Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Xbox One Wireless Controller pro Windows

Zobraziť katalóg
Xbox One Wireless Controller pro Windows
4,8 207 hodnotení
Gamepad - určený ako k Xbox One, tak k PC, balenie obsahuje bezdrôtový prijímač, možno pripojiť až štyri ovládače, podpora Windows 8 a 10
61,93 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  yyMXO008b6 Produktové číslo:  NG6-00003 Stránky výrobcu
Xbox One Wireless Controller pro Windows 61,93 € Rozbalené

Xbox One Wireless Controller pro Windows

Xbox One Wireless Controller pro Windows je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
vypnuté
Štýlový a profesionálne ovládač

Štýlový a profesionálny ovládač

Štýlový, bezdrôtový ovládač, ktorý posunie hranie hier na vyššiu úroveň. Určený ako k herným konzolám Xbox One, tak aj k PC. Oproti starším verziám je Gamepad Xbox One Wireless Controller vybavený novými spúšťami Impulse Trigger. Inými slovami, môžete sa tešiť na ešte viac realistické vibrácie. Každý náraz, každú haváriu, či inak vyhrotenú situáciu si teraz vychutnáte ako nikdy predtým. Zmeny sa dočkala aj konštrukcia ako taká. Aj keď adrenalín doslova tryská po miestnosti, ovládač drží v ruke doslova ako pribitý. Pri tom všetkom je pohodlný aj pri dlhšom hraní.

Hlavné výhody ovládača:

vypnuté
protišmykové prvky

Protišmykové prvky

vypnuté
presné ovládanie

Presné ovládanie

vypnuté
bezdrôtový prijímač

Bezdrôtový prijímač

V prípade bezdrôtového ovládača Gamepad Xbox One Wireless Controller bol dôraz kladený predovšetkým na presnosť ovládania. Konštrukcia smerového ovládača teraz lepšie reaguje na posuny, aj pohyby v akomkoľvek smere. Vylepšenia sa dočkali aj páčky, ktoré sú novo vybavené špeciálnou protišmykovou textúrou. V neposlednom rade oceníte aj fakt, že na spúšte a ďalšie ovládacie prvky dosiahnete omnoho ľahšie, než to bolo v prípade starších ovládačov.

Dokonale vyladený

Dotiahnutý k dokonalosti vo všetkých smeroch

vypnuté
Presné ovládacie prvky

Presné ovládacie prvky

O tom, že ide o prémiový výrobok, nie je pochýb. V porovnaní so staršími verziami ovládačov je Gamepad Xbox One Wireless Controller zase o niečo lepší. Pokiaľ ide o napájanie, prebieha pomocou dvoch AA batérií. Poteší aj dosah bezdrôtového signálu až 9 metrov. Vašu obľúbenú hru si tetaz vychutnáte aj z toho najvzdialenejšieho kúta izby.

  1. Realistické vibrácie
  2. Ergonomický tvar - ovládač skvele padne do ruky
  3. Bezdrôtový dosah až 9 metrov
  4. Tlačidlá Ponuka a Zobraziť uľahčujúce navigáciu
  5. Jednoduché a rýchle párovanie
vypnuté
Profesionální ovladač
 
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Platforma
PC, Xbox One Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Výbava
Vibrácie Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox One Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Vibrácie Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupil jsem si ovladač a jednou byl reklamován protože se nechtěl připojovat aa občas se sám odpojoval, nicméně druhý ovladač ( uplně nový po reklamaci ) to dělá totéž. Nevíte někdo co s tím prosím ? Děkuji za odpověď

Dobrý den,když si ho koupim a chci aby mi fungoval potřebuji v PC bluetooth a nebo stačí ten bezdrátový přijímač a jak se bezdrátový přijímač používá ? předem děkuji za odpověď

Dobrý den, budou se přes USB kabel zapojený do ovladače nabíjet nabíjecí baterie?

Dobry den, uvadite provoz na 2xAA baterie - nasel jsem nabijeci sadu (Li-ion + USB kabel) - je soucasti baleni, pripadne lze ji zakoupit na alza.cz?

Dobrý den, funguje na Windows 7 x64?? děkuji

Dobry den chtel sem se zeptat proc mate v nabidce dva stejne produkty za cenu 1899 a 1099kc? Tady je v baleni to samy co v tom baleni ktere stoji o 800kc vic??

dobrý den půjde tento ovladač na xbox one s?

Dobrý den, má tento typ 3.5mm jack pro připojení sluchátek? Má bluetooth?

Dobrý den,lze použít i s TV Philips s Andoidem?

Príslušenstvo pre Xbox One Wireless Controller pro Windows
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií