Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xbox One Wireless Controller Grey/Green

Zobraziť katalóg
Xbox One Wireless Controller Grey/Green
4,8 27 hodnotení
Gamepad pre Xbox One a PC, kompatibilný so systémom Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5mm Jack , microUSB, AA batéria, vibrácie, analógové páčky, sivá a zelená farba
Kód:  MXO008b8 Produktové číslo:  WL3-00061 Stránky výrobcu

Xbox One Wireless Controller Grey/Green

Gamepad Xbox One Wireless Controller Grey/Green

Patríte medzi herných nadšencov konzoli Xbox One? Potom by vás mal určite zaujať nový bezdrôtový ovládač v špeciálnej farbe Grey/Green. Ten má na sebe všetky štandardné tlačidlá a joysticky, ktoré Microsoft zmodernizoval.


Gamepad Xbox One Wireless Controller Grey / Green

Ucítite každý náraz

Ovládač Xbox One Wireless Controller je nástupca mnohokrát oceňovaného ovládača pre konzolu Xbox 360. Ešte intenzívnejší zážitok z hrania prináša funkcia Impulse Trigger, ktorá vám sprostredkuje vibrácie v končekoch prstov. Ucítite každý náraz, nehodu aj spätný ráz zbrane. Nevídanú presnosť ovládania poskytnú prepracované páčky a vylepšený smerový ovládač.


Vynikajúca ergonómia

Lepšie tvarovanie a nový dizajn pohodlne padne do ruky každému a umožní pevný a istý úchop za všetkých okolností. Telo ovládača ukrýva aj batériu, takže ho budete môcť uchopiť prirodzenejšie. Teraz tak dosiahnete na tlačidlá a páčky oveľa ľahšie. Protišmykový povrch páčok lepšie zabráni skĺznutiu palca, situáciu tak budete mať pevne pod kontrolou.

Gamepad Xbox One Wireless Controller Grey / Green, přední strana

Kompatibilita s Windows 10

Tento vylepšený ovládač konečne podporuje technológiu Bluetooth, vďaka ktorej pôjde ľahko spárovať nielen s Xboxom One, ale aj s počítačmi na systéme Windows 10.


Gamepad Xbox One Wireless Controller Grey / Green

Kľúčové vlastnosti ovládača Gamepad Xbox One Wireless Controller Grey/Green

  • Ergonomické tvarovanie pre pohodlné hranie
  • 3,5 mm konektor pre pripojenie slúchadiel
  • Vďaka technológii Bluetooth možno spárovať ľahko i s Windows 10
  • Exkluzívny dizajn

Pripojenie Bluetooth vyžaduje, aby v počítači bola nainštalovaná aktualizácia Windows 10 Anniversary Update a port USB 2.0 alebo USB 3.0. 
Môže byť potrebná významná aktualizácia firmvéru, pripojenie môže byť spoplatnené poskytovateľom internetových služieb. Navštívte stránku xbox.com/xboxone/controllerupdate, kde nájdete pokyny k aktualizácii.
Pripojenie Bluetooth je podporované na počítačoch, tabletoch a notebookoch. Nie je podporované na mobilných zariadeniach.
V rozhraní Bluetooth nie sú podporované žiadne rozšírenia, napríklad slúchadlá s mikrofónom, klávesnica alebo adaptér pre stereo slúchadlá s mikrofónom pre Xbox. 
Cez Bluetooth odporúčame pripájať vždy iba jeden ovládač.
Návod:
Pri párovaní ovládača s počítačom pomocou Bluetooth postupujte podľa nasledujúcich krokov:
Overte, že je v počítači nainštalovaný systém Windows 10 s aktualizáciou Anniversary Update. Informácie o tom, ako získať najnovšiu aktualizáciu pre Windows, nájdete v článku Windows Update: najčastejšie otázky. 
Na zabezpečenie najlepšieho výkonu aktualizujte ovládač. Pozri tému Aktualizácia ovládača pre Xbox One vo Windows 10.
Zapnite bezdrôtový ovládač pre Xbox stlačením tlačidla Xbox.
Na ovládači stlačte a tri sekundy podržte tlačidlo pre spárovanie.
Vo svojom počítači vyberte v ponuke Štart položku Nastavenia> Zariadenie> Bluetooth a iné zariadenia. 
Aktivujte možnosť Bluetooth, aby počítač mohol vyhľadať zariadenie s Bluetooth.
Vyberte možnosť Bezdrôtový ovládač pre Xbox>Spárovať.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá, Zelená Hotovo!
Platforma
PC, Xbox ONE Hotovo!
Platforma
PC, Xbox One Hotovo!
Pripojenie
3,5mm Jack , MicroUSB Hotovo!
Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!

Farba

Farba
Sivá, Zelená Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox ONE Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, Xbox One Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5mm Jack , MicroUSB Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bezdrôtové Hotovo!
Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Kompatibilný OS
Windows 10 Hotovo!

Rozmery

Šírka
200 mm Hotovo!
Výška
200 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
200 g Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava
Vibrácie, Analógové páčky Hotovo!
Počet tlačidiel
10 × Hotovo!

Batéria

Batérie
AA Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je toto model One S nebo jeho starsi verze One? Nazev a popis se mi nejak neshoduji. :) Dekuji za odpoved.

Dobrý den, mám v podstatě stejný ovladač, ale v černé barvě. problém je ten, že tlačítko RB nefunguje spolehlivě, a i při pevném zmáčknutí při testu problikává.. je to důvod na reklamaci?

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či tento ovládač môžem poúžívať bez wireless funkcie, len s Usb káblom pripojeným na počítač s Windows 10, v prípade že áno, či je k ovládači pribalený tento kábel? Ďakujem

Zdravím. Pred nedávnom som zakúpil Xbox One Wireless Controller Grey/Green a rád by som sa opýtal, či batérie ktoré boli pribalené, sú alebo nie su nabijateľné...ďakujem

dá se připojit k iphone? Případně zda doporučíte nějaký jiný typ ovladače připojitelného bezdrátově k iphone. Odkaz do neznáma

Dobrý deň,chcel by som sa opýtať či je ľahší ako originál ???

Dobrý chcel by som sa opýtať lebo zatial tu bolo povedane ze do win 10 sa dá s káblom pripojit tento ovládač ale ide aj do win 7 alebo je nekompatibilný?

Dobrý den, chtěla bych přikoupit k xbox one druhý herní bezdrátový ovladač. Chtěla bych se zeptat, zda jsou kompatibilní i jiné ovladače, které nemají v názvu xbox one? Případně jaké? A doporučuje se to? Nebo raději koupit pouze takto označený ovladač? Je nějaký rozdíl mezi těmi jednotlivými k xbox one? Děkuji, s pozdravem L. Janovská

můžu se zeptat jestli tentop ovladač je na prodejně kolín ?

Len sa chcem spytat ci ide tento gamepad na PC .. a ked hej, tak ci aj na WIN 7 ... vsade je spominany len WIN 10. Dakujem. A ked na PC ci sa to da prepojit aj inak ako len cez kabel napr. ktorý asi neni v balení ... a ked neni ci sa da u vas niekde objednat, by som si to kupil. dakujem.

Diskusia a poradňa k Xbox One Wireless Controller Grey/Green
Príslušenstvo pre Xbox One Wireless Controller Grey/Green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller Grey/Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Grey/Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Grey/Green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One vezeték nélküli vezérlő szürke / zöld.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií