Doručení zdarma Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Xbox One X – The Division 2 Bundle

Zobraziť katalóg
Xbox One X – The Division 2 Bundle
5 1 hodnotení
Herná konzola – domáca, HDD 1024 GB, Blu-ray (4K), možnosť hrania v 4K, 1× herný ovládač, hra v balení (elektronický kľúč), farba čierna – AMD Octa-Core Jaguar 2.3GHz, 12GB RAM DDR5, 1TB HDD, 4K UHD Blu-Ray, HDMI 2.1, HDR, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, v balení s hrou: Tom Clancys The Division 2
Kód:  MXO007z9 Produktové číslo:  CYV-00264 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xbox One X – The Division 2 Bundle Predaj skončil

Xbox One X – The Division 2 Bundle

 
Herná konzola Xbox One X

Microsoft Xbox One X White Special Edition + hra The Division 2 Bundle

Najlepšia herná konzola na trhu, na ktorej s prehľadom zvládnete aj hranie v 4K rozlíšení. Súčasťou tohto balenia je tiež licencia na hru The Division 2.

Herná konzola Xbox One X

Hranie v 4K s hernou konzolou Xbox One X

S gigantickým výkonom 6 teraflopov nemá Xbox One X na poli herných konzol žiadnu konkurenciu.

Herná konzola Xbox One X

Brilantné detaily

Jedine platforma Xbox One X vám ponúkne maximálne grafické detaily v HDR vrátane svetla, tieňov a odrazov.

Herná konzola Xbox One X

Streamovanie

Mixer je jedinou službou novej generácie, ktorá ponúka ovplyvňovanie v reálnom čase a zapojenie sa do živých streamov z hier.


;

Herný ovládač na konzolu Xbox One X

Bezdrôtový ovládač na konzolu Xbox One X prináša väčšie pohodlie a istotu vďaka protišmykovému povrchu a technológiu Bluetooth.

Herná konzola Xbox One X, ovladač

Xbox Live

Xbox Live – popredná svetová hráčska komunita

Všetci hráči na konzolách Xbox One a počítačoch s Windows 10 sú teraz v rámci Xbox Live spojení do jednej obrovskej komunity. Ľahko tak možno odomykať herné úspechy, posielať parádne herné klipy, navyšovať svoje skóre hráča, vylepšovať avatara, sledovať, čo hrajú ich priatelia alebo zvolať kamarátov na chat a hru v partičke.


Zlaté členstvo Xbox Live

V rámci mesačného predplatného získate celý rad unikátnych výhod:

  • Každý mesiac hry zadarmo v súhrnnej ročnej hodnote cca 590 eur.
  • Exkluzívne zľavy 50 – 75 % na hry a doplnkový herný obsah.
  • Všetky funkcie a výhody pre celú rodinu – stačí totiž len jedno Zlaté členstvo pre celú domácnosť.
Live Gold

Herná nádielka noviniek i starších hier

Platforma Microsoft Xbox One ponúka tisíce skvelých hier i celý rad čisto exkluzívnych. Práve jednu z nich dostanete ako bonus k hernej konzole – súčasťou balenia je licencia na hernú novinku The Division 2Iba na Microsoft Xboxe One si tiež zahráte staršie hry vďaka spätnej kompatibilite. Všetky uložené herné situácie, doplnky a vydreté herné úspechy z Xboxu 360 vám zostanú. Do spätnej kompatibility sú tiež zaradené aj populárne tituly z prvého Xboxu.

Digitálna verzia hier

Nebaví vás vymýšľať, kam uložiť škatuľky s hrami? Nechce sa vám neustále prehadzovať disky s hrami v mechanike konzoly? Elektronické verzie hier, ktoré si môžete stiahnuť ihneď po zaplatení, vás týchto starostí zbavia.

Xbox One X

Xbox Play Anywhere

Xbox Play Anywhere

Ak si kúpite niektorý z digitálnych titulov s podporou funkcie Xbox Play Anywhere, budete ho môcť hrať ako na konzole Xbox One, tak aj na zariadeniach so systémom Windows 10 bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.

Parametre a špecifikácia

Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, HDMI in, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT) Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 024 GB Hotovo!
Typ konzoly
K TV Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
3,5 mm Jack (na ovládači), LAN (Ethernet) , HDMI out, HDMI in, USB-A, Micro USB (na ovládači), S/PDIF (Digital OUT) Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 024 GB Hotovo!

Verzia

Verzia
Xbox One X Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola, Herný ovládač 1 ks, Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel HDMI, Nabíjací adaptér Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
24 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,81 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, speciální akce k Xbox One X bundle na ovladač za nižší cenu už jsou nadobro pryč nebo jsou teď jen někde skryté?

Diskusia a poradňa k Xbox One X – The Division 2 Bundle
Príslušenstvo pre Xbox One X – The Division 2 Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xbox One X – The Division 2 Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xbox One X - The Division 2 Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xbox One X - The Division 2 Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xbox One X - The Division 2 Bundle.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií