Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma mini AD gaming

Recore - Xbox One

Zobraziť katalóg
Recore - Xbox One
4,5 2 hodnotení
Hra na konzolu Legendárny vývojár Kejdži Inafune a tvorcovia hry Metroid Prime prichádzajú s novým akčným dobrodružstvom. Ako jeden z posledných ľudí na planéte ovládanej nepriateľskými robotmi, musíte spojiť svoje sily s robotickými spoločníkmi, z ktorých každý je nadaný jedinečnými vedomosťami a schopnosťami.
Kód:  MXO235 Produktové číslo:  9Y4-00015 Stránky výrobcu

Recore - Xbox One

Od legendárneho režiséra Keiji Inafuneho a tvorcov oceňovaného Metroid Prime prichádza ReCore, akčná adventúra, ktorá bola designovaná s ohľadom na novú generáciu konzol, ktorá sľubuje detailné prostredie, perfektné akčné pasáže a inteligentný príbeh, ktorý hráčovi nenechá ani na chvíľu vydýchnuť, dokým nevyšetrí všetky záhady a neprekoná všetky prekážky stojace medzi ním a záchranou ľudstva pred vyhynutím.


Žena v nehostinnom prostredí

Ako hlavná hrdinka sa objavujete v apokalyptickom svete plnom piesku. Vyprahnutá krajina zmietaná piesočnými búrkami a nájazdmi nepriateľských robotov, poskytuje rozličné nebezpečenstvá, ktorým budete musieť čeliť. Ani tá najodvážnejšia žena by nedokázala prejsť týmto dynamickým prostredím bez pomoci. Preto po jej boku nájdete vždy energiou nabitých priateľov. Roboti vám budú pomáhať v prieskume tmavých zákutí, v boji so zloduchmi a s riešením rozličných hlavolamov pri postupe príbehom.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sama v rozpálené poušti
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Robot jako poslední naděje lidstva
 

Vítaní pomocníci

O spriatelených robotov naozaj nebude núdza. V rozličných typoch a veľkostiach ich budete nachádzať všade po svete. Jeden môže vyzerať ako pes, ďalší ako gorila a posledný ako obluda. Dôležité je, že všetci budú fungovať na základe energetického jadra, ktoré im venujete práve vy. Zachráňte svet a svoju vlastnú kožu.


Kľúčové vlastnosti

  • Rozľahlý apokalyptický svet.
  • Rozličné možnosti riešenia úloh.
  • Dynamické zmeny počasia.
  • Rôzne druhy robotických priateľov.
  • Dokonale prepracované grafické stvárnenie.
  • Pútavé bojové scény a animácie.

 

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!
Platforma
Xbox One Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!

Verzia

Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Xbox One Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na Xbox ONE
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Recore - Xbox One Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Recore - Xbox One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Recore - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Recore - Xbox One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Recore - Xbox One.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií