Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

XAVAX Škrabka v tvare Y

Zobraziť katalóg
XAVAX Škrabka v tvare Y
5 1 hodnotení
Škrabka na brambory na lúpanie zemiakov, okrajovanie ovocia a zeleniny, horizontálne čepeľ z nerezovej ocele, dĺžka: 19.6cm, bielo-červená
Kód:  XAVA0022 Produktové číslo:  111568 Stránky výrobcu
XAVAX Škrabka v tvare Y Predaj skončil

XAVAX Škrabka v tvare Y

Kvalitné škrabka by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Táto značky XAVAX je z plastu a má tvar Y. Ideálna je na lúpanie zemiakov, okrajovanie ovocia a zeleniny. Čepeľ z nerezovej ocele zaručuje dlhodobé užívanie a oblá robustná rukoväť pohodlné držanie a používanie. Výhodou tejto škrabky je, že je vhodná, ako pre pravákov, tak aj ľavákov a súčasťou je vykrajovač klíčkov na bočnej strane. V rukoväti je otvor, ktorý zabezpečuje možnosť zavesenia, tak budete mať škrabku vždy jednoducho po ruke. Vďaka využitým materiálom je vhodné umývať v umývačke alebo jednoducho pod tečúcou vodou.  

kľúčové vlastnosti

  • horizontálne čepeľ z nerezovej ocele
  • oblá robustná rukoväť pre pohodlné držanie a používanie
  • pri správnom používaní vydrží čepeľ dlho ostrá
  • vhodná pre pravákov aj ľavákov
  • jednoduchý biely dizajn s prvkami červenej

rozmer:
19,6 cm

Poznámka:
» Všetky škrabky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si hama XAVAX Škrabka ve tvaru Y. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xavax Schäler Y-förmigen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xavax Schäler Y-förmigen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: XAVAX Y-alakú hámozó.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií