Doručení zdarma Alzaboxy

Xbox One Wireless Controller pre Windows

Zobraziť katalóg
Xbox One Wireless Controller pre Windows
4,6 42 hodnotení
Gamepad - určený ako pre Xbox One tak PC, balenie obsahuje bezdrôtový prijímač, možno pripojiť až štyri ovládače, podpora Windows 8 a 10
Kód:  MXO008b6 Produktové číslo:  NG6-00003 Stránky výrobcu

Xbox One Wireless Controller pre Windows

Štýlový, bezdrôtový ovládač, ktorý posunie hranie hier na vyššiu úroveň. Určený ako pre herné konzoly Xbox One, tak aj pre PC. Oproti starším verziám je Gamepad Xbox One Wireless Controller vybavený novými spúšťami Impulse Trigger. Inými slovami, môžete sa tešiť na realistickejšie vibrácie. Každý náraz, každú havárku či inak vyhrotenú situáciu, si preto vychutnáte ako nikdy predtým. Zmeny sa dočkala aj konštrukcia ako taká. Aj keď adrenalín doslova tryská po miestnosti, ovládač drží v ruke doslova ako pribitý. Ku všetkému je pohodlný aj pri dlhšom hraní.

Kľúčové vlastnosti

  • Realistické vibrácie
  • Ergonomický tvar - ovládač skvele padne do ruky
  • Protišmykové prvky
  • Presné ovládanie
  • Bezdrôtový dosah až 9 metrov
  • Napájanie pomocou dvoch AA batérií
  • Tlačidlá Ponuka a Zobraziť uľahčujúce navigáciu
  • Ľahké a rýchle párovanie
  • Súčasťou je aj bezdrôtový prijímač

Presný ako žiadny iný

V prípade bezdrôtového ovládača Gamepad Xbox One Wireless Controller bol dôraz kladený predovšetkým na presnosť ovládania. Konštrukcia smerového ovládača teraz lepšie reaguje na posuny aj pohyby v akomkoľvek smere. Vylepšenia sa dočkali aj páčky, ktoré sú vybavené špeciálnou protišmykovou textúrou. V neposlednom rade oceníte aj fakt, že na spúšte a ďalšie ovládacie prvky dosiahnete omnoho ľahšie, ako tomu bolo v prípade starších ovládačov.

Vyladený po všetkých smeroch

O tom, že ide o prémiový výrobok, nie je pochýb. V porovnaní so staršími verziami ovládačov je Gamepad Xbox One Wireless Controller zase o niečo lepší. Pokiaľ ide o napájanie, prebieha pomocou dvoch AA batérií. Poteší aj dosah bezdrôtového signálu na úrovni 9 metrov. Vašu obľúbenú hru si tak vychutnáte aj z toho najvzdialenejšieho kúta izby.

Parametre a špecifikácia

Platforma
PC, Xbox One Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Výbava
Vibrácie Hotovo!
Počet tlačidiel
8 × Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox One Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Vibrácie Hotovo!
Počet tlačidiel
8 × Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli teno ovladač bude fungovat na pc hru wwe 2k17?

Dobrý den, potřeboval bych vědět, jestli ovladač půjde i na starší díly ze série Assassin's Creed a podobné starší hry a nebo jestli funguje až na hry vydané po tomto GamePadu. Díky za odpověď.

dobrý den, pojede ten to ovladač na PC na hru fifu 17?

Bude fungovat s Lenovo Ideapad 500-15IBD?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli ovladač poběží na OS Windows 7 64-bit. Předem díky za odpověd

Je ovladač kompatibilní s XBOX 360?

Dobrý den. Lze připojit k jednomu bezdrátovému příjmači více ovladačů nebo musí mít každý ovladač svůj příjmač? Díky DB

Zdravim, co je toto za verziu ovladaca? Aky je rozdiel oproti https://www.alza.sk/xbox-one-wireless-controller-pre-windows-d4595406.htm?catid=18849240? Popis je uplne rovnaky, akurat stoji o 10 viac. Spravte si v tom poriadok, alebo upravte popis tak, nech je jasne, o aky presne produkt ide. Dakujem

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto gamepadem (MXO008b6) a tímto (yyMXO008b6) ?

Dobry den, podporuje tento gamepad pripojeni pres blue tooth (napr. k tabletu s W10) - v popisu to neni uvedeno.

12
Diskusia a poradňa k Xbox One Wireless Controller pre Windows
Príslušenstvo pre Xbox One Wireless Controller pre Windows Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller pro Windows. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller für Windows . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller für Windows . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Wireless játékvezérlő Windows-hoz.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií