Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox One - Sunset Overdrive

Zobraziť katalóg
Xbox One - Sunset Overdrive
4,4 6 hodnotení
Hra na konzolu Tvorcovia sérií ako je Resistance alebo Ratchet and Clan prichádzajú a prinášajú Vám exkluzívne na konzolu Xbox One akciu, ktorá porušuje všetky zažité štandardy. Hra Sunset Overdrive je dynamickou akčná strieľačkou v otvorenom svete s veľkým arzenálom zbraní a ešte väčšie porcií zábavy. Priemyselná katastrofa premenila obyvateľa v toxické supermutantov a tak si všetci myslia, že nastal koniec sveta, ........... ale naozaj to tak je?
Kód:  MXO119 Produktové číslo:  3QT-00030 Stránky výrobcu

Xbox One - Sunset Overdrive

Štúdio Insomniac Games sa v minulosti preslávilo predovšetkým hrami zo sérií Spyro the Dragon, Ratchet & Clank a Resistance, ktoré vychádzali exkluzívne pre konzoly PlayStation. Možno aj preto bolo prekvapením, keď v minulom roku vývojári oznámili spoluprácu s Microsoftom. Výsledkom bude exkluzívna akcia Sunset Overdrive iba pre konzolu Xbox One.
Sunset Overdrive

Fyzikálne pravidlá tu neplatia

Uprostred energického mesta v blízkej budúcnosti sa po katastrofických udalostiach usadil rad mutantov. Vašou úlohou bude čeliť ich útokom a postupne sa pokúsiť získať späť kontrolu nad mestom. Neobvykle štylizovaná strieľačka ponúkne mnoho možností ako zabíjať nepriateľov. Vrhač gramofónových platní alebo vybuchujúce plechovky energy drinkov určite stoja za poriadnu skúšku.

Obrovský herný priestor dáva veľké možnosti na jeho využitie. Chcete plniť čisto príbehovú časť? Pokojne sa do toho vrhnite, ale ochudobníte sa o mnoho zaujímavých pasáží. Hlavný hrdina totiž disponuje celým radom nadprirodzených schopností a tiež zoslanie menšieho tornáda vyvolá u nepriateľov solídnu paniku. Nečakajú vás ani žiadne nudné presuny na ďalšie misie, ale naopak si vrchovatou mierou užijete akrobatické kúsky, skoky na veľké vzdialenosti a skejtovanie po drôtoch elektrického vedenia. Neveríte? Tak to rýchlo skúste.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Drogy, Sex, Násilie, Online Hotovo!
Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Vulgárna reč, Drogy, Sex, Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Platforma
Xbox One Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné hry na Xbox ONE
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox One - Sunset Overdrive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunset Overdrive - Xbox One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sunset Overdrive - Xbox One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sunset Overdrive - Xbox One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One - Sunset Overdrive.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií