Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Stellar Blade Stellar Blade

Xbox One Wireless Controller Lunárny

Zobraziť katalóg
Xbox One Wireless Controller Lunárny
4,9 9 hodnotení
Gamepad - špeciálna edícia bieleho lunárneho bezdrôtového ovládača Xbox One, ktorý disponuje všetkými prednosťami štandardného bezdrôtového ovládača a navyše zlato-bielym farebným dizajnom a úchytkami s vylepšenou textúrou na presnejšie a komfortnejšie ovládanie
Kód:  MXO008b2 Produktové číslo:  GK4-00019 Stránky výrobcu

Xbox One Wireless Controller Lunárny

Špeciálna edícia bieleho lunárneho bezdrôtového ovládača Xbox One Wireless Controller má všetky prednosti štandardného bezdrôtového ovládača. K tomu navyše pridáva luxusný zlato-biely dizajn a úchytky s vylepšenou textúrou na presnejšie a komfortnejšie ovládanie.


Vypnuté
Impulse Trigger pro realistický pocit nárazu

Pocítite každý náraz

Ovládač Xbox One Wireless Controller je nástupca mnohokrát oceňovaného ovládača na konzolu Xbox 360. Ešte intenzívnejší zážitok z hrania prináša funkcia Impulse Trigger, ktorá vám sprostredkuje vibrácie v končekoch prstov. Pocítite každý náraz, haváriu aj spätný ráz zbrane. Nevídanú presnosť ovládania poskytnú prepracované páčky a vylepšený smerový ovládač.


Výborná ergonómia

Lepšie tvarovanie a nový dizajn pohodlne padne do ruky každému a umožní pevný a istý úchop za všetkých okolností. Telo ovládača ukrýva aj batériu, takže ho budete môcť uchopiť prirodzenejšie. Teraz tak dosiahnete na tlačidlá a páčky oveľa ľahšie. Protišmykový povrch páčok lepšie zabráni skĺznutiu palca, situáciu tak budete mať pevne pod kontrolou.

Vypnuté
Výtečná ergonomie

Vypnuté
Užívejte si své oblíbené skladby

Hranie s vašou obľúbenou hudbou

Nového návrhu sa dočkal smerový ovládač, ktorý bleskurýchlo reaguje na jemné pohyby a posuny, to vám umožní precízne zvládnuť každú akciu. Súčasťou ovládača je tiež 3,5 mm stereo rozširujúci port, do ktorého môžete zapojiť kompatibilný headset.


Vypnuté
Co naleznete v krabičce

Balenie obsahuje

  • Bezdrôtový ovládač pre Xbox Lunar White.
  • Tužkové batérie.
  • Rýchla inštalačná príručka a príručka k produktu.

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych zájem si toto zboží koupit, ale nechápu, proč se nemůže nechat zaslat do Alzaboxu: https://www.alza.cz/gaming/xbox-one-wireless-controller-d2929784.htm?o=1 Prosím o kontrolu

Diskusia a poradňa k Xbox One Wireless Controller Lunárny
Príslušenstvo pre Xbox One Wireless Controller Lunárny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller Lunární. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Lunar White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Wireless Controller Lunární.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií