Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xbox One Kinect Senzor V2

Zobraziť katalóg
Xbox One Kinect Senzor V2
4,9 32 hodnotení
Pohybový senzor - nová generácia senzora Kinect pre hernú konzolu Xbox One, početné vylepšenia vrátane FullHD rozlíšenia, širšieho zorného poľa, menšie požiadavky na priestor, nočné infravidenie, štyri mikrofóny pre perfektné snímanie zvuku, snímanie gest a mimiky
Kód:  MXO010a Produktové číslo:  GT3-00003 Stránky výrobcu
Xbox One Kinect Senzor V2 Predaj skončil

Xbox One Kinect Senzor V2

 Xbox One Kinect Senzor V2

Vyrobené pre svetlé zajtrajšky

Víta vás nová generácia hier a zábavy. Svet, kde hry posúvajú hranice reality. Kde sa televízia riadi vašimi pokynmi. Kde môžete pri hraní bez problémov počúvať hudbu. Kde môžete v priebehu okamihu prepnúť z televízneho programu na film, hudobný prehrávač alebo na hru.

Kde si môžete prostredie prispôsobiť podľa seba. A kde máte všetok zaujímavý obsah na jednom mieste. Víta vás všestranná konzola Xbox One.

Teší sa na vaše pokyny

Úplne prepracovaný Kinect prichádza v tej najlepšej forme. Je presnejší. Rýchlejšie reaguje. Je intuitívnejšie. Bezprecedentné technológia rozpoznávania hlasu , Pohľadu a pohybu vám umožní ponoriť sa do hier a zábavy ako nikdy predtým. Ku konzole sa môžete automaticky prihlásiť, keď vojdete do miestnosti. Hrou môžete prechádzať pomocou nenápadných gest.

 Xbox One Kinect Senzor V2

Dokonalé tvary

Nový dizajn pohodlne padne do ruky takmer každému a umožní pevný a istý úchop v každej situácii. Telo ovládača pojme aj batériu, takže ho budete môcť uchopiť prirodzenejšie. Na tlačidlá a páčky tak teraz dosiahnete omnoho ľahšie. Vylepšené páčky s protišmykovým povrchom oveľa lepšie zabránia skĺznutiu palca a vy tak budete mať situáciu pevne pod kontrolou. Smerový ovládač, ktorý sa tiež dočkal nového návrhu, neuveriteľne rýchlo reaguje na jemné pohyby a posuny pre precízne ovládnutie každej akcie. Ovládač obsahuje rozširujúci port, do ktorého môžete zapojiť kompatibilný headset.

 Xbox One Kinect Senzor V2

Herné zážitky na novom leveli

Technológia "Reálne videnie" senzora Kinect výrazne rozširuje zorné pole senzora, vďaka čomu toho vidí viac. Úplne nová infračervená kamera mu umožňuje vidieť aj v tme. Pomocou pokročilej 3D geometrie navyše rozozná, či strácate rovnováhu. Okrem obvyklých tanečných a športových hier je vo vývoji aj množstvo ďalšieho herného obsahu.

Ak chcete Xbox One vypnúť, jednoducho povedzte "Xbox, turn off". Tým sa Xbox One prepne do pohotovostného režimu, v ktorom len čaká na hlasový príkaz na zapnutie "Xbox on". Senzor Kinect môžete vypnúť prostredníctvom nastavenia systému alebo ho môžete jednoducho odpojiť.

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, plánuje se opětný prodej adaptéru Kinect k Xboxu one S? Zakoupil jsem Kinect jako příslušenství Xboxu One S, ale že je potřeba mít ještě adaptér informace chyběla. Jelikož jsem ho kupoval jako dárek dětem k Vánocům někdy v říjnu, tak mi Kinect na prodejně už ani nechtěli vzít zpět, takže si ho tak akorát můžu doma vystavit na poličku. Děkuji

Dobrý den. Jaký je rozdil mezi tímto kinectem s označením V2 - (XBXGT300003) a tím bez označení V2 (XBX6L600004)? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte proč se mi sám od sebe vypíná kinect u Xboxu One. Děkuji za odpověď

Dobrý den, půjde kinect V2 na xbox one S bez adaptéru? Děkuji

Dobrý den, funguje tento kinect i s xbox one x? V případě, že ano, jaký adaptér je třeba zakoupit k plné funkčnosti? Děkuji.

Prosim vas kedy bude dostupni kinect+adapter na žiadnom e-shope sa neda kupiť ?? bude niaka nova verzia alebo take niečo ??

Dobrý den, včera jsem si u Vás objednal Pohybový senzor Xbox One Kinect Senzor V2, chci si ověřit zda je vhodný pro mou herní konzoli XBOX ONE S 500 GB? Číslo objednávky 172607449. Je potřeba pořídit ještě nějakou redukci k propojení? Děkuji za odpověď Zdenek

Dobry den...Musim poridit k senzoru adapter pokud vlastním X Box One ?????????

Dobrý večer, je šance , že bude Kinect ještě do Vánoc i s adaptérem za odpověď

Dobrý den , chtěl bych se zeptat zda bude obnoven prodej kinectu pro Xbox one s ??

123...
Diskusia a poradňa k Xbox One Kinect Senzor V2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Kinect Senzor V2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Kinect Sensor V2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Kinect Sensor V2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Kinect Sensor V2.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií