Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xbox One - Forza Horizon 2

Zobraziť katalóg
Xbox One - Forza Horizon 2
4,9 33 hodnotení
Hra na konzolu - nový diel pretekárskej hry zo série Forza Horizon, nové režimy voľnej jazdy, striedanie dňa a noci, nové online režimy aj kooperatívne, rôzne druhy áut od terénnych po superšporty
Kód:  MXO100c Produktové číslo:  6NU-00044 Stránky výrobcu

Xbox One - Forza Horizon 2

Prvý diel pretekov Forza Horizon sa stal ospevovaným titulom pre všetkých nadšených pretekárov. Otvorený svet na pozadí festivalovej kultúry udivil zábavnosťou na maximálnej úrovni. Niet preto divu, že na pokračovanie sú kladené možno až absurdné požiadavky. Obecenstvo si žiada viac áut, krajšie trate, lákavejší multiplayer a mnoho ďalšieho. Poďme sa pozrieť, ako si s tým skúsení vývojári poradili.
 Forza Horizon 2

Južná Európa nasiaknutá vôňou benzínu

Prvým prekvapením je zasadenie do južnej Európy. Pokocháte sa nádhernými lokáciami uprostred francúzskych viníc, skaliskami v okolí Azúrového pobrežia, ale zdoláte aj rad serpentín v podhorí Álp. Nádherná rozmanitosť celého prostredia tvorí ideálne podmienky pre stovky pretekov. V nekonečnom zástupe čaká viac ako 200 naleštených áut. Snom každého pilota je prejazd zákrutou dverami napred napríklad v takom Lamborghini Huracán. Práve vo Forza Horizon 2 sa vaše sny stávajú skutočnosťou.

Jazdný model bude opäť vyladeným mixom arkády a simulácie, aby sa mohli všetci do sýtosti vyblázniť. Výrazným posunom je aj možnosť detailného tuningu strojov vo vašej garáži. Tá sa vám postupne sprístupní získavaním skúseností. Nie sú však len za prvé miesto, ale ich počet výrazne rozmnožíte aj poslaním súpera do pangejtu, ďalekým skokom cez horizont a mnohými ďalšími kaskadérskymi kúskami. Okrem tradičných radovánok na asfalte sa dočkáte aj driftovania, off-road pretekov aj úplne špeciálnych misií. Multiplayer vás doslova obklopí obsahom, tak, že pomaly nebudete vedieť, čo skôr.

Na úplne novej konzole Xbox One zažijete doslova grafické orgie. Dynamické nasvietenie, ničiteľné prostredie a detailné modely vozidiel oceníte aj s ručičkou tachometra ďaleko za povolenou rýchlosťou. Zvukový sprievod má na svojich pleciach osvedčený DJ Rob da Bank, ktorého tóny si užijete napríklad aj z posledného miesta pretekárskeho pelotónu. Snažte sa a určite sa dočkáte oslavných chorálov na svoju adresu.

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jde hrát na xbox 360?

Diskusia a poradňa k Xbox One - Forza Horizon 2
Príslušenstvo pre Xbox One - Forza Horizon 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Forza Horizon 2 - Xbox One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Forza Horizon 2 - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Forza Horizon 2 - Xbox One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Forza Horizon 2 - Xbox One.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií