Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Far Cry 3 – Xbox 360

Zobraziť katalóg
Far Cry 3 – Xbox 360
4,7 33 hodnotení
Hra na konzolu – krabicová verzia, žáner: FPS – príbeh hry Far Cry 3 Vás zavedie do kože Jasona samotára, ktorý je v pasci na tajomnom ostrove odrezanom od civilizácie. Jeho čln sa potopil, priateľka zmizla a ostrov sa hemží modernými pirátmi, drogovými dílermi a priekupníkmi so zbraňami. Má pri sebe fotoaparát, ktorý používa na zachytenie šialeností vo svojom okolí. Čoskoro ale príde na to, že ak chce prežiť, nebude mať inú možnosť, ako tiež siahnuť po zbrani a pre prežitie a záchranu svojej priateľky začať zabíjať.
Kód:  MX286a Produktové číslo:  3307215723388

Far Cry 3 – Xbox 360

Far Cry 3 ponúkne poriadnu jazdu, piesok, palmy, vratké stavby s plechovými strechami, domorodcov so samopalmi a veľa krvi. Hlavným hrdinom tretieho pokračovania je Jason Brody, osamotený bojovník na okraji sveta, uviaznutý na tajomnom tropickom ostrove odrezanom od civilizácie. V tomto divokom raji, kde bezprávie a násilie sú každodennou realitou, budú hráči sami určovať, kedy, kde a ako sa udalosti odohrajú. Hráči sa budú zakrádať a prestrieľajú si svoju cestu skrz ostrov, kde nikto už nedokáže rozoznať, čo je správne a čo zlé.

Na ostrove Far Cry 3 sa hráči ponoria do bohatého a úžasného prostredia plného zaujímavých postáv, zákutí na objavovanie a akčného boja. Budú musieť čeliť temnej strane ľudstva a správať sa ako Jason Brody. Far Cry 3 funguje vo svete existujúcej reality, ktorá akoby bola vytrhnutá priamo z titulkov novín. Prírodné prostredie je nástrojom, ktorý má byť použitý na prežitie, na improvizované riešenie útokov, alebo mätenie nepriateľov.

Parametre a špecifikácia:
Určenie: Xbox 360
Lokalizácia: anglická
Žáner: akčná (FPS)

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Žáner
Strieľačky Hotovo!
Herné mechaniky
Otvorený svet Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu prvej osoby Hotovo!
Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Gamblerstvo, Násilie, Online Hotovo!

Žáner

Žáner
Strieľačky Hotovo!
Herné mechaniky
Otvorený svet Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu prvej osoby Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Gamblerstvo, Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
Xbox 360 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Far Cry Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
Xbox 360 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky predplatné hry na Xbox 360
» Všetky Far Cry hry
» Všetky predplatné akčné hry na Xbox 360
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Varianty Far Cry 3:

17,90 € - 17,90 €

Far Cry 3 Classic Edition – PS4

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – príbeh hry Far Cry 3 vás zavedie do kože Jasona samotára, ktorý je v pasci na tajomnom ostrove odrezanom od civilizácie. Jeho čln sa potopil, priateľka zmizla a ostrov sa hemží modernými pirátmi, drogovými dílermi a priekupníkmi so zbraňami. Má pri sebe fotoaparát, ktorý používa na zachytenie šialeností vo svojom okolí. Čoskoro ale príde na to, že ak chce prežiť, nebude mať inú možnosť, než tiež siahnuť po zbrani a na prežitie a záchranu svojej priateľky začať zabíjať.
Info 17,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu se zeptat zda je ke hře potřeba pevný disk nebo mohu použít flash disk

Diskusia a poradňa k Far Cry 3 – Xbox 360
Príslušenstvo pre Far Cry 3 – Xbox 360 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Far Cry 3 - Xbox 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Far Cry 3 - Xbox 360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Far Cry 3 - Xbox 360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Far Cry 3.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií