Q1 Aplikace

XAVAX Profi dvojfázové 160 ks

Zobraziť katalóg
XAVAX Profi dvojfázové 160 ks
5 1 hodnotení
Tablety do umývačky – ideálne na pripálený a veľmi mastný riad, jednoduché použitie, rozpúšťajú vodný kameň, odstraňujú čajové a kávové usadeniny - 0,10 €/tableta
Kód:  EAN3146d Produktové číslo:  110767 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

XAVAX Profi dvojfázové 160 ks Predaj skončil

XAVAX Profi dvojfázové 160 ks

Už vás nebaví drhnúť pripálené jedlo z riadu a chcete mať všetko dokonale čisté a lesklé? Práve pre vás sú tieto účinné tablety do umývačky Xavax Profi. Sú určené predovšetkým na pripálený a veľmi mastný riad. S ľahkosťou odstránia aj čajové alebo kávové usadeniny. Tablety výborne eliminujú vodný kameň, čím chránia aj vašu umývačku. Sú vhodné na použitie ako pri klasických, tak aj intenzívnych programoch. Balenie obsahuje 160 kusov a každá tableta je zabalená v obale vysokej kvality so špeciálnym zapečatením. Pred použitím stačí len dať dole fóliu, vložiť do priestoru umývačky určeného na tablety a tešiť sa z perfektne čistého riadu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XAVAX Profi dvojfázové 160 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XAVAX Profi dvoufázové 160ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xavax Profi doufázové 160ks. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xavax Profi doufázové 160ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xavax Professional Duo Tabs 160db.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií