Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xbox One Play & Charge Kit

Zobraziť katalóg
Xbox One Play & Charge Kit
4,8 165 hodnotení
Batériový kit - s balíčkom Play and Charge Kit pre ovládač Xbox One už nikdy nebudete musieť prerušovať hru. Nabíjajte svoj bezdrôtový ovládač počas hrania alebo i v stand-by režime. Batéria bude plne nabitá do 4 hodín. Povedzte zbohom neustálemu vymieňaniu a zložitému nabíjaniu klasických batérií!
Kód:  MXO008c Produktové číslo:  S3V-00014 Stránky výrobcu

Xbox One Play & Charge Kit

Hrajte úplne bez obmedzenia

Dobíjacia sada Xbox One Play & Charge pre ovládač hernej konzoly Xbox One je neodmysliteľným doplnkom všetkých hráčov, ktorí chcú byť vždy pripravení na zvádzanie súbojov vo svojich obľúbených hrách. S lítium-iónovým akumulátorom dáte zbohom tužkovým batériám na jedno použitie.

Pohodlie v prvom rade

Dobíjať môžete počas hrania, rovnako tak ako keď si dávate herné pauzu a konzola je vypnutá. Pri nabíjaní z konzoly dosiahnete plného nabitia akumulátora už za menej ako 4 hodiny. Kábel v dĺžke takmer 3 metre vás úplne nebude limitovať v pohybe pri hraní, keď práve ovládač nabíjate a tak si môžete užívať non-stop hranie vašich obľúbených hier.

Pohodlie v prvom rade

Dobíjať môžete počas hrania, rovnako tak, ako keď si dávate hernú pauzu a konzola je vypnutá. Pri nabíjaní z konzoly dosiahnete plné nabitie akumulátora už za menej ako 4 hodiny. Kábel v dĺžke takmer 3 metre vás nebude úplne limitovať v pohybe pri hraní keď práve ovládač nabíjate, a tak si môžete užívať non-stop hranie vašich obľúbených hier.

Parametre a špecifikácia:

Typ akumulátora:
Li-Ion

Nabíjanie:
4 hodiny (pri napájaní z konzoly)
Počas hrania aj v režime Stand-by

Dĺžka kábla:
2,8 m

Farba:
Čierna

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE, Xbox Series Hotovo!
Platforma
Xbox One Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE, Xbox Series Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox One Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den pasuje tato baterka i do ovladočí k Xboxu X?

Dobrý deň, je to verzia 2013 (zelená krabička) alebo 2017? (biela krabička)

Jakou ma baterie průměrně hodinovou výdrž? Všude se udává jen doba nabíjení 4 hod. Děkuji

Mužete někdo napsat kolik mAh má ta baterie? Nedá se to nikde najít. Prosím jen reálný údaj co máte někdo na bateri, NE údaj od prodejce nebo marketingového materiálu. Moc děkuju.

lehky dotaz....bojuju s tim uz delsi dobu.Na kabelu je mala dioda, ktera znaci, zda se baterka nabiji ci ne. Nechapu vsak zpusob, co to k tomu potrebuje... Dam to do xboxu a nic, do pocitace a nic, charger a nic. Baterku vyndam a zandam a sem tam se chytne...soude toho vseho, nezalezi na zariceni z ktereho to bere stavu, ale asi pocet osob v mistnosti nebo co clovek zrovna snidal nebo jinak nevim. Baterie ozkouseny dve na celkem trech ovladacich....problem na vsech ovladacich i na obou baterkach :) a ted babo raď :)

Dobrý den, k Xboxu S jsem si koupil druhy ovladač a 2x baterii Xbox One Play & Charge Kit. Na kabel jsem dal redukci na USB C a několik měsíců se ovladače dobíjeli bez problému a cca 14 dnu oba ovladače nejdou nabít. Nevím kde může byt chyba mohu požádat o radu ? Děkuji, s přáním pěkného dne Jakub Procháska

Dobrý den ,funguje baterie i s Xbox X ? Případně doporučte,co funguje s ovladačem Xbox X ...?

Dobry den, charger ma kabel micro usb, ale ovladac vstup usb-c, lze kabel vymenit, nebo je nutno dokoupit redukci? Dekuji

Můžu použít Xbox series x ovladač? A můžu použít nabíječku typu C ?

Funguje aj s novými ovládačmi na Xbox Series X?

123...
Diskusia a poradňa k Xbox One Play & Charge Kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Play & Charge Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Play & Charge Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Play & Charge Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Play & Charge Kit.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií