Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Xbox One S 1 TB Minecraft

Zobraziť katalóg
Xbox One S 1 TB Minecraft
5 2 hodnotení
Herná konzola – AMD Octa-Core, 8GB RAM,1TB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, biela farba, s hrou: Minecraft + Explorer's Pack, Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure
Kód:  MXO005ap2 Produktové číslo:  234-00515 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox One S 1 TB Minecraft

S konzolou Xbox One S urobíte veľký krok vpred.

Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Xbox One S nie je len herná konzola – disponuje aj plnou podporou 4K videa z Blu-ray diskov, zvláda streamovanie obsahu z Amazon Video alebo obľúbeného Netflixu.

O 40 % menšie rozmery

O 40 % menší

Celkovú veľkosť Xbox One S sa podarilo zmenšiť o celých 40 %. Do atraktívneho bieleho šasi sa navyše zmestil aj pomerne rozmerný napájací zdroj.

2 TB kapacita disku

1 000 GB

Nové hry sú celkom náročné na priestor na pevnom disku. Navyše sa ich mnoho šíri už iba ako digitálna verzia. Aj preto iste uvítate kapacitu interného disku celých 1 000 GB.

Xbox One S ovládač

Prepracovaný ovládač

S bezdrôtovým ovládačom pre Xbox One S prežijete akčné scény intenzívnejšie než kedykoľvek predtým. Vďaka elegantným tvarom vám dokonale padne do ruky. Navyše je vybavený technológiou Bluetooth pre jednoduché pripojenie k PC.


Hry a multimédiá v lepších farbách

Upgrade na Xbox One S však nie je len dizajnovou záležitosťou. Po novom totiž dostanete nielen plnú podporu 4K rozlíšenia na sledovanie Blu-ray filmov, ale vychutnáte si aj plnú kvalitu obľúbených streamovacích služieb. Ďalším krokom je integrácia technológie HDR, ktorá zaistí viditeľné zlepšenie obrazovej kvality. Graficky náročné scény tak zažijete s vysokým kontrastom a maximálnym jasom.

IR blaster

Úplné pohodlie pri multimediálnej zábave vám umožní len diaľkové ovládanie. Xbox One S má samozrejme HDMI vstup, a preto je možné tento externý zdroj obrazu ovládať z pohodlia vášho kresla.

IR blaster

Xbox Live Gold

Hry a exkluzívny obsah zadarmo

Zapojte s priateľmi predstavivosť a tvorte ohromné svety. Súperte v napínavých súbojoch, ktoré vyžadujú bleskové myslenie a ešte rýchlejšie reflexy. Zlaté Xbox členstvo prináša pravidelne každý mesiac vybrané hry zadarmo.

Tie najlepšie hry

Zahrajte si exkluzívne hry, práve vydané herné série a svoje obľúbené herné pecky. Vďaka vylepšenému párovaniu hráčov a pokročilému systému reputácie si hranie v režime viacerých hráčov užijete ako nikdy predtým. Hranie s priateľmi ešte nikdy nebolo také zábavné. Xbox One S je jednoducho naša najlepšia herná konzola a tieto hry to len dokazujú.


Xbox One S

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Obsah balenia

  • Konzola Xbox One S + 1 000 GB interný disk
  • Minecraft + Explorer's Pack, Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure
  • Bezdrôtový ovládač s 3,5 mm jackom
  • HDMI + napájací kábel
  • Členstvo Xbox Live Gold na 14 dní

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 024 GB Hotovo!

Verzia

Verzia
Xbox One S Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím da se k xbox ona s použit kinekt,prosím a jaký mám koupit.Děkuji

Dostanu krabicové verze her Minecraft? Ovladač zdarma znamená že dostanu celkem dva ovladače?

Diskusia a poradňa k Xbox One S 1 TB Minecraft
Príslušenstvo pre Xbox One S 1 TB Minecraft Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One S 1TB + Minecraft. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One S 1 TB Minecraft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One S 1 TB Minecraft. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One S 1TB + Minecraft.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií