Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alzaboxy Q1 mini AD gaming

Xbox 360 - Halo: Reach

Zobraziť katalóg
Xbox 360 - Halo: Reach
4,8 18 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MX123e Produktové číslo:  HEA-00056 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox 360 - Halo: Reach

V nejnovějším pokračování herní pecky Halo 3 s pod názvem Reach se seznámíte s postavami a hrdiny, o nichž v kánonu Halo doposud nepadlo ani slovo. Seznámíte se s nimi natolik, že s těmito válečníky třeba zažijete opravdý strach a hrůzu v zákopech, kde se poprvé objeví mimozemští Covenanti. Bungie se při psaní příběhu prý cítili jako kronikáři všech dějů, které vedly k událostem v prvním díle Halo. A nakonec přišli s následující synopsí: hra bude sledovat osudy šestičlenného Noble Teamu, skupiny sestavené převážně z jednotek Spartan III, které se ke svému neštěstí ocitly na planetě právě v době, kdy ji objevili Covenanti.

Tento díl pochází z dílny původních autorů Halo, Bungie Studios, a zároveň také první (nepočítáme-li Halo: Wars nebo Halo 3: ODST) bez charakteristického a milovaného hrdiny Master Chiefa.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Strieľačky Hotovo!
Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Žáner

Žáner
Strieľačky Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky predplatné akčné hry na Xbox 360
» Všetky predplatné hry na Xbox 360
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox 360 - Halo: Reach Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox 360 - Halo: Reach. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox 360 - Halo: Reach.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií