Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Xbox One Media Remote

Zobraziť katalóg
Xbox One Media Remote
4,7 10 hodnotení
Diaľkový ovládač - diaľkový ovládač pre komfortné využitie Xboxu ako prehrávača médií, podsvietené tlačidlá, malé rozmery
Kód:  MXO010b Produktové číslo:  6DV-00006 Stránky výrobcu

Xbox One Media Remote

 Xbox One Media Remote

Zábava novej generácie

Nová generácia hernej konzoly prináša možnosti zábavy, aké tu ešte neboli. Inovatívnym technológiám môže konkurovať snáď len veľmi nečakaný, ale napriek tomu nadmieru podarený dizajn. Prvýkrát v histórii je možné okamžite prepínať medzi hrami a multimediálnou zábavou. Víta vás Xbox One.

Príslušenstvo pre maximálne pohodlie

Xbox One je samozrejme ohromne silný aj na poli multimediálnej zábavy. Chcete pozerať na Blu-ray filmové hity alebo streamované video z internetu? Pokojne môžete, ale až s týmto ergonomickým diaľkovým ovládačom docielite maximálneho pohodlia.

 Xbox One Media Remote

Výmenu zvládnete takmer poslepiačky

Privítajte dlho očakávané príslušenstvo v podobe 500 GB pevného disku. To je už slušná kapacita, s ktorou si vystačí aj náročnejší hráč. Už navždy sa zbavíte neustáleho hučania DVD mechaniky. Kedysi pomalé načítanie hier bude teraz svišťať plnou rýchlosťou.

 Xbox One Media Remote

Vaša predĺžená ruka

Ovládač ponúka notoricky známe funkcie, ktoré vďaka symbolom spoznáte na prvý pohľad. Pokiaľ máte cez konzolu zapojený aj televízny tuner, zvládnete obslúžiť aj prepínanie jednotlivých kanálov. Zaujímavosťou je decentné biele podsvietenie všetkých tlačidiel ihneď po uchopení do ruky.

Spoločne s ovládačom dostanete aj potrebné dve mikrotužkové batérie, takže ho môžete začať používať ihneď po rozbalení.

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje tento ovladač i s Xbox one S

Je možné tento ovladač spárovat s jiným zařízením než je Xbox? Myslím tím notebook nebo tablet.

Diskusia a poradňa k Xbox One Media Remote
Príslušenstvo pre Xbox One Media Remote Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Media Remote. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Media Remote. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Media Remote. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Media Remote.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií