Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Xbox One - Ryse: Son Of Rome Game Of The Year Edition

Zobraziť katalóg
Xbox One - Ryse: Son Of Rome Game Of The Year Edition
4,7 11 hodnotení
Hra na konzolu Hra Ryse: Son of Rome, vyvinutá exkluzívne pre Xbox One renomovaným štúdiom Crytek, je akčne dobrodružným príbehom boja, brutality a hrdinstvo. Hlavnou postavou hry je nebojácny rímsky vojak Marius Titus, ktorý vstúpil do armády, aby pomstil vraždu svojej rodiny. Postupom času sa z neho stáva hrdina, ktorý musí bojovať za záchranu Rímskej ríše.
Kód:  MXO116 Produktové číslo:  5F2-00021 Stránky výrobcu
Xbox One - Ryse: Son Of Rome Game Of The Year Edition Predaj skončil

Xbox One - Ryse: Son Of Rome Game Of The Year Edition

Strhujúci príbeh rímskej odplaty

Hra Ryse: Son of Rome, vyvinutá exkluzívne pre Xbox One renomovaným štúdiom Crytek, je akčne dobrodružným príbehom boja, brutality a hrdinstva. Hlavnou postavou hry je nebojácny rímsky vojak Marius Titus, ktorý vstúpil do armády, aby pomstil vraždu svojej rodiny. Postupom času sa z neho stáva hrdina, ktorý musí bojovať za záchranu Rímskej ríše.

Filmový zážitok novej generácie

Vďaka sile Xbox One predstavuje hra konflikt v Rímskej ríši v takej kvalite, ktorú ste doteraz nevideli. Od severných oblastí Británie po Koloseum a srdce samotného Ríma. Nové pokroky vo výkone vám umožňujú interakciu s neuveriteľne realistickými postavami, ktoré sa môžu pochváliť úžasne detailnou animáciou tváre a prirodzenými emóciami. Takisto prináša surovo realistický zážitok z impozantných bitiek. Využite meč aj štít ako zbrane na útok, blokujte a robte protiútoky a následne kruté popravy.

Herný zážitok rozširujú jedinečné zariadenia ako Xbox SmartGlass, Game DVR a vysoko presný senzor Kinect. Vďaka nim budete môcť spravovať postup svojej postavy na kompatibilnom telefóne či tablete, nahrávať a zdieľať s priateľmi svoje najlepšie herné momenty a riadiť légie svojím hlasom. Kooperatívny multiplayerový zážitok vás vrhne do krutého sveta gladiátorských bojov. Po boku svojich priateľov vstúpite do Kolosea a pred zrakmi tisícok divákov budete bojovať proti neustále sa meniacemu radu nepriateľov.

Táto vyladená Game Of The Year Edition dokonca obsahuje všetok sťahovateľný obsah.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!
Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Deluxe Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Deluxe Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Xbox One Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na Xbox ONE
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox One - Ryse: Son Of Rome Game Of The Year Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ryse: Son Of Rome Game Of The Year Edition - Xbox One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feature: Son Of Rome Spiel des Jahres Edition - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feature: Son Of Rome Spiel des Jahres Edition - Xbox One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ryse: Son of Rome (Év játéka kiadás) - Xbox One.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií