Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit

Zobraziť katalóg
Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit
4,9 37 hodnotení
Gamepad - S bezdrôtovým ovládačom pre konzolu Xbox One si teraz môžete vychutnať akciu ešte intenzívnejšie ako predtým. Nové prvky Impulse Trigger vám rozvibrujú končekmi prstov, takže úplne presne ucítite každý náraz a bouračku. S prepracovanými páčkami a úplne novým smerovým ovládačom dosiahnete nebývalej presnosti. Celý ovládač vám navyše pohodlne padne do rúk. Viac ako 40 vylepšení robí z nového ovládača Xbox ten najlepší ovládač na svete.
Kód:  MXO008b Produktové číslo:  EX7-00002 Stránky výrobcu
Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit Predaj skončil

Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit

Výhodné balenie s príslušenstvom k dlho očakávanej hernej konzole Xbox One, v ktorom nájdete špičkový gamepad a dobíjací akumulátor. Ovládač Xbox One Wireless Controller je nástupca mnohokrát oceňovaného ovládače pre konzolu Xbox 360. S týmto ovládačom si herné akcie vychutnáte oveľa intenzívnejšie než predtým vďaka funkcii Impulse Trigger . Vďaka nej sa môžete tešiť na vibrácie v končekoch svojich prstov . Ucítite tak každý náraz, nehodu aj spätný ráz zbrane. Prepracované páčky a zbrusu nový smerový ovládač poskytnú nevídanú presnosť ovládania .

Nový dizajn pohodlne padne do ruky takmer každému a umožní pevný a istý úchop za každej situácie. Telo ovládača pojme aj batériu, takže ho budete môcť uchopiť prirodzenejšie. Na tlačidlá a páčky tak teraz dosiahnete oveľa ľahšie. Vylepšené páčky s protišmykovým povrchom oveľa lepšie zabráni skĺznutiu palca a vy tak budete mať situáciu pevne pod kontrolou. Smerový ovládač, ktorý sa tiež dočkal nového návrhu, neuveriteľne rýchlo reaguje na jemné pohyby a posuny pre precízne ovládnutie každej akcie. Ovládač obsahuje rozširujúci port , Do ktorého môžete zapojiť kompatibilný headset .

S lítium-iónovým akumulátorom Xbox One Play & Charge , Ktorý je súčasťou balenia, dáte zbohom tuškovým batériám na jedno použitie. Dobíjať ho môžete počas hrania, rovnako tak ako keď si dávate herné pauzu a konzola je vypnutá . Pri nabíjaní z konzoly dosiahnete plný nabitie akumulátora už za menej ako 4 hodiny . Kábel v dĺžke takmer 3 metre vás úplne nebude limitovať v pohybe pri hraní, keď práve ovládač nabíjate a tak si môžete užívať non-stop hranie vašich obľúbených hier .


Parametre a špecifikácie:

Pripojenie:
Bezdrôtové

Ovládanie:
2x všesmerová páčka
1x smerový ovládač
Tlačidlá A, B, X, Y

Spätná odozva:
Impulse Trigger

Rozhranie:
Konektor pre pripojenie headsetu

Typ akumulátora:
Li-Ion

Nabíjanie:
4 hodiny (pri nápájania z konzoly)
Počas hrania aj v režime Stand-by

Dĺžka kábla:
2,8 m

Farba:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox One Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox One Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Když mám win7 a připojím jak adaptér tak i controller tak se automaticky nenainstalují ale budou furt házet errory že v pc není žádný ovladač a když dám yhledat na webu tak to nic nenajde. chtěl bych se tedy zeptat jestli je možné že by mi někdo z váš poslal odpovídající drivery které potřebuji (windows 7 64bit) nebo jiný způsob jak problém vyřešit. děkuji :)

funguje tento produkt bezdrátově i na pc ?

Je kompatibilní i s jinou verzí Windows než s Windows 10

Zdravim. Je tento gampad kompatibilny s adapterom na PC?https://m.alza.sk/microsoft-xbox-one-wireless-controller-adapter-for-windows-d3038494.htm?o=1

De toto zboží připojit k pc Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit? děkuji za odpoved

Diskusia a poradňa k Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit
Príslušenstvo pre Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Wireless Controller + Play & Charge Kit.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií