Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Xbox One Stereo Headset

Zobraziť katalóg
Xbox One Stereo Headset
4,5 40 hodnotení
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, pre Xbox ONE a Xbox Series, herný režim, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, kábel 1 m
Kód:  MXO009b Produktové číslo:  S4V-00013 Stránky výrobcu

Xbox One Stereo Headset

Špičkové slúchadlá s plným stereofónnym zvukom pre hernú konzolu Xbox One, s ktorými zažijete príval kvalitného zvuku hier a zároveň ho môžete použiť pri chatovaní v hrách. Dizajn je navrhnutý tak, aby slúchadlá obklopili celé ucho, a čalúnenie zaistí pohodlie pri hraní, aj keď hráte dlhé hodiny.

Perfektné vyhotovenie

Široký frekvenčný rozsah zaručí hlboké basy aj krištáľovo čisté výšky, ktoré sú zárukou úžasného zvuku v hrách aj pri chatovaní. Ovládanie hlasitosti je súčasťou konektoru, ktorým slúchadlá pripájate k bezdrôtovému gamepadu, a tak ho máte vždy po ruke. Pomocou tohto adaptéra môžete upravovať hlasitosť zvuku hier aj chatu zvlášť. Môžete si teda vyvážiť zvuk presne podľa potrieb.

Perfektné prevedenie

Široký frekvenčný rozsah zaručí hlboké basy aj krištáľovo čisté výšky sú zárukou úžasného zvuku v hrách i pri chatovaní. Ovládanie hlasitosti je súčasťou konektoru, ktorým headset pripájate k bezdrôtovému gamepadu, a tak ho máte vždy po ruke. Pomocou tohto adaptéra môžete upravovať hlasitosť zvuku hier i chatu zvlášť. Môžete si teda vyvážiť zvuk presne podľa potrieb.

Doprajte si špičkový zvuk

Vedľa tlačidiel na úpravu úrovne zvuku sa nachádza aj tlačidlo na vypnutie mikrofónu. Flexibilné rameno mikrofónu navyše môžete ohnúť tak, aby vám neprekážal, keď práve nechatujete. Tieto stereofónne slúchadlá by nemali chýbať vo výbave žiadneho skalného hráča, ktorý vlastní konzolu Xbox One.

Parametre a špecifikácia:

Zvuk:
Stereo
Rozsah 20 - 20000 Hz

Mikrofón:
Smerový s flexibilným ramenom

Ovládač zvuku:
Úprava hlasitosti hier a chatu zvlášť
Zosilnenie/zoslabenie
Stlmenie mikrofónu

Farba:
Čierna

Obsah balenia:
Stereofónne slúchadlá
Adaptér stereofónnych slúchadiel
Adaptér pre zvukový kábel jack 2,5 mm na 3,5 mm
USB kábel

Text-to-speech function is limited to 100 characters
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Herný režim, S ovládaním hlasitosti Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE, Xbox Series Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po sedmi měsících jsou na odpis (dárek k Vánocům). Nad pravým sluchátkem jsem si při nasazování všiml, že malinko praskají (zacházel jsem s nimi šetrně a opatrně již od zakoupení). Zalepili jsem to izolepou a asi 15 dní se nic špatného nestalo, sluchátka fungovala bezproblémově. Až dnes se mi začala velmi zeslabovat levá část (za poničenou částí + má mikrofon) a někdy nefunguje úplně! Tak jsem zkusil jiné zařízení a tam to samé (mikrofon funguje bezvadně). Chci se zeptat, jestli by ta sluchátka nešla nějak reklamovat?

Dobrý den, dají se připojit k Nintendu Switch?

Dobry den, jsou kompatabilni s PC win 10? Pokud ne existuje nejaka redukce? Dekuji

Jdou připojit k ovladači xbox series s

Dobrý den je součástí sluchátek tento adapter ? Odkaz do neznáma

Dobrý den pujdou i na Xbox series X ovladače dekuju za odpověď

dobry den. je soucast baleni i adapter do ovladace kterym se urcuje hlasitost hry a spoluhracu ?? dekuji

Dobrý den jak se sluchátka nabijeji?

Dobrý deň kúpili sme tieto slúchadlá k xbox one. S pocutim nie je žiadny problém ale nejde mikrofón. Syn hrava napr. Fortnite a neda sa mu komunikovať s inými hráčmi. Je problém s mikrofónom alebo treba v hre niečo nastaviť? Ďakujem za radu

Dobrý deň, mám otázku: tieto schudla pripojím k ovládaču xbox one S bez pomoci špeciálnej (položka cca ďalších 30 euro) redukcie a bude mi fungovať zároveň aj mikrofón na komunikáciu so spoluhráčmi a zároveň aj zvuk z hry.

12
Diskusia a poradňa k Xbox One Stereo Headset
Príslušenstvo pre Xbox One Stereo Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Stereo Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Stereo Headset Kopfhörer mit Mikrofon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Stereo Headset Kopfhörer mit Mikrofon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Stereo Headset.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií