Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alzaboxy Q1 mini AD gaming

Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta

Zobraziť katalóg
Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta
5 1 hodnotení
Gamepad - Nová verzia bezdrôtového ovládača k Xbox One, zosilnený bezdrôtový signál ponúka až dvojnásobný dosah, texturovaná rukoväť, 3,5 mm slúchadlový vstup, vibračné Triger, možnosť vlastného mapovanie tlačidiel
Kód:  MXO0058c2 Produktové číslo:  WL3-00013 Stránky výrobcu
Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta Predaj skončil

Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta

Microsoft vám prináša novú verziu bezdrôtového ovládača zo špeciálnej edície určenú primárne pre hernú konzolu Xbox One. Ovládač si prešiel hneď niekoľkými výraznými zmenami oproti predchádzajúcej verzii. Tento nový model vám ponúkne naozaj dychberúci materiálové spracovanie, štíhlejší a ergonomickejšia dizajn, zosilnený bezdrôtový signál alebo vibračné Triger, ktoré sa postarajú o dokonalý pôžitok z hrania. Nesmie sa však zabudnúť ani na väčšie pohodlie a istotu a protišmykový povrch. 


kľúčové vlastnosti

  • Zosilnený bezdrôtový signál až s dvojnásobným dosahom
  • Lepšie manipulácia vďaka textúrované rukoväti
  • Disponuje bezdrôtovú technológiu Bluetooth
  • Nový D-Pad je oveľa citlivejšia, čo prináša dokonalú presnosť a bezchybné ovládanie
  • Možnosť premapovania tlačidiel v aplikácii Xbox Accessories
  • Vibračnými prvky Impulse Trigger pre úžasný pôžitok z hry

Vychutnajte si zážitok z hry

Nový impulzívna motoriek vám zaručí to, aby sa vám vždy dostalo len toho najlepšieho pôžitku z vašej obľúbenej hry. Či už hráte FPS strieľačky, športové simulátory či ďalšie iné žánre. O dokonalú presnosť a ovládanie sa potom postará nový D-Pad, ktorý je oveľa citlivejší. Čo vám umožní dokonale ovládať vašu hru a stať sa tak majstrom. K ovládačmi navyše môžete pripojiť ľubovoľné kompatibilné slúchadlá s mikrofónom pomocou 3,5 mm konektora Jack. A aby toho nebolo málo, tak vďaka technológii Bluetooth budete môcť hrať svoje obľúbené hry aj na počítačoch a tabletoch s Windows 10.

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One Wireless Controller Templeton Magenta.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií