Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alzaboxy Q1 MPLA317263

Xbox One X + Forza Motorsport

Zobraziť katalóg
Xbox One X + Forza Motorsport
Herná konzola – AMD Octa-Core Jaguar 2.3GHz, 12GB RAM DDR5, 1TB HDD, 4K UHD Blu-Ray, HDMI 2.1, HDR, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n
Kód:  MXO007zB1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox One X + Forza Motorsport

vypnuté
Microsoft Xbox One X
 

Microsoft Xbox One X

Najlepšie herné konzoly na trhu, na ktoré s prehľadom zvládnete aj hranie vo 4K rozlíšení.

vypnuté
Xbox One X
 

Hranie v 4K

S gigantickým výkonom 6 teraflopov nemá Xbox One X na poli herných konzol žiadnu konkurenciu.

vypnuté
Xbox One X
 

Brilantné detaily

Jedine platforma Xbox One X vám ponúkne maximálnu grafické detaily v HDR vrátane svetla, tieňov a odrazov.

vypnuté
Xbox One X
 

Streamovanie

Mixer je jedinou službou novej generácie, ktorá ponúka ovplyvňovanie v reálnom čase a zapojenie sa do živých streamov z hier.



Herný ovládač

Bezdrôtový ovládač pre konzolu Xbox One X prináša väčšie pohodlie a istotu vďaka protisklzovému povrchu a technológiu Bluetooth.

vypnuté
Ovladač pro Microsoft Xbox One X
 

vypnuté
Xbox Live
 

Xbox Live – popredná svetová hráčska komunita

Všetci hráči na konzolách Xbox One a počítačoch s Windows 10 sú teraz v rámci Xbox Live spojení do jednej obrovskej komunity. Ľahko tak možno odomykať herné úspechy, zdieľať parádné herné klipy, navyšovať svoje skóre hráča, vylepšovať avatara, sledovať, čo hrajú ich priatelia alebo zvolať kamarátov na chat a hru v párty.


Zlaté členstvo Xbox Live

V rámci mesačného predplatného získate celú radu unikátnych výhod:

  • Každý mesiac hry zadarmo v súhrnnej ročnej hodnote až 15 000 Sk.
  • Exkluzívne zľavy 50 – 75 % na hry a doplnkový herný obsah.
  • Všetky funkcie a výhody pre celú rodinu – stačí totiž len jedno Zlaté členstvo pre celú domácnosť.
  • Balenie obsahuje Game pass na 1 mesiac
vypnuté
Xbox Live Gold
 

Herný nášup noviniek i starších hier

Platforma Microsoft Xbox One ponúka tisíce skvelých hier i celý rad čisto exkluzívnych. Práve z nich patrí medzi najväčšie ťaháky Forza Motorsport 7, Crackdown 3 alebo State of Decay 2. Len na Microsoft Xbox One si tiež zahráte staršie hry vďaka spätnej kompatibilite.Všetky uložené herné situácie, doplnky a vydreté herné úspechy z Xboxu 360 vám zostanú. Novo budú do spätnej kompatibility zaradené aj populárne tituly z prvého Xboxu.

Digitálna verzia hier

Nebaví vás vymýšľať, kam uložiť škatuľky s hrami? Nechce sa vám neustále prehadzovať disky s hrami v mechanike konzole? Elektronické verzie hier, ktoré si môžete stiahnuť ihneď po zaplatení, vás týchto starostí zbavia.

vypnuté
Digitální hry pro Xbox One X
 

vypnuté
Xbox Play Anywhere
 

Xbox Play Anywhere

Ak si kúpite niektorý z digitálnych tovarov s podporou funkcie Xbox Play Anywhere, budete ho môcť hrať ako na konzole Xbox One, tak na zariadeniach so systémom Windows 10 bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.


Forza motorsport 7

Súčasťou tohto balenia je tiež veľmi obľúbená hra Forza Motorsport 7.

vypnuté
 
 

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 024 GB Hotovo!

Verzia

Verzia
Xbox One X Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Zdá se mi, že se konzole dost zahřívá, skoro bych řekl, že až topí. Je to normální? Nebo snad mám nějaký vadný kus? Děkuji.

Dobrý den, je možné k tomuto produktu přikoupit prodlouženou záruku? U ostatních konzolí to lze ale tady jsem to nikde nenašel.

Dobrý den, jsou všechny hry, které k Xboxu One X dáváte zdarma (Forza 7, Sea of Thieves,...) fyzicky na disku (Blu-ray) nebo jsou dodávány elektronickou formou (vouchery)? Do kdy tato nabídka platí? Díky moc za odpověď.

JE to na internet ja doma nemam :(

Dobrý den, platí ještě akce, když dám starou konzoli dostanu slevu 2000kc?dekuju za odpověď.

dobry den chci se zeptat kdyz mam xbox one a chci si kupovat tyhle ty nove pujdou nato hry z xbox one na xbox one x diky za odpoved

dobrý den...chtěl bych se zeptat co vše balení konzole obsahuje

Dobrý den, rád bych se zeptal na pár otázek ohledně herních konzolí. 1. Je v balení xboxu one x nabíječka k ovladači a baterky? 2. Vyplatí se kupovat xbox one x když nemám 4K tv? 3. Myslíte že je xbox one x dobrá investice do budoucna nebo bohatě stačí ps4 pro/xbox one s 4. Jaké jsou nejpopulárnější prémiovky na ps4 a xbox one x (prosil bych o porovnání) 5. Co byjste brali vy: ps4 pro/xbox one x Z jakých důvodů a proč? 6. Jaké hry byjste mi doporučili na xbox one x Předem děkuji za odpovědi!

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda platí akce "šrotovné" i na tuto sadu s Forza Motorsport 7. Děkuji

Diskusia a poradňa k Xbox One X + Forza Motorsport
Príslušenstvo pre Xbox One X + Forza Motorsport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One X + Forza Motorsport 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One X + Forza Motorsport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One X + Forza Motorsport. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One X + Forza Motorsport.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií