Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma MPLA317263

Xbox One Wireless Controller Grey/Blue

Zobraziť katalóg
Xbox One Wireless Controller Grey/Blue
4,9 10 hodnotení
Gamepad – bezdrôtový ovládač pre konzolu Xbox prináša väčšie pohodlie a istotu, štíhlejší a ergonomickejší dizajn a protišmykový povrch, užite si vlastné mapovanie tlačidiel a až dvojnásobný bezdrôtový dosah, do 3.5mm stereofónneho konektora môžete pripojiť ľubovoľný kompatibilný headset, s technológiou Bluetooth budete môcť hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch, tabletoch a telefónoch s Windows 10
Kód:  MXO008b15 Produktové číslo:  WL3-00106 Stránky výrobcu
Xbox One Wireless Controller Grey/Blue Predaj skončil

Xbox One Wireless Controller Grey/Blue

Gamepad Xbox One Wireless Controller Grey/Blue

Microsoft vám prináša novú verziu bezdrôtového ovládača Gamepad Xbox One Wireless Controller Grey/Blue zo špeciálnej edície určenej primárne pre hernú konzolu Xbox One. Ovládač si prešiel hneď niekoľkými výraznými zmenami oproti predchádzajúcej verzii. Tento nový model vám ponúkne naozaj dychberúce materiálové spracovanie a štíhlejší, ergonomickejší tvar.


Ucítite každý náraz

Ovládač Xbox One Wireless Controller je nástupca mnohokrát oceňovaného ovládača pre konzolu Xbox 360. Ešte intenzívnejší zážitok z hrania prináša funkcia Impulse Trigger, ktorá vám sprostredkuje vibrácie v končekoch prstov. Ucítite každý náraz, nehodu aj spätný ráz zbrane. Nevídanú presnosť ovládania poskytnú prepracované páčky a vylepšený smerový ovládač.


Hranie s vašou obľúbenou hudbou

Nového návrhu sa dočkal smerový ovládač, ktorý bleskurýchlo reaguje na jemné pohyby a posuny, to vám umožní precízne zvládnuť každú akciu. Súčasťou ovládača Xbox One Wireless Controller je tiež 3,5 mm stereo rozširujúci port, do ktorého môžete zapojiť kompatibilný headset.


Perfektná ergonómia

Lepšie tvarovanie a nový dizajn pohodlne padne do ruky každému hráčovi a umožní pevný a istý úchop za všetkých okolností. Telo ovládača Xbox One Wireless Controller ukrýva aj batériu, takže ho budete môcť uchopiť oveľa prirodzenejšie. Teraz tak dosiahnete na tlačidlá a páčky oveľa jednoduchšie. Protišmykový povrch páčok lepšie zabráni skĺznutiu palca, situáciu tak budete mať pevne pod kontrolou.


Kompatibilita s Windows 10

Tento vylepšený ovládač konečne podporuje technológiu Bluetooth, vďaka ktorej ho budete môcť jednoducho spárovať nielen s Xboxom One, ale aj s počítačmi na systéme Windows 10.


Kľúčové vlastnosti ovládača Gamepad Xbox One Wireless Controller Grey/Blue

  • Ergonomické tvarovanie pre pohodlné hranie
  • 3,5 mm konektor na pripojenie slúchadiel
  • Vďaka technológii Bluetooth možno ovládač bez problémov spárovať aj s Windows 10
  • Exkluzívny dizajn

Pripojenie Bluetooth vyžaduje, aby v počítači bola nainštalovaná aktualizácia Windows 10 Anniversary Update a port USB 2.0 alebo USB 3.0.
Môže byť potrebná významná aktualizácia firmvéru, pripojenie môže byť spoplatnené poskytovateľom internetových služieb. Navštívte stránku xbox.com/xboxone/controllerupdate, kde nájdete pokyny k aktualizácii.
Pripojenie Bluetooth je podporované na počítačoch, tabletoch a notebookoch. Nie je podporované na mobilných zariadeniach.
V rozhraní Bluetooth nie sú podporované žiadne rozšírenia, napríklad slúchadlá s mikrofónom, klávesnice alebo adaptér pre stereo slúchadlá s mikrofónom pre Xbox.
Cez Bluetooth odporúčame pripájať vždy iba jeden ovládač.
Návod:
Pri párovaní ovládača Xbox One Wireless Controllers počítačom pomocou Bluetooth postupujte podľa nasledujúcich krokov: 
Overte, či je v počítači nainštalovaný systém Windows 10 s aktualizáciou Anniversary Update. Informácie o tom, ako získať najnovšiu aktualizáciu pre Windows, nájdete v článku Windows Update: najčastejšie otázky.
Na zabezpečenie najlepšieho výkonu aktualizujte ovládač. Pozrite tému Aktualizácia ovládača pre Xbox One vo Windows 10.
Zapnite bezdrôtový ovládač Xbox One Wireless Controller stlačením tlačidla Xbox.
Na ovládači stlačte a tri sekundy podržte tlačidlo pre spárovanie.
Vo svojom počítači vyberte v ponuke Štart položku Nastavenia > Zariadenia > Bluetooth a iné zariadenia.
Aktivujte možnosť Bluetooth, aby počítač mohol vyhľadať zariadenie s Bluetooth.
Vyberte možnosť Bezdrôtový ovládač pre Xbox > Spárovať.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá, Sivá Hotovo!
Platforma
Xbox One Hotovo!
Pripojenie
3,5mm Jack , MicroUSB Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá, Sivá Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox One Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5mm Jack , MicroUSB Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Kompatibilný OS
Windows 10 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
348 g Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Analógové páčky Hotovo!
Počet tlačidiel
14 × Hotovo!

Batéria

Batérie
AA Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co znamená byt rozbalen, že to někdo použil??

Diskusia a poradňa k Xbox One Wireless Controller Grey/Blue
Príslušenstvo pre Xbox One Wireless Controller Grey/Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller Grey/Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Grey/Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Grey/Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One vezeték nélküli kontroller szürke/kék.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií